İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? İBB Faizsiz Kredi Başvurusu Yapma

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır, son günlerin cevabı en çok merak edilen sorularından. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu yapılabileceğini duyurması sonrasında, gözler bu işlemin nasıl yapılabileceğine döndü.

İşte, İstanbul kart faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır, İBB faizsiz kredi başvurusu hakkında merak edilen soruların yanıtları…

İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusunu Duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu yapılabileceğini açıkladı. İstanbulkart ile ilgili yeni düzenlemeyi kamuoyu ile paylaşan İmamoğlu, İstanbulkart sahiplerine bakiye desteği verileceğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

‘’İstanbulkart’a bakiye desteği var.

İstanbulkart Mobil üzerinden 2.500 TL’ye kadar faizsiz, masrafsız aldığınız + Dijital BakiyeYi İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanabilirsiniz. ‘’

İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

BELBİM AŞ + Dijital Bakiye Hizmeti Uygulamasına Başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yetkilendirilen, elektronik para ve ödeme sistemleri kuruluşu olan BELBİM AŞ, + Dijital Bakiye hizmeti vermeye başladı. Bu yeni uygulamaya göre; İstanbulkart sahibi olanlar, BELBİM faizsiz kredi imkanından yararlanabilecek.

İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır |İBB Faizsiz Kredi Başvurusu Yapma Adımları

Son günlerin internette en çok aratılan konularından biri; İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır olarak karşımıza çıkıyor. İBB faizsiz kredi başvurusu yapmak isteyenlerin takip etmesi gereken adımlar ise şu şekilde:

  • İstanbulkart mobil üzerinden ‘’Dolu Dolu TL Yükle’’ özelliği seçilir
  • Kimlik doğrulama adımları tamamlanır
  • İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu bankaya ulaştırılır

Bu adımlar tamamlandıktan sonra banka (Fibabanka) değerlendirme süreci başlamaktadır. Bankadan faizsiz kredi başvurusuna onay verilmesi halinde, söz konusu tutar İstanbulkart mobilde bulunan dijital karta aktarılmaktadır.

Dijital karta aktarılan tutar yine dijital kart üzerinden kullanılabilmektedir. Ayrıca İstanbulkart’a da aktarım talimatı yine buradan verilebilmektedir.

Detaylı bilgi ve İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu için buraya tıklayabilir, İstanbulkart Dijital Kartım uygulamasını indirebilirsiniz.

YouTube video

Fibabanka İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusu Şartları Nelerdir | İBB Faizsiz Kredi Başvurusu Şartları

Dileyen herkes İBB faizsiz kredi başvurusu yapabiliyor ancak bankanın kredi başvurusuna onay vermesi durumunda yerine getirilmesi gereken bazı şartlar da bulunuyor. BELBİM kredi başvurusu onaylanan kişilerin, kredi bakiyeleri dijital kartlarına yükleniyor ve bu kişilerin kampanyadan yararlanmak için yapması gerekenler şunlar:

  • En az 1 tane fiziksel İstanbulkart, İstanbulkart mobil’e tanımlanmış olmalıdır
  • İstanbulkart Mobil’e tanımlanan fiziksel kartın kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir
İstanbulkart Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Fibabanka İstanbulkart Kredi Başvurusu Ne Kadar Kredi Veriyor?

İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır sorusu kadar, İstanbulkart ne kadar faizsiz kredi veriyor sorusunun yanıtı da merak ediliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından duyurduğuna göre; faizsiz kredi imkanı 2.500 TL’ye kadar sunuluyor.

Fibabanka İstanbulkart kredi başvurusu 500 TL’den 2.500 TL’ye kadar masrafsız ve faizsiz olarak verilirken, 2.500 TL’den 5.000 TL’ye kadar da 24 ay vade imkanıyla sunuluyor. BELBİM AŞ ve Fibabanka işbirliği ile verilen kredide 500 TL’den 2.500 TL’ye kadar kredi başvurusu yapanlar, faizsiz ve masrafsız olarak aldıkları krediyi 5 ay vadeyle geri ödeyecek.

2.500 TL’den 5.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapanlar ise aldıkları krediyi uygun kredi faizi oranıyla 24 ay vade ile geri ödeyebilecek.

İstanbulkart Faizsiz Kredi Nerelerde Kullanılabiliyor?

İstanbulkart faizsiz kredi başvurusu onaylanan kişiler, kredi tutarlarını İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanabiliyor. İstanbulkart Mobil dijital kartına yüklenen kredi tutarı yine dijital kart üzerinden ulaşım için veya İstanbulkart’a aktarılarak İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!