Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mavi tik nasıl alınır? Sosyal medya platformlarında herkes tarafından ilgi gören en önemli konu popülaritedir. Bu mecrada popüler olmak isteyen birçok insan takipçi kazanmak için türlü girişimlerde bulunuyor. Belirli bir takipçi kitlesine ulaşan, ünlü hesaplar ise mavi tik olarak ününe resmiyet kazandırabiliyor. Yazımıza mavi tik nasıl alınır, bunun için neler yapılabilir kısaca bahsedeceğiz.

Mavi Tik Nedir? Mavi Tik Herkes Alabilir mi?

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

Popüler olduğunuzu gösteren mavi tik nasıl alınır? Mavi tikin herkes tarafından alınabilmesi ne yazık ki mümkün değildir. Belirli kriterlere sahip olan kişiler sonrasında yalnızca bir başvuru ile mavi tikin sahibi olabileceklerdir. Ancak bu kriterleri sağlamayan kişilerinde farklı yollarla mavi tik alabileceği bilinmektedir.

Mavi Tik İçin En Az Kaç Takipçi Gerekir?

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

Mavi tik özellikle paylaşımları telif altına almak ve kişinin haklarını koruyabilmek adına son derece önemlidir. Bu kapsamda bu mecralarda popülarite elde eden kimseler, paylaşımlarını ve kendi haklarını koruyabilmek adına bu tiki almak isteyeceklerdir.

Mavi tiki alabilmek için herhangi bir takipçi limiti bulunmamaktadır. 2000 kişilik bir hesabı bulunan kişi de mavi tik alabilecektir. Sosyal medyada tik alabilmenin en önemli yolu aslında, etkileşim ve paylaşımlardır.

Mavi Tik Nasıl Alınır?

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

Mavi tik nasıl alınır? Sosyal medyada saygınlık elde etmek ve daha çok tanınabilmek isteniyorsa mavi tik alınması oldukça doğru bir karar olacaktır. Bunun için ise ilk olarak mavi tik başvurusunun yapılması gerekir. Ancak öncesinde sosyal medya hesabınızda 10 bin üzeri takipçinizin bulunması, düzenli paylaşımlarda bulunmanız, etkileşim alıyor olmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.

İnstagram İçin Mavi Tik Alma Nasıl Yapılır? İnstagram Mavi Tik Fiyatı Nedir?

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

İnstagram üzerinde mavi tik almak istiyorsanız, ilk olarak başvuru yapmalısınız. İnstagram yapılan başvuruyu değerlendirecek, uygun bulması halinde size bilgilendirme yapacaktır.

Başvuru yapabilmek için ilk olarak İnstagram hesabınıza giriş yapmalı ve Ayarlar kısmına girmelisiniz. Doğrulama kısmına giriş yapıldıktan sonra ilgili bölüme kimlik bilgileri eksiksiz olarak girilmelidir. Burada yer alan mavi tik formu da doldurulduktan sonra, işlem onaylanmalı ve değerlendirme süreci beklenmelidir.

Mavi tik nasıl alınır? Başvurunuzu değerlendiren İnstagram ekibi uygun bulması halinde, size bilgilendirme mesajı göndererek mavi tik almanızı sağlayacaklardır. Bazı kişiler, İnstagram ekibinden onay almadığı takdirde belirli ücret karşılığında mavi tik sahibi olabileceklerdir.

Eğer ki mavi tik alınamıyorsa, bu durumda mavi tik onayı alan hesaplar satın alınabilir. Mavi tik alan hesapları satın almak isteyenlerin ise ortalama 200-300 bin aralığında ücret ödemesi gerekebilir.

Twitterda Mavi Tik Nasıl Alınır?

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

Twitterda mavi tik nasıl alınır konusu da aslında aynı İnstagram adımları gibidir. Bu platformda Hesabım bölümüne ulaştıktan sonra Hesap Bilgileri kısmına tıklamalı ve Onaylanmış kısmında bulunan Onaylanma talebinde bulun butonu seçilmelidir. Bu işlem sonrası istenilen bilgileri girerek, mavi tık başvurusunda bulunabilirsiniz.

Twitter başvurunuzu değerlendirerek, ortalama 24-48 saat içerisinde bir bilgilendirme mesajı iletecektir. Başvurunuz olumlu bulunması halinde, hesabınızın mavi tiki en kısa sürede eklenecektir.

Facebook Mavi Tik Alma Nedir Nasıl Alınır?

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       

Facebook için mavi tik nasıl alınır konusunu araştırıyor olabilirsiniz. Facebook profilinizin mavi tik hesap olmasını istiyorsanız, ayarlar kısmından Hesabım bölümünü seçmelisiniz.

Hesabım kısmında doğrulanma rozeti kısmının bulunduğunu görebilirsiniz. Burada doğrulama iste bağlantısına tıklayarak, açılan formu eksiksiz olarak doldurmalısınız. Formu doldurduktan sonra değerlendirme alınacak, süreç ile ilgili bilgi verilecektir.

Tiktok Üzerinde Mavi Tik Alınabilir mi? Tiktok Mavi Tik Ücreti Nedir?

Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?       
Mavi Tik Nasıl Alınır | Mavi Tik Neye Göre Veriliyor?

Son olarak Tiktok için mavi tik nasıl alınır konusunda bilgi verelim. Son günlerin en çok tercih edilen platformlarından olan Tiktok üzerinde popülaritenizi göstermek istiyorsanız, mavi tik almak isteyebilirsiniz. Bunun için ilk olarak hesabınız üzerinden giriş yaparak ana sayfa bölümüne gelmelisiniz.

Ana sayfanın en alt kısmındaki geri bildirim kısmına girerek İngilizce dilinde, neden mavi tik almanız gerektiğini anlaşılır ve düzgün bir ifade ile yazmalısınız. Attığınız mailden ortalama 1-2 gün içerisinde hesabınız incelenerek, mavi tik alıp almayacağınıza, Tiktok ekibi tarafından karar verilecektir. Olumlu bulunması halinde mavi tikiniz aktif bir hale getirilirken, olumsuz bulunması halinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

İnfluencer nasıl olunur? İnfluencer bir meslek mi? merak ediyorsanız yazımıza detaylı olarak göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!