Konforlu ve Rahat Uykunun Doğru Adresi: Baza

Konforlu ve Rahat Uykunun Doğru Adresi: Baza

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden attığınız yatak odalarınızın dekorasyonu, yaşam alanlarınızın diğer bölümlerine göre daha ön planda gelir. Yatak odası dekorasyonu yaparken odanın genel atmosferini olumlu yönde değiştirecek ve birbiri ile uyumlu yatak, başlık ve ürün seçimi yapmak gerekir. Baza çeşitleri; modern tasarım, görünüm ve işlevsel olma özelliklerine sahip oldukları için sıkça tercih edilir. Farklı kumaşlardan oluşan çeşitler arasında keten, deri ve kadife gibi kumaş seçenekleri bulunur. Divanev’in sunduğu baza başlık kombinleri şık tasarımlara ve uzun ömre sahiptir. Yatak baza kombinleri birbiriyle uyumlu ürünlerdir. Tek kişilik ürünler hem çocukların hem de büyüklerin kullanımına uygun olduğu gibi farklı ölçülerde ve kumaşlarda çeşitleri bulunur.

Baza Özellikleri Nelerdir?

Baza özelliklerinin başında geniş depolama alanı sunması, dört farklı kumaş ve yirmiden fazla renk seçeneğine sahip olmaları gelir. En çok kullanılan kumaşlar arasında; keten, kadife, keten bordür ve deri kumaşlar vardır. Amortisör sistemleri açılıp kapanma esnasında ses yapmayacak şekilde tasarlanmıştır. Oldukça kolay açıp kapatmanız mümkündür. Ayrıca isteğiniz dışında kapanmasını önlemek için amortisör güvenlik sistemi mevcuttur. Başlık ve kumaş kısımları kolay temizlenebilir antibakteriyel kaliteli kumaştan imal edilmiştir. Ortopedik yatağı sayesinde konforlu bir uyku düzeni sağlar. Ortopedik yatak aynı zamanda kişinin ağırlığını dengeleyecek biçimde tasarlanmıştır.

Konforlu ve Rahat Uykunun Doğru Adresi: Baza

Divanev Baza Modelleri İle Yatak Odasında Eşsiz Tasarımlar

Baza modelleri tek kişilik ve çift kişilik olarak tasarlanır. En çok kullanılan modeller arasında sandıklı ve çekmeceli modeller yer alır. Ürünler birbirinden farklı ölçü ve özelliklerde üretilir. Tek kişilik baza modelleri genel olarak 90×190,120×190 ve 90×200 cm ölçüsünde üretilirler. Çift kişilik ürün ölçüleri ise 140×190 cm den 200×200 cm arasında değişen ölçülere sahiptir. Yatak odanıza baza seçerken odanızın dar veya geniş olması kadar kullanıcı beden ölçüleri ve uyuma alışkanlıkları göz önünde bulundurulmalıdır. Birbirinden farklı pek çok modeli olan ürünler her alana uygun olabilecek şekilde beğeninize sunulur. Baza kullanmanın en önemli avantajlarından bir tanesi sandıklı ve çekmeceli modellerde gizli bir depolama alanının olmasıdır. Dekoratif bir mobilya olup sağlam bir çalışma mekanizmasına sahiptir. Yatak baza, başlık kombinleri kaliteli malzemeden üretilip kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. Hemen hemen her yatak odasına uygun ölçülerde üretilir. Baza başlık uyumu her zaman ön plandadır ve başlıklar istenildiğinde değiştirilebilme özelliğine sahiptir.

Baza Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Ürün tercihinizi yapmadan önce ihtiyacınızı doğru belirlemelisiniz. Seçip satın alacağınız ürün sayesinde yatak odanız daha yaşanabilir ve zevkinize uygun hale gelir. Bu nedenle renk seçimi oldukça önemlidir. Seçeceğiniz renk yatak odası dekorasyonuna uygun olmalı ve bir bütünlük oluşturmalıdır. Alacağınız ürünü set olarak değil de tek tek satın alıyorsanız başlık ve yatağın bazanızla uyumlu olmasına ekstra özen göstermeniz gerekir.Ürünün sandık hacmi eşyalarınızı saklamanız için önem taşır. Başlık seçimi oldukça önemli bir tercihtir. Başlık sayesinde duvardan gelebilecek soğuğu engelleyebilir ve böylece daha rahat bir uyku uyuyabilirsiniz.

Konforlu ve Rahat Uykunun Doğru Adresi: Baza

Baza Fiyatları Neye Göre Değişir?

Tek kişilik ürün fiyatları üründe kullanılan kumaşın ve diğer malzemelerin kalitesi ile ölçülerine göre farklılıklar gösterir. Baza fiyatları depolama alanı büyüklüklerine ve tiplerine göre de değişir. Depolama alanı geniş olan ve konforlu uyku için tasarlanmış ortopedik modeller diğer modellere göre daha yüksek fiyata sahiptir. Sandıklı tip ürünlerde sandığın büyüklüğü ve kalitesi fiyatı etkiler. Silinebilir kumaş ve havalandırma sistemine sahip olan ürünler farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunulur. Siz de yatak odalarınızı daha yaşanabilir bir hale getirmek ve kaliteli bir uyku uyumak için Divanev web sitesinden çift kişilik baza modellerini inceleyebilir, beğendiğiniz modeli size en yakın Divanev şubesinden satın alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!