featured

Kahkaha Tufanı Görümce Filmi ve Oyuncu Kadrosu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelin görümce ilişkileri yıllardan beri çözülemeyen bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu çözülemeyen konunun izahı olmayınca birçok filmde ve dizide mizahı yapılmıştır. Bugüne kadar gördüğünüz gelin görümce ilişkilerine bambaşka bir boyut katan tam bir kahkaha tufanı Görümce filmi, sizi komedinin doruklarına çıkaracak.

Gelin, görümce, elti gibi rollerle bütünleşmiş ve bu rollere en çok yakışan isim kim diye soracak olursak ilk akla gelenlerden biri Gupse Özay’dır. Gupse Özay’ın eşsiz komedi filmlerinden biri olan Görümce filmi hakkındaki tüm ayrıntıları derledik. Görümce filmi konusu, oyuncuları ve eğlenceli yorumları için buyurun yazımıza!

Görümce Filmi Oyuncu Kadrosu

Görümce filmi oyuncuları az ama öz bir kadrodan oluşuyor. Filmde 3 ana karakter olan gelin, görümce ve abi olarak başroller bulunuyor.

Gupse Özay – Yeliz

Görümce filmi sevilen başrol oyuncusu Gupse Özay, kıskanç kardeş Yeliz karakterini canlandırıyor. Abisiyle birlikte yaşayan Yeliz’in abisini sevgililerinden kıskanması ve paylaşamaması üzerine birbirinden komik sahneler yaşanıyor.

Buğra Gülsoy – Ahmet

Görümce filmi erkek başrol oyuncusu Buğra Gülsoy kıskançlık krizlerine giren Yeliz’in abisi olan Ahmet karakterini canlandırmaktadır. Ahmet bugüne kadar tüm sevgililerini kardeşi Yeliz yüzünden kaybetmiştir ve son âşık olduğu kızı kaybetmek istemiyordur.

Eda Ece – Deniz

Görümce filminin talihsiz görümce rolü Ahmet’in aşık olduğu karakter Deniz’i yepyeni bir isim Eda Ece canlandırıyor. Deniz her şeyden habersiz Ahmet ile aşk yaşamaya başlamıştır ama Yeliz’in başına getireceklerinden habersizdir.

Diğer oyuncular

Görümce filminin ana 3 karakterinin yanında yardımcı karakterlerde bulunmaktadır. Yardımcı karakterler içinde sevilen şef Danilo Zanna, Dilşah Demir, İnci Pars, Özlem Öçalmaz, Zeynep Kankonde bulunmaktadır.

Görümce Filmi Senarist, Yönetmen ve Yapımcı Kadrosu

YouTube video

Görümce filmi senaristi aynı zamanda filmin baş rolünde oynayan Gupse Özay’dır. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturmaktadır. Filmin yapımcısı birçok komedi filminin yapımını üstlenen Necati Akpınar’dır.

Görümce Filmi Konusu

YouTube video

Abisi Ahmet ile yaşayan Yeliz, abisine çok düşkündür. Kimselerle paylaşamadığı abisinin bir kıza aşık olmasıyla başlayan macera komik sahnelere dönüşmüştür. Ahmet’in bir kıza aşık olması Yeliz’i hiç mutlu etmemiştir ve birçok planı vardır. Öte yandan Ahmet, Deniz’e çok aşıktır ve evlenme teklifi edecektir.

Bugüne kadar bütün kız arkadaşlarından ayıran kardeşi Yeliz, bu defa da işe koyulmuştur ama başarılı olacak mı bilinmez. Bu zorlu mücadelede Ahmet, Deniz’den vazgeçmek istemez ama kardeşi Yeliz’de bir türlü onları rahat bırakmaz. Tam bir gelin, görümce temasının işlendiği filmde Yeliz’in abisini Deniz’den ayırmaya çabaları takdire şayandır ve komik sahnelere yol açmıştır.

Görümce Filmi IMDb Puanı

Görümce filmi IMDb puan listesinde şaşırtan bir sonuç çıkarmıştır. Filmin izlenmeye girdiğinde beğenilmesi daha yüksek bir puan beklentisi getirmiştir fakat IMDb’den 5.1 puan almıştır. Film hakkında yapılan yorumlarda kimisi sahneleri abartı bulduğunu, kimisi ise sinemadan kahkahalarla ayrıldığını bildirmişti.

Görümce Filmi Başrol Oyuncuları Kimdir?

Gupse Özay Kimdir?

Komedi filmlerin sevilen yüzü Gupse Özay, oyuncu ve aynı zamanda senaristtir. 1984 yılında doğan Özay, çerkes kökenli bir aileden gelmektedir. Kendisi İzmir’de doğmuş ve büyümüştür. Üniversite hayatını da İzmir’de geçiren Özay, Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur.

Yalan Dünya dizisinin Nurhayat’ı olarak tanınan Gupse Özay, 2012 yılında dizi oyunculuğu hayatına adım atmıştır. İlk sinema filmi Deliha ile yıldızı parlayan Gupse Özay’ın senaristliğini üstlendiği Görümce filmi de sevilerek izlenmiştir. 2020 yılında hem yazıp hem oynadığı Eltilerin Savaşı filmi de gişelerde rekor kırmış ve izleyicilerden çok güzel yorumlar almıştır.

Buğra Gülsoy Kimdir?

Tam adı Behiç Buğra Gülsoy olan yakışıklı oyuncu dizi ve filmlerin sevilen yüzlerinden biridir. 1982 yılında Ankara’da doğan Buğra Gülsoy, Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. Üniversite okurken Kıbrıs’ta çeşitli tiyatrolarda rol alan Gülsoy ilk kez 2008 yılında Kanal D ile televizyon ekranlarına merhaba demiştir.

Birçok dizi ve filmde rol alan yakışıklı oyuncunun en çok ön plana çıktığı rollerden biri Güneşi Gördüm filmindeki Berat karakteri olmuştur. Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney gibi dizilerde de oynayan Buğra Gülsoy son olarak Azize dizisinde yer almıştır.

Eda Ece Kimdir?

Televizyon ekranlarının yeni keşfi olan Eda Ece 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bilgi Üniversitesi Psikoloji mezunu olan güzel oyuncu, 2011 yılında ilk baş rolünü Pis Yedili dizisi ile almıştır. Pis Yedili dizisinden sonra yıldızı parlayan oyuncu ardından birçok dizi ve filmde oynamıştır.

Kocan Kadar Konuş filminin Ceren’i olan Eda Ece, bu rollere çok yakışmış olmalı ki Görümce filminde de benzer rollerle karşımıza çıktı. Deliha 2 filminde Eda karakteri ile başrolde gördüğümüz oyuncunun gittikçe yıldızı daha da parlayacak gibi duruyor. Yasak Elma dizisinde de oynamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!