featured

Manzara Resimleri Dünyanın Dört Bir Yanından! 65 En Güzel Manzara Resmi ile Dinlenmenin Keyfini Çıkarın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sizler için hazırladığımız Dünyanın Dört Bir Yanından En Güzel Manzara Resimleri ile evde, işte ya da tatilde hoşça vakit geçirmek ve hayata ara vermek ister misiniz? İşte, 65 en güzel manzara resmi galeri.

Bu yazıda neler var?

Corona virüs nedeniyle evde zaman geçirmek zorunda kaldığımız son günlerde # EvdeKal kampanyasına verdiğimiz destekle 65 en güzel manzara resmi ile başladığımız bu yolculukta bugün tam 65 fotoğraf olduk. Sizler için dünyanın dört bir yanından çekilmiş birbirinden güzel 65 en güzel manzara resmi galerisini hazırladık.

Koronavirüs pandemisi henüz hayatımızdan çıkmamış olsa da sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hayatlarımıza devam etmek zorundayız. Bu süreçte, kendinizi iyi hissetmek için yaptığınız hobileriniz ya da uğraşlarınız arasında resim çizmek ya da en güzel manzara resimleri ile dolu bir galeri takip etmek varsa, tam yerindesiniz.

İşte, Dünyanın Dört Bir Yanında Çekilmiş 65 En Güzel Manzara Resmi !

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır? 7 Adımda Instagram Beğeni Arttırma Taktikleri

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır? 7 Adımda Instagram Beğeni Arttırma Taktikleri

2/66

Kuğular ve Sonbahar Temalı Manzara Resmi

Kuğular ve Sonbahar Temalı Manzara Resmi

Bu sonbaharın en çok özleneni şüphesiz ki doğada gezileri olacak. Siz de evinizde kaldığınız bu dönemde manzara resimleri ile ruhunuzu dinlendirmek istiyorsanız, bu resim size çok şey hissettirecek. Güneşin batmak üzere olduğu bir göl manzarasında kuğular ile mutlu bir pazar geçirdiğinizi hayal edin. Nasıl hissediyorsunuz?

3/66

Ruhunuzu Dinlendirecek En Güzel Manzara Resmi

Ruhunuzu Dinlendirecek En Güzel Manzara Resmi

Dünyanın en güzel noktasında nelerin olmasını isterdiniz? Mis gibi orman havasında, çağıldayan bir dere içinizi serinletmeye yetmez mi? Bugünlerde huzuru bulmanın en güzel yolu en güzel manzara resmi galerimizle ruhunuzu dinlendirmeye hazır mısınız?

4/66

65 En Güzel Manzara Resmi ile Dinlenmenin Keyfini Çıkarın Evde Yapılabilecek Şeyler 2 - Dünyanın Dört Bir Yanından Manzara Resimleri

65 En Güzel Manzara Resmi ile Dinlenmenin Keyfini Çıkarın Evde Yapılabilecek Şeyler 2 – Dünyanın Dört Bir Yanından Manzara Resimleri

Dağ, orman ve göl manzarasının bir arada bulunduğu nadir manzara resimleri arasındaki bu kare, sonbaharın gelişini adeta müjdeliyor.

5/66

Sonbahar Temalı Manzara Resmi

Sonbahar Temalı Manzara Resmi

Kanada’nın eşsiz doğal güzelliklerinin bir arada olduğu bu sonbahar manzara resmi içerisinde olduğunuzu hayal edin ve yaprakların yeni yeni sararmaya başladığı bu aylarda çam kokularını içinize çekin.

6/66

Akşam Üzeri Göl Manzara Resmi

Akşam Üzeri Göl Manzara Resmi

Dağların arasında serin bir gölde nefes almak isteyenlerden iseniz bu resim tam da size göre. Akşam üzeri dağların eteklerine inen sis ile dağ gezintiniz çok daha ilgi çekici olacak.

7/66

En Güzel Manzara Resmi ile Dinlenmenin Keyfini Çıkarın Evde Yapılabilecek Şeyler 2 - Dünyanın Dört Bir Yanından Manzara Resimleri

En Güzel Manzara Resmi ile Dinlenmenin Keyfini Çıkarın Evde Yapılabilecek Şeyler 2 – Dünyanın Dört Bir Yanından Manzara Resimleri

Yeşilin, suyun ve mis gibi su kokusunun olduğu bu özel manzaraya siz de dahil olun. Gözlerinizi kapatın ve suyun sesini duyun.

8/66

Suyun Sesini Duyuyor musunuz?

Suyun Sesini Duyuyor musunuz?

