featured

Marvel Filmlerinin Yıldızı Black Panther Chadwick Boseman Hayatını Kaybetti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marvel filmlerinden Black Panther’de oynayan ünlü aktör Chadwick Boseman 43 yaşında yaşamını yitirdi. Kolon kanseri ile mücadele eden Boseman’ın ölümünün ardından kendisinin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada,

“Boseman’ın ölümünü bildiriyor olmaktan büyük acı duymaktayız. Black Panther filmindeki Kral T’Challa’yı canlandırması hayatının onuruydu.”

sözlerine yer verildi.

Ünlü Aktör Boseman’ın Ölümünden Sonra Yapılan Açıklamalar!

YouTube video

Yapımcı Nicki Fioravante ise ABD basınına açıklama yaparak, Boseman’ın hastalığının dördüncü evreye ulaştığını ve son günlerini ise ailesiyle birlikte geçirdiği ifade etti.

Marvel Studios’un Başkanı ve aynı zamanda da Marvel’in Baş Kreatif Yöneticisi olan Kevin Feige ise açıklamasında,

“Chadwick’in ölümü kesinlikle yıkıcı. O bizim T’Challa’mızdı, Kara Panterimizdi ve sevgili dostumuzdu. Sete her adım attığında karizma ve neşe saçıyordu ve ekranda her göründüğünde gerçekten silinmez bir şey yarattı. Çalışmalarında birçok harika insanı somutlaştırdı ve hiç kimse harika adamları hayata geçirmede onun kadar iyi değildi. Canlandırdığı herhangi bir kişi kadar zeki, nazik, güçlü ve güçlüydü. Marvel Studios ailesi kaybının yasını tutuyor ve ailesiyle birlikte yas tutuyoruz. ”

diye bir konuşma yaptı.

YouTube video

Walt Disney Co. Başkanı Bob Iger üzüntüsünü ifade ederken,

“Chadwick Boseman’ın trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi hepimizin kalbini kırdı. Olağanüstü bir yetenek ve tanıdığım en nazik ve bağışlayıcı ruhlardan biriydi. Kara Panter’in çığır açan rolüne muazzam bir güç, haysiyet ve derinlik getirdi; efsaneleri ve klişeleri yerle bir etti. Dünya çapında milyonlarca insan için uzun zamandır beklenen bir kahraman haline geldi ve hepimize statükodan daha büyük hayaller kurmak ve daha fazlasını talep etmek için ilham verdi. Olduğu her şeyin yanı sıra olması gereken her şeyin yasını tutuyoruz. Arkadaşları ve milyonlarca hayranı için ekrandan yokluğu, sadece hayatımızdaki yokluğuyla gölgede kalıyor. Disney’de hepimiz ailesine dualarımızı ve içten taziyelerimizi gönderiyoruz ”

sözlerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!