featured

Mini Cooper Electric | Yılın En Çevreci Şehir Otomobili 2020

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Green Car Journal uzmanlarının oyları ile 2020’de “ Yılın En Çevreci Şehir Otomobili Ödülü ” alan Mini Cooper Electric, ünlü otomoil markasının elektrikli ilk seri üretimi olma özelliği taşıyor. Sahip olduğu düşük ağırlık merkezi ile oldukça kolay bir kullanım imkanı sunan bu otomobil, üzerinde güçlü bir elektrik motoru taşıyor.

Yılın En Çevreci Şehir Otomobili Mini Cooper Electric

Urban Green Car of  the Year ödülünü almaya hak kazanan Mini Electric, Mini Cooper severlerin çok hoşuna gideceğe benziyor. Pratik kullanımı, eğlenceli dijital medya aygıtları ve elektrikli oluşu ile öğrencilerin yeni gözdesi olacağının mesajını veren Mini Cooper Electric hızlı şarj özelliği de taşıyor.

1 – Şehir İçinde Konforu Arayanların Tek Tercihi Mini Electric

Konforlu sürüş deneyimi sunması ile oldukça dikkat çeken bu otomobil, hem ufak görünüşü hem de yoğun trafikte kolayca kullanımı ile çok sevildi. Tanıtım videosunda da sıklıkla keskin virajlardan ve köşelerden pratik olarak dönüşü gösterilen bu otomobil, yerinde duramayanların çok hoşuna gitti.

2 – Şık Tasarımı ile Dikkatleri Üzerinize Çekeceksiniz

Dünyanın en prestijli dergisi olan Green Car Journal otoritelerinin ““Yılın En Çevreci Şehir Otomobili Ödülü” için layık gördüğü Mini Electric sahip olduğu şık tasarım ile hayranlık uyandırıyor. Küçük bayan arabaları listelerinde de yerini alan bu otomobil öğrencilerin de büyük ilgisini çekiyor.

3 – Mini Cooper Electric ile Arabanızı Şarj Etmek İçin Zaman Harcamanıza Gerek Yok!

Amerikalı dergi Green Car Journal profesyonellerinin de değerlendirdiği otomobil 50 kW hızlı şarj desteği sunuyor. Bu özelliği ile Mini Electric modeli üzerinde taşıdığı pillerin %80’lik bölümü 35 dakika gibi kısa bir sürede doluyor. Üstelik tam şarj ile toplam 232 kilometreye kadar yol alabiliyorsunuz.

4 – Küçük Ama Çok Hızlı Bir Elektrikli Araba

Mini Cooper modelinin 3 kapılı kasası üzerinde hazırlanan Mini Electric sahip olduğu 184 beygir gücüne sahip ve 270 Nm gücündeki motoru ile 100 km/saat hıza sadece 7.3 saniyede ulaşıyor. Hem çok küçük hem de çok hızlı bir model olan yeni Mini Cooper Electric ile şehir içinde ulaşım hem keyifli hem de çok pratik.

5 – Eğlenceli Donanımı ile Tam Elektrikli Araba Modeli

YouTube video

Markanın tam elektrikli ilk modeli olan Mini Cooper Electric iç tasarımı ve dijital medya aksesuarları ile oldukça eğlenceli bir sürüş imkanı sunuyor. 6.5 inç boyutundaki dokunmatik ekranı ile keyifli bir sürüş imkanı sunan yeni Mini Cooper üzerinde çok şık led farlara sahip.  

6 – Mini Cooper Electric Fiyatı Ne Kadar

Tüm dünyanın büyük bir heyecanla takip ettiği Mini Cooper ailesinin yeni üyesi Mini Cooper Electric fiyatı 400 bin 936 TL ile başlıyor. Üzerinde taşıdığı aksesuarlar ile bu fiyat yükselmeye devam ediyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!