Evlerimizde çokça zaman geçirdiğimiz bu dönemde sizi mutlu edecek en güzel manzara resmi galerimize hoşgeldiniz. Galerimizde yer alan bu fotoğrafa 1 dakika boyunca baktığınızda şelalede akan suyun sesini duyacağınızdan, rüzgarın getirdiği mis gibi su ve toprak kokusunu hissedeceğinizden eminiz.

9/66

Çiçek Manzara Resmi

Çiçek Manzara Resmi

Adeta bir renk cümbüşü olan çiçekli manzara resmi ile baharı evinize getirdik. Gözlerinizi kapatın ve aldığınız her nefeste bu eşsiz doğa resmi içinde olduğunuzu hissedin.

10/66

Deniz Manzara Resmi ile Tatilde Hissedin

Deniz Manzara Resmi ile Tatilde Hissedin

Her yıl tatile gidiyordunuz, bu yıl bu zevkinizden mahrum mu kaldınız. İşte, sizi deniz kenarında sessiz bir kıyıya götürecek eşsiz güzellikte bir manzara resmi.

11/66

İtalya'dan En Güzel Manzara Resimleri

İtalya’dan En Güzel Manzara Resimleri

Sahip olduğu mimari yapı ve doğal güzelliklerle bir cenneti andıran İtalya’da güzel manzara resmi çekmek için yetenek sahibi olmaya gerek kalmıyor. Tek yapmanız gereken hayata bir mola verip, ülkenin eşsiz bölgelerine yolculuk etmek…

12/66

Sakin Bir Doğa Resmi

Sakin Bir Doğa Resmi

Sizin için en güzel dinlenme şekli sakin ve dinginlik hissi veren bir anı yakalamaksa, sizi memnun edecek fotoğraf işte, karşınızda! En güzel manzara resmi ile rüzgarı ve sakinliği hissedin.

13/66

Orman Ferahlığını Hissedin

Orman Ferahlığını Hissedin

Evde kaldığınız bu günlerde içinizi ısıtacak, gözlerinizi kapadığınızda ruhunuzu dinlendirecek bir orman manzara resmi ile karşı karşıyasınız. En güzel manzara resimleri arasında yer alan bu kare, doğa tutkunlarını mutlulukla hayallere daldırıyor.

14/66

Göldeki Bulutlar Manzara Resmi

Göldeki Bulutlar Manzara Resmi

Eğer göl kenarında sakin bir kasabada küçük bir kulübe hayaliniz varsa, kenarında çocuklarınızın neşe ile oynayacağı, balık tutarken arkadan bir müzik çalacağı hayaline bu manzara resmi eşlik edebilir.

15/66

Tuval Gibi Manzara Resmi

Tuval Gibi Manzara Resmi

Böylesi bir manzara resmi tuval üzerine boyanmışlık hissi veriyor değil mi?

Hayır, resim de manzara da gerçek. Eğer spor merakınız varsa bir de merakınız dağcılık ve gezi sporları üzerineyse, bu fotoğraf ile hayalleriniz yeni bir boyut kazanacak.

16/66

Göl ve Dağ Manzara Resmi

Göl ve Dağ Manzara Resmi

Eğer bir manzaranın olmazsa olmazı göl ve dağ manazarları ise, işte sizin için çekilmiş eşsiz bir kare daha.

Norveç kıyılarındaki bu dağ manzara resminde durgun ve derin bir göl de kendisine yer buluyor.

17/66

Gün Batımı Bulutlar ve Ağaç

Gün Batımı Bulutlar ve Ağaç

Eğer güzel bir manzara resmi çizimi yapmak istiyorsanız, bu kare tam size göre. İster manzara resmi tuval boyama yöntemini kulanın, isterseniz kağıt üzerine manzara resmi boyama yapın.

18/66

Çiçekli Dağ Yolu Manzara Resmi

Çiçekli Dağ Yolu Manzara Resmi

Şimdi, gözlerinizi kapatın ve kendinizi bu güzel dağ manzara resmi içerisinde hayal edin. Taşlık yoldan ilerlerken iki yanınızdan gelen çiçek kokularını duyun.

19/66

Dinginlik Arıyorsanız?

Dinginlik Arıyorsanız?

Eğer evde yapılabilecek şeyler arasında dinginlik ihtiyacı duyuyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey bulutlarla kaplı bir dağ manzara resmi olabilir.

20/66

Çöl Manzara Resmi

Çöl Manzara Resmi

Sizin de içinizi bu manzara resmi kolay kolay ısıtıyor mu? Baktıkça sıcacık esen rüzgarı hissediyor musunuz? Evde yapılabilecek şeyler listemizde önemli bir yeri olan manzara resimleri ile huzur bulmak bu fotoğrafta can buluyor.

