kulup-dizisi-oyunculari-isimleri

Kulüp Dizisi Oyuncuları İsimleri, Konusu Ne?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kulüp dizisi oyuncuları isimleri, konusu ne? Kulüp dizisinin gerçek hikâyesi… O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seray Yüce üstleniyor. Dizinin yayınlanmasının ardından Kulüp dizisi oyuncuları isimleri merak konusu oldu. Netflix dizisi Kulüp oyuncu kadrosu, Kulüp dizisi oyuncuları isimleri konusu ve karakterleri canlandıran oyuncu kadrosu kimler?

Netflix Kulüp Oyuncuları İsimleri Nedir? Kulüp Dizisi Oyuncuları İsimleri ve Rolleri

kulup-dizisi-oyunculari-isimleri
Kulüp Dizisi Oyuncuları İsimleri

Netflix dizileri olarak yayınlanan ve kısa sürede gözde olan bu başarılı dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Büyük beğeni toplayan Kulüp adlı dizide birçok başarılı isim yer almaktadır. Kulüp dizisi oyuncuları isimleri şu isimlerden oluşuyor:

  • Gökçe Bahadır(Matilda Aseo)
  • Barış Arduç (İsmet Denizer)
  • Asude Kelebek (Rasel Aseo)
  • Salih Bademci (Selim Songür)
  • Metin Akdülger (Orhan Şahin)
  • Fırat Tanış (Çelebi)
  • Merve Şeyma Zengin (Tasula)
  • İştar Gökseven (Ali Şeker)
  • Murat Garipağaoğlu (David)
  • Suzan Kardeş (Mevhibe) gibi birçok isim yer alıyor.

Kulüp Dizisi Konusu Gerçek mi? Gerçek Hikâyesi Nedir?

kulup-dizisi-oyunculari-isimleri

 Kulüp dizisi oyuncuları isimleri kadar Netflix Kulüp dizisi gerçek mi değil mi sorusu izleyicileri oldukça meraklandırıyor. Dizinin konusu ilk sezondan itibaren izleyiciyi başarılı bir şekilde ekrana kilitlemiş ve oldukça dikkat çekmiştir. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Kulüp bölümü Rana Denizer’in aile hayatından esinlenildi. 1950’lerin İstanbul’unda bir anne-kızın hikâyesini anlatan  “Kulüp” 6 bölüm olarak izleyiciyle buluştu ve büyük beğeni topladı. Bölüm bittikten sonra internette çok merak edilen bu sorunun cevabı: Evet… Bölümün hikâyesi RaniniTv’nin kurucusu Rana Denizer’in hayatından esinlenildi.

Kulüp Dizisi Gerçek Hikâyesi Nedir?

Kulüp dizisi oyuncuları isimleri, konusu ve hikâyesiyle dikkat çekiyor.1955 yılında İstanbul’da geçen hikâye, o dönemde devrimci gece kulübünde çalışan eski bir mahkûm olan Matilda ile hapisten çıktığı güne kadar onun varlığından haberi olmayan kızı Russell’ın hayat maceralarını anlatıyor. Müşteriler için cennet, personel için cehennem, Matilda’nın gelişiyle Kulüp yeni bir çehreye bürünecek, her biri kendi hikâyesinde “öteki” olan karakterlerimizin yuvası haline gelecektir.

Kulübü Dizisi 2.Sezon Olacak mı? Kulüp Oyuncuları 2.Sezon Kimlerden Oluşuyor?

Kulüp dizisinin ikinci sezonunun Netflix platformunda yayınlanacağı açıklandı. Kulüp dizisi oyuncuları isimleri belli oldu. Dizinin 2. sezonu 8 bölümden oluşacak ve yayın tarihi belli değil.

Netflix’te Yayınlanacak Olan Kulüp 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kelebek ve Salih Bademci’nin paylaştığı Netflix dizisi Kulüp’ün 2.kısım yayın tarihi belli oldu.  Eski İstanbul teması, konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Kulüp dizisi 2.sezon bölümleri 6 Ocak Perşembe günü yayınlanacak.

kulup-dizisi-oyunculari-isimleri

İşte 2. Sezon Kulüp Dizisi Oyuncuları İsimleri

İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da Kulüp dizisi oyuncuları isimleri ve kadroya yeni eklenen oyuncular merak konusu Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kelebek gibi isimler yer alıyor. Kulüp dizisi oyuncuları isimleri arasına yapıma ikinci sezonda Halil Babür ve Serra Arıtürk dâhil oldu.

Kulüp Dizisi 3.Sezon Olacak mı? Kulüp 3.Sezon Ne Zaman?

Kulüp dizisinin 3. Sezonu olacak mı? 6 Ocak’ta ikinci sezonu yayınlanan yerli dizi ‘Kulüp’ün 3. sezonu ve Kulüp dizisi oyuncuları isimleri şimdiden merak edilmeye başlandı. Dijital yayın platformu Netflix’te izleyiciyle buluşan gözde dizinin üçüncü sezonu için geri sayım devam ediyor. 1950’lerin kozmopolit şehri İstanbul’da geçen dizinin ikinci filminde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Peki; kulüp 3. sezonda olacak mı? Kulüp dizisinin 3. sezonu için henüz bir açıklama yapılmadı.

Kulüp Dizi Ekşi Sözlük Kullanıcıları Yorumları Nelerdir?

Eksi sözlük kullanıcıları tarafından Kulüp dizisi oyuncuları isimleri, konusu ve oyunculukları hakkında birçok yorum yapıldı. Başrollerinde Salih Bademci, Gökçe Bahadır ve Barış Arduç’un yer aldığı Netflix’in Türk dizisi hakkında bir çok olumlu yorum bulunuyor ekşi sözlük kullanıcılarının Kulüp dizisi hakkında bazı yorumları şöyle:

‘Zeynep Günay tan imzalı, 50lerin Türkiye’sini anlatan yeni Netflix Türkiye dizisi. Fırat tanış mükemmel ötesi oynamış, bayıldım.’

‘Dönemin yaşanılan acı gerçeklerini anlatan dizi. Bir abartı görmedim.’

kulup-dizisi-oyunculari-isimleri

‘Harika, böyle dünya standartlarında bir iş şöyle muhteşem bir oyunculuk.’

‘Fırat Tanış ve Salih Bademci hayranı olarak başarılı bulduğum dizi.’

‘Kulüp çok güzel bir dizi olmuş. Türkiye’nin yıllar önce ne kadar modern düzgün giyimli insanların yaşadığını görürsünüz.

‘Kulüp dizisini beğendim. Salih Bademci övüldüğü kadar var gerçekten. Hafif Buddy Holly havası var.Dizi 1955’te geçiyor, kalipso’nun dünyada zirve yapmaya başladığı dönemler, Harry Belafonte’nin yorumuyla meşhur olan Mathilda şarkısına da atıfta bulunulmuş.’ yorumları yapıldı.

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!