Johnny Depp Amber Heard Mahkeme

Johnny Depp Amber Heard Mahkeme Detayı! Johnny Depp Eski Eşi Amber Heard’ün Yüzüne Neden Bakmıyor Belli Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Johnny Depp Amber Heard mahkeme sürecinde eski eşlerin hiç göz göze gelmemesi dikkatleri çekmişti. Haftalardır süren duruşmada Amber Heard sıklıkla Johnny Depp’i göz hapsine alsa da, Johnny Depp’in eski eşine hiç bakmaması, o tanık kürsüsündeyken kafasını sürekli eğip yüz yüze gelmemesi dikkatlerden kaçmamıştı. Dolayısı ile bu konu Johnny Depp Amber Heard davası için en merak edilenlerden olmuştu.

Johnny Depp’in avukatı Camille Vasquez’in Amber Heard’ü çapraz sorguya almasıyla pek çok olayla birlikte bu konu da açıklığa kavuştu. Meğerse çift ayrıldıktan sonra son kez bir araya geldiklerinde Johnny Depp, Amber Heard’e ‘’Bir daha asla gözlerimi görmeyeceksin’’ diyerek söz vermiş. İşte, Johnny Depp Amber Heard mahkeme esnasındaki çapraz sorgu detayları…

Ses Kaydı Ortaya Çıktı | Amber Heard Ayrıldıktan Sonra Johnny Depp’e Son Bir Kez Sarılmak için Yalvarıyor

Johnny Depp’in avukatı Camille Vasquez, Amber Heard’ü çapraz sorguya aldığında ilk olarak; Johnny Depp’in kendisine neden hiç bakmadığı konusunu ele aldı. Heard, dava sürecince eski eşi Depp’e baktığını ancak onun kendisine hiç bakmadığını fark ettiğini ifade etti.

Johnny Depp Amber Heard Mahkeme

İşin aslı ise ses kayıtlarında ortaya çıktı. Ses kaydına göre çift, boşandıktan sonra son olarak 2016 yılında San Francisco’da bir araya geliyor ve bu buluşmada Amber Heard, Johnny Depp’e son bir kez sarılmak için ağlayarak adeta yalvarıyor.

[ilgiliMakale icerik_id=”84895″]

Johnny Depp: ‘’Bir Daha Gözlerimi asla Görmeyeceksin’’

Johnny Depp ise Amber Heard’ün son kez sarılma isteğine karşı çıkıyor. Onca yaptıklarından ve söylediklerinden (attığı iftiralardan) sonra Amber’ın kendisine sarılmak istemesine karşı çıkan Depp şunları söylüyor:

İlginizi Çekebilir
Johnny Depp Amber Heard Türkçe
Mahkemedeki Johnny Depp Amber Heard Türkçe Komik Anları
Johnny Depp Amber Heard Hikayesi
Johnny Depp Amber Heard Hikayesi Aslında Ne? Yeni Başlayanlara Hap Gibi Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Anlatımı!

‘’Hayır çünkü senin için bir hiçim. Senin için her zaman bir hiç olacağım. Lanet olası gözlerime bakma. Bir daha gözlerimi asla görmeyeceksin.’’

https://youtu.be/HMDy1rLj8cg

Belirtmek gerekir ki; Amber Heard kendisine Johnny Depp tarafından evlilik içinde fiziksel, cinsel ve psikolojik şiddet yaşatıldığını iddia ediyor. Ses kaydı ise boşanmanın sonrasında. Ve bu delil Johnny Depp Amber Heard mahkeme delilleri arasında girdi. Johnny Depp Amber Heard davası için bu ses kaydı, Amber Heard’ün aleyhine gibi duruyor.

Amber Heard’ün Tutarsızlıkları Sürüyor!

Johnny Depp Amber Heard mahkeme sürecinde Herad’ün tutarsız ifadeleri ve hareketleri dikkatleri üzerine çekiyor. Uzmanlar ve sosyal medya kullanıcıları Amber Heard’ün rol yaptığını bile söylüyor.

Örneğin; fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddet gördüğünü iddia etmesine rağmen ayrıldıktan sonra son bir kez sarılmak için Depp’e yalvaran Amber Heard, duruşma salonunda Depp ile karşılaşınca korkup, kendini geriye atıyor.

https://youtu.be/SYS6eMlgNA4

Aradan yıllar geçmesine rağmen Johnny Depp ile karşılaşmayı korkunç bulan Amber’ın olaylar henüz taze iken Johnny Depp’e sarılmak için ağlayarak yalvarması oldukça çelişkili bulunuyor. Johnny Depp Amber Heard mahkeme daha neler yaşanacak merak konusu….

İlginizi Çekebilir: Johnny Depp Amber Heard Hikayesi Aslında Ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!