featured

Mercedes Benz E300 Cabrio Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mercedes Benz E300 Cabrio, Mercedes’in E serisinin yenilenen iki modelinden bir tanesi. E serisi Cabrio’da yolcu ve sürücü kısmında elektrikli koltuk ayarı bulunuyor ve bununla birlikte elektrikli bel ayarı da sunuluyor. Kısacası; bu araçta en konforlu ve rahat pozisyon oldukça kolay bir şekilde sağlanabiliyor.

YouTube video

Uzun yollarda bile sıkışmanın olmadığı bir sürüş mümkün hale geliyor, baş ve bacak mesafesi rahat bir şekilde ayarlanabiliyor. Peki, Mercedes Benz E300 Cabrio özellikleri neler? Mercedes Benz E300 Cabrio fiyatı ne kadar? İşte, Mercedes Benz E300 Cabriolet hakkında merak edilen soruların yanıtları…

1 – Mükemmel Ön Görüş Desteği ile Mercedes Benz E300 Cabriolet 2021

Genel olarak Coupe model otomobillerde, aracın doğası gereği kısıtlı arka görüş bulunuyor. E serisi Cabrio da bu konuda farklı değil ancak araçtaki ön ve arka park sensörleri bulunuyor. Bu sensörler ön görüş konusunda oldukça iyi. Araçta bulunan iki adet 12 inçlik multimedya ve gösterge ekranı tanıdık Mercedes Benz kalitesini sunuyor. Üstelik bu kaliteli görünüm, üst sınıfta yer alan amiral gemisi Mercedes S serisine benziyor.

2 – Mercedes Benz E300 Cabrio Konforlu Yolculuğa İmkan Tanıyor

Mercedes E serisi Cabrio’da ön koltuklar arasında, ön kol dayama yeri altında geniş bir eşya ve her kapıda da yeterli genişlikte kapı cepleri bulunuyor. Arka kısımda ise arka koltuklar arası birkaç tane bardak tutucu ile her iki tarafta birer tane kol dayama yeri konumlandırılmış. Bu da yolculukkların daha rahat ve konforlu geçmesinde oldukça etkili.

3 – Farklı Mod, Güçlü Performans ile Mercedes E300 Cabriolet

YouTube video
Mercedes Benz E300 Cabrio dört silindirli 1991 cc’lik benzinli motora sahip. Aracın gücü ise 258bg. Tork değeri 370Nm olan Cabrio, spor moda alındığında performansı ve kabin içine gelen sesi oldukça tatmin edici. Normal ve Eco modda da keyifli bir otoban sürüşü deneyimi sunuyor.

4 – Manuel Girişe Hızlı Yanıt, Dokuz İleri Otomatik Şanzıman

E serisi Cabrio gücü, çekişin olduğu arka tekerleklere akıllıca dağıtıyor ve araçta, kanatlardan manuel girişe oldukça hızlı bir şekilde yanıt veren dokuz ileri otomatik şanzıman bulunuyor. Söz konusu geçişler yine bilindik Mercedes Benz kalitesinde. Üstelik bu geçişler, sürücüye kendisini hissettirmeyecek kadar sessiz.

5 – Havalı Süspansiyon Sistemi

YouTube video
Yenilenen Mercedes Benz E300 Cabrio, üzerinde sertleştirilip yumuşatılabilen ve isteğe bağlı havalı süspansiyon sistemine sahip. Bu sistem, yüksek hızda yol kusurlarını emmede oldukça başarılı.

6 – Mercedes E300 Yakıt Tüketimi

1700 kg ağırlığa ve 9 ileri otomatik şanzımana sahip olan Mercedes E300’de yakıt tüketimi 100 km’de 8.6 litre. Aracın ulaştığı maksimum hız ise 250km/s.

7 – Mercedes Benz E300 Fiyatı

YouTube video
Mercedes E300 fiyatı 1.918.000 TL olarak piyasaya sunulmuştu. Ancak Ağustos ayında gelen ÖTV indirimi ve markanın yaptığı özel indirimler nedeniyle fiyatta farklılıkların olması söz konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!