21/66

Derin Orman Manzara Resmi

Derin Orman Manzara Resmi

Siz de orman gezilerini seviyor, mis gibi havasını içinize çekmek istiyorsanız gözlerinizi kapatın ve bu eşsiz manzaranın içine doğru yolculuk edin.

22/66

Sahil Kenarı Manzara Resmi

Sahil Kenarı Manzara Resmi

Deniz kenarında tatil imkanımızın olmadığı şu son günlerde Corona Virüs etkisinden kurtulmak için böylesi bir sahil kenarı manzara resmi sizi rahatlatabilir.

23/66

Manzara Resmi Gece Mavisi

Manzara Resmi Gece Mavisi

Sıcak yaz akşamlarında dağ gezintisi seviyorsanız, sizin için bu manzara resmi gece yakalanabilecek en güzel karelerden birini ifade ediyor olacak.

24/66

Karlı Dağ Manzara Resmi

Karlı Dağ Manzara Resmi

En güzel manzara resmi kareleri karla kaplı çam ormanlarından çıkıyor. Eğer soğuktan korkmuyorsanız ve hatta dağcılık ve kampçılık merakınız varsa bu manzara resmi tam size göre.

25/66

Tarla Manzara Resmi

Tarla Manzara Resmi

Eğer siz de bir bahçe ekme meraklısı iseniz bu sade ve güzel manzara resmi sizi köyünüzün mis gibi tarlalarına götürecek. Bu manzara resmi kolay bir şekilde anılarınıza yolculuk yapmanıza yardımcı olacak.

26/66

Manzarayı Resimden Ayırabiliyor Musunuz?

Manzarayı Resimden Ayırabiliyor Musunuz?

Siz de deniz ile gökyüzünü birbirine karıştırdınız mı? Manzara resmi gece çekildiğinde böylesi güzel kareler bulmak çok daha kolay oluyor. İşte, evinizde içinizi huzurla dolduracak bir resim daha.

27/66

Tayland Sahilinden En Güzel Manzara Resimleri

Tayland Sahilinden En Güzel Manzara Resimleri

En güzel manzara fotoğrafları galerimizde yer alan Tayland sahilinde, ülkenin geleneksel yapısına sahip yapılar ve deniz manzarası içinizi rahatlatacak.

28/66

Karın Sesini Duyun!

Karın Sesini Duyun!

Sıradaki manzara resmi tuval üzerine boyanmış havası veriyor. Soğuk kış aylarında dışarı çıkamadığımız, kar üzerinde yürürken çıkardığı sesi duyamadığımız bu yıl, evimizde 65 en güzel manzara resmi ile duyacağız.

29/66

Göl Manzara Resmi Gece

Göl Manzara Resmi Gece

Eğer göl kenarında bir eviniz olmasını hayal ediyorsanız, mavi ve siyahın adeta dans ettiği bu göl manzara resmi gece karesi ile hayallerinizde dolaşabilirsiniz.

30/66

İskoçya Kıyılarından Manzara Resimleri

İskoçya Kıyılarından Manzara Resimleri

İskoçya, sahip olduğu eşsiz doğal güzelliklerle evlerinizde huzur bulacağınız manzara resimlerine konu olmayı başarıyor.

31/66

Alaska'dan Dinginlik Veren Bir Manzara Resmi

Alaska’dan Dinginlik Veren Bir Manzara Resmi

Eğer kenarında dinlenebileceğiniz bir göl meraklısı iseniz Alaska ‘da çekilmiş olan bu eşsiz manzara resmi, eve kapandığınız şu günlerde içinizi ısıtacak.

#EvdeKal #EveHayatSığar

32/66

Dağın Arasından Gelen Serinlik

Dağın Arasından Gelen Serinlik

Evinizde sıkıldığınız son günlerde dağın arasından gelen serinlik verici bu suların yanında olmak ister miydiniz?

33/66

Şelale Manzara Resmi

Şelale Manzara Resmi

En güzel şelale manzara resmi ile akan suyu hissedin. Evde kaldığınız zamanı huzurlu geçirin.

34/66

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır? 7 Adımda Instagram Beğeni Arttırma Taktikleri

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır? 7 Adımda Instagram Beğeni Arttırma Taktikleri

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır? 7 Adımda Instagram Beğeni Arttırma Taktikleri

35/66

Yunanistan 'da Bir Dere Manzarası

Yunanistan ‘da Bir Dere Manzarası

Balık tutmayı seviyor ya da dağ gezilerine tutkulu iseniz, Yunanistan’da çekilmiş bu doğa resmi tam size göre.

