Johnny Depp Amber Heard Türkçe

Mahkemedeki Johnny Depp Amber Heard Türkçe Komik Anları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Johnny Depp Amber Heard Türkçe anlatımlı komik anları, en az davanın resmi boyutları kadar ön plana çıkıyor. Johnny Depp Amber Heard davası komik anları hem Türkiye’nin hem de dünyanın sosyal medya gündeminde. Taraflar birbirini şiddet ile suçlarken, saatler süren davayı yakından takip edenler farklı noktalara dikkat çekiyor.

Johnny Depp Amber Heard Türkçe

Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık iftira davası nasıl sonuçlanacak bilinmez ama mahkemedeki komik anların unutulmayacağı belli… İşte, Johnny Depp Amber Heard Türkçe anlatımlarıyla en ilgi çeken, en komik anlar…

1- Johnny Depp Amber Heard Türkçe Altyazılı Video Sosyal Medyada Viral Oldu

Bu zamana kadar duruşmalarda öne çıkan çok fazla komik anlar yaşandı. Bunlardan bir tanesi de; Heard’ün avukatı Rottenborn’nun Depp’e imzaladığı bir kağıdı dört kez sorup onaylatmaya çalışması ve Depp’in verdiği cevaplar. İşte, Johnny Depp Amber Heard Türkçe altyazılı, sosyal medyada viral olan video editi:

https://youtu.be/WeLvfUiTabo

2- ‘’Johnny Depp’in P*nisini Görsem Hatırlardım Diye Düşünüyorum’’

Johnny Depp Amber Heard davası tanıklarından biri, çiftin evlilikleri esnasında çalışanlarından biri oldu. Çünkü Amber Heard bir ifadesinde, eşi Johnny Depp’in kendisi ile kavga ederken, evin antresine idrarını yapmaya çalıştığını söylemişti.

[ilgiliMakale icerik_id=”87727″]

Bu anlara tanıklık eden ve Johnny Depp’i evden çıkarmaya çalışan, mahkemedeki ifadesi esnasında Johnny Depp dahil duruşma salonunu kahkahaya boğdu. Amber Heard’ün avukatı Rottenborn tanığa Johnny Depp’in antrede p*nisini çıkardığını doğrulatmaya çalıştı ancak ‘’Hayır’’ cevabın aldı. Tanık devamında ise şunları söyledi:

‘’Johnny Depp’in p*nisini görsem hatırlardım diye düşünüyorum.’’

https://youtu.be/Z-zDAzSC5UY

3- Johnny Depp’e ‘’Senin Bir Tarzın Yok Ki’’ Diyen Amber Herad’e Cevap

Johnny Depp Amber Heard davası tanıklarından biri; Depp’in kız kardeşi Chiristin Dembrowski oldu. Johnny Depp’in Amber Heard tarafından aşağılandığı anları tanık sandalyesinde mahkemede canlı anlatan Dembrowski’nin bu anlatımı sonra sosyal medya kullanıcıları yaptıkları video editiyle yüzleri gülümsetti.

https://youtu.be/n5NJ5qhwzV0

Dembrowski’nin anlatımına göre; Amber Heard bir gün Depp’in Dior markası ile yaptığı bir toplantının sonrasına denk geliyor. Depp eşine Dior’un kendisi ile çalışmak istediğini söylüyor ancak Heard, Johnyy Depp’e şu cevabı veriyor:

‘’Dior seninle neden çalışmak istesin ki? Onların bir klası ve tarzı var. Senin tarzın bile yok ki’’

4- Johnny Depp: Öğreniyorum

Davada ‘’hearsay’’ ‘’objection’’ ve ‘’speculation’’ gibi kelimelerle tanığın anlattıklarına avukatlar itiraz edebiliyor ve anlatımı durdurabiliyor. Johnny Depp de usulü o kadar iyi öğrenmiş olacak ki; sorgusu esnasında cümlelerin arasına es vererek karşı avukatların itiraz etmesine olanak veriyor.

Videoda da görüldüğü üzere Johnny Depp bir olayı anlatırken yine itiraz geleceğini anlıyor, cümlesi arasında es veriyor ve bekliyor. Bu bir itiraz sanırım diyor ve doğru tahmin ettiği kendisine söylenince ‘’öğreniyorum’’ diyerek duruşma salonunu gülümsetiyor.

https://youtu.be/cwY9Fp0ScNI

5- Johnny Depp: ‘’Hepsi Akrabam’’

Johnny Depp Amber Heard dava sonucu ne olur bilinmez ancak şu ankitlesel olarak bakıldığında; insanların Johnny Depp’e inandığı yönünde. Her duruşma günü, Virginia’daki mahkemenin önüne insanlar geliyor ve Johnny Depp alana geldiği anda destek çığlıkları atıyor.

Bunun tam tersi olarak Amber Heard mahkeme önüne geldiğinde tepkilerle karşılaşıyor. Çünkü inandırıcılığını büyük bir oranda kaybetmiş durumda. Johnny Depp ise mahkemeye geldiği bir anda kapının önündeki kitle için basına şu espriyi yapıyor:

‘’Onlar akrabam. Hepsi akrabalarım.’’

https://youtu.be/j5QdyaZpgOA

6- Duruşmada Kate Moss Sevinci

Her davada olduğu gibi Johnny Depp Amber Heard davası için de tanıklar oldukça önemli. Davanın başında tanıklar belirlendiği gibi duruşma esnasında adı geçen kişiler de tanık olarak gösterilebiliyor. Tam da bu açıdan Amber Heard çapraz sorgu esnasında kendi aleyhine olacak bir şekilde ağzından Kate Moss adını kaçırdı.

Heard, çapraz sorgudayken Johnny Depp ile yaşadığı bir kavga anını anlatırken Kate Moss adını andı. Bilindiği üzere Kate Moss Johnny Depp’in eski sevgilisi ve araları hala oldukça iyi. Bir zamanlar Kate Moss’un şiddet gördüğü iddia edilse de bu hiçbir zaman doğrulanmadı. Üstelik hala Depp ve Moss sıkı bir arkadaş.

Amber Heard’ün Kate Moss adını vermesi stratejik bir hata ve bu nedenle Hem Depp’in avukatı hem de Depp bu ismi Heard’ün ağzından duyar duymaz büyük bir sevinç yaşadı ve en komik anlardan biri oldu. Çünkü adı geçtiği için Kate Moss bu davada ifade verebilir ve şiddet görmediğini söyleyerek Johnny Depp’e tanık olabilir.

https://youtu.be/g9AarHv61Eg

İlginizi çekebilir: Johnny Depp Amber Heard Hikayesi Aslında Ne?

50 Milyon Dolarlık Johnny Depp Amber Heard Davası

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!