IWC Portugieser Çeşitleri

IWC Portugieser Çeşitleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Schaffhausen’ın en ünlü ve en sevilen saatlerinden biri IWC Portugieser modelidir. Koleksiyonda üç ibreli otomatik zarif saatlerden farklı kronograflara birlikte sonsuz takvim ve ya dakika tekrarlama gibi karmaşık işlevlere sahip saatlere kadar çoğalan çeşitlilikte çok sayıda modeller bulunur. 1930’lu yıllarda Model ismini alan iki Portekizli tüccarın üreticiye gemi kronografı düşünülerek tasarlanan bir kol saati üretme siparişi vermesine de borçludur. Gemi kronograflarını hatırlatan koleksiyonda günümüzde yer alan modellerin tasarımları da bulunmaktadır.

IWC Portugieser Çeşitleri

IWC Portugieser Modelleri

IWC Portugieser saatçilik şaheseri olan Sidérale Scafusia modelidir. Portugieser saat platinden imal edilir. Sonsuz takvim işlevine sahip olan saat ve bünyesinde yıldız zamanının dışında yıldız haritasına da yer vermektedir. Sabit ivme mekanizması sayesinde oldukça komplike bir saattir. Bu da modelin oldukça hassas çalışmasını sağlamaktadır. IWC bu eşsiz modern ve lüks saatten her yıl çok az sayıda üretim yapılır

IWC Portugieser Çeşitleri

Koleksiyonun en tanınan ve en uygun fiyatlı saatleri arasında olan IWC Portugieser Chronograph modelidir. Yeni nesil bu saati ETA Valjoux 7750 mekanizması düşünülerek tasarlanmıştır. Manüfaktür mekanizma 69355 çalıştırılan tamamen IWC mühendisleri tarafından geliştirilmiş. Kronografın 41 mm büyüklüğündeki kırmızı altından veya kasası paslanmaz çelikten tasarlanıp imal edilir.  Gümüş siyah yeşil mavi bordo seçenekleriyle sunulmuştur.

Karakteristik gemi kronografı tasarımı, Kronograftan sonsuz takvime kadar çeşitli komplikasyonlar, sonsuz takvime ve yıldız takvimine sahip Sidérale Scafusia Sabit ivmeli tourbillona ve birçok seçenek https://www.entropia.club/tr/iwc-portugieser/ adresinden inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!