Bu sade ve bir o kadar güzel manzara resmi indirme için resmin üzerine çift tıklayınız.

36/66

Kefalonya Adası - Yunanistan

Kefalonya Adası – Yunanistan

Yunanistan ‘ da bulunan Kefalonya adası tepeden görünümü adeta bir ressamın kaleminden çıkmış manzara resmi çizimi gibi duruyor.

Dağların denizle buluştuğu kıyılarda yer alan sakin su içinizi rahatlatacak.

37/66

Göl ve Bulut Manzara Resmi

Göl ve Bulut Manzara Resmi

Suyu düşündükçe mutlu olan bir insansanız, bu manzara karşısında çok daha mutlu olacağınızdan eminiz.

38/66

Çiçekli Manzara Resmi

Çiçekli Manzara Resmi

Mis gibi çayınızı içerken bir yandan da kendinizi bu çiçekli orman resmi içinde bulmaya ne dersiniz?

Doğanın muhteşem birleşimlerinden biri orman ve çiçekli manzara resmi ile ruhunuzu dinlendirin.

39/66

Sisli Dağ Manzarası

Sisli Dağ Manzarası

Alp Dağlarını çok uzaktan gören bu manzara, orman ve dağ ikilisinin muhteşem buluşmasını sunuyor bizlere.

Karşınızdaki bu manzara resmi karakalem çizimi yapılmışçasına net dururken, gözlerinizi kapatıp dağın esintisini hissetmeye çalışın. Mis gibi çam kokularını duyumsayın.

40/66

Sisli Bir Dağ Manzarası

Sisli Bir Dağ Manzarası

Güneşin sıcaklığının yavaş yavaş kaybolduğu, sislerin dağın yamacını adeta bir girdap gibi yuttuğu ve ormanların bu girdabın altında yokmuş gibi kaldığı eşsiz bir fotoğraf…

41/66

Köpüren Deniz Manzarası

Köpüren Deniz Manzarası

Gün batımına eşlik eden köpüren deniz ve tertemiz kum manzara resmi içinizi ısıtacak.

42/66

Dağ Manzarası

Dağ Manzarası

65 En Güzel Manzara Resmi galerimizin içinizi huzurla kaplatacak bir parçası…

Dağ, orman ve onlara eşlik eden sis.

43/66

Göl Manzara Resmi

Göl Manzara Resmi

Kolay çizilen manzara resmi ararken rastlayabileceğiniz, doğanın eşsiz güzelliklerini bir arada bulabileceğiniz bu resim ile gününüzü daha güzel hale getirebilirsiniz.

44/66

Gün Batımı Manzara Resmi

Gün Batımı Manzara Resmi

Deniz, kayalıklar ve dağa eşlik eden gün batımı içinizi ısıtacak.

45/66

Gökkuşağı ve Göl Manzara Resmi

Gökkuşağı ve Göl Manzara Resmi

Eğer yağmur sonrası uzaklara bakıp gökkuşağı arayanlardansanız, bu gökkuşağı ve göl manzara resmi sizi anılarınıza götürecek.

46/66

Kış Manzarası

Kış Manzarası

Kış aylarını sevenlerdenseniz, çayınızı alın, ayaklarınızı uzatın ve insanın içine dinginlik veren güzel manzara resminin tadını çıkarın.

47/66

Yüksek Manzara

Yüksek Manzara

Eğer yüksek yerlerde gezmek, tepelerden manzara seyretmek sizin için çok eğlenceli ise, bu manzara resmimiz, evde yapabilecekler listenizin baş kahramanı olabilir.

48/66

Çam Ağaçları ve Göl Manzarası

Çam Ağaçları ve Göl Manzarası

Göl suyunun sakinliği ve çam ağaçlarının rahatlatıcı etkisi karşısında evinizde çok daha huzurlu zaman geçirebilirsiniz.

49/66

Lavanta Tarlası

Lavanta Tarlası

Mis gibi lavantaların içinde gezerken rüzgarın getirdiği o yoğun ve rahatlatıcı kokuyu içinize çekin. Lavanta tarlası çiçekli manzara resmi ile gününüzü neşelendirin.

50/66

Orman Manzara Resmi

Orman Manzara Resmi

Eğer orman manzarası sizi rahatlatacaksa böylesi bir manzara resmi karşısında bütün stresinizi atacağınızdan eminiz.

51/66

Göl Kenarında Gün Batımı Manzara Resmi

Göl Kenarında Gün Batımı Manzara Resmi

Günün sonunda kahve ve kitabınızı almadan önce gün batımı manzara resmi ile derin bir nefes alın.

52/66

İngiltere Doğa Güzellikleri ile Huzur

İngiltere Doğa Güzellikleri ile Huzur

Eğer bir gün yurt dışına çıkma planınız varsa, bu güzel manzara resmi sizi İngiltere dağlarına keşif gezisi yapmaya zorlayacaktır.

53/66

Dağ Manzarası ile Huzuru Bulun

Dağ Manzarası ile Huzuru Bulun

Dünyanın en huzurlu ortamları şüphesiz ki dağ, orman ve deniz manzara resimleri çekilen yerlerdir. Burası da İsveç dağlarından bir manzara resmi.

54/66

Köpüren Deniz Manzarası

Köpüren Deniz Manzarası

Köpük köpük kayalıklara vuran dalgalar, deniz kenarında yakalanabilecek en güzel manzara resim örnekleri arasında.

Siz de bu manzara karşısında rahatladığınızı hissedeceksiniz.

55/66

Gün Batımında Kayalıklara Vuran Dalgalar

Gün Batımında Kayalıklara Vuran Dalgalar

Denizin tam çoştuğu gün batımında,kayalıklara vuran dalga manzara resmi evinizde seyredebileceğiniz 30 en güzel manzara resminden yalnızca bir tanesi.

56/66

Dağ Manzarası

Dağ Manzarası

Eğer dağcılık ya da kampçılık ile yakından ilgiliyseniz, bu manzara sizi çok etkileyecektir.

Burası neresi mi? Amerika 🙂

57/66

Gün Batımı Bulutlar

Gün Batımı Bulutlar

Gün batımı bulutların denizle bir bütün halini aldığı bu manzara resmi çizim edasındaki görüntüsü ile kendisine hayran bırakıyor.

58/66

Tarla Manzarası

Tarla Manzarası

Sapsarı bir çiçekli manzara resmi sizi içinde olduğunuz yorucu hayattan çekip alacak.

59/66

Yüksek Manzara Resmi

Yüksek Manzara Resmi

Yüksek tepelerde gezmek, dağları aşmak ve tırmanış yapmak en büyük zevkinse, bu yüksek dağ manzara resmi ile #EvdeKal süreci tamamlandığında yapacağın gezileri hayal edebilirsin.

60/66

Tayland Tepelerinden Deniz Manzara Resmi

Tayland Tepelerinden Deniz Manzara Resmi

Tayland manzara resimleri kolay kolay keşfedilemeyen güzelliklere sahip. Bu eşsiz manzarayı izleyebilmek için yüksek bir tepeye tırmanmanız gerekecek.

61/66

Dağ Yolu Manzara Resimleri

Dağ Yolu Manzara Resimleri

İsveç ülkesinde çekilmiş dağ yolu manzara resimleri ile evinizde yolculuğa çıkmış hissine kapılacaksınız.

62/66

İngiltere Şelaleleri ile Serinleyin

İngiltere Şelaleleri ile Serinleyin

İngiltere en güzel manzara resimleri için poz veren bu gür şelaleler ile serinlemenin tadını çıkarın. Siz de akan suyun yere vurduğunda çıkardığı sesi duyuyor musunuz?

63/66

Denize Nazır Bir Tepe Manzara Resmi

Denize Nazır Bir Tepe Manzara Resmi

Denizin hemen üzerinde yükselen bir tepede manzara resmi çekmek istiyorsanız işte fırsat. Hayatınız normale döndüğünde arayacağını manzara resmi karesi karşınızda.

64/66

Suyun Gürültülü Resmi

Suyun Gürültülü Resmi

Su, sizin için vazgeçilmez ise gözlerinizi kapatın ve suyun inerken çıkardığı gürültüye kulak verin.

65/66

Denizden Gelen Harika Manzara

Denizden Gelen Harika Manzara

Usta bir sanatçının elinden çıkmış manzara resmi çizimleri gibi bir havaya sahip olan bu doğaüstü manzara resmi, stres atmanızda yardımcı olacak.

66/66

Evde Yapılabilecek Şeyler 2 - Dünyanın Dört Bir Yanından 55 En Güzel Manzara Resmi ile Dinlenmenin Keyfini Çıkarın

Evde Yapılabilecek Şeyler 2 – Dünyanın Dört Bir Yanından 55 En Güzel Manzara Resmi ile Dinlenmenin Keyfini Çıkarın

Okuhaber editörlerinin özenle seçerek bir araya getirdiği manzara resimleri albümü ile geçmişi yad ederken, geleceği ümitle hayal edin.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!