featured

Küçük Bayan Arabaları ve Minik Arabalar Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın her yerinde milyonlarca kadın tarafından kullanılan minik arabalar ne kadardır? İşte, küçük bayan arabaları ve fiyatları…

Düşünülenin aksine kadınların en çok tercih ettiği otomobil markaları genellikle minik arabalar ya da küçük bayan arabaları arasında yer almıyor. Çünkü kadınların çoğu arka koltukta yer alan bir çocuk koltuğuna ihtiyaç duyuyorlar ve oto koltuğun sığabileceği kadar geniş bir otomobil kullanmak zorunda kalıyorlar. Fakat her kadının oto koltuk kullanmak zorunda olmadığı düşünüldüğünde küçük bayan arabaları tercih eden milyonlarca kadın ortaya çıkıyor. İşte, dünyanın en minik arabalar listesi…

2/21

Şirin Minik Arabalar : Citroen C1

Şirin Minik Arabalar : Citroen C1

Dünyanın en az yakıt yakan otomobilleri arasında yer alan Citroen C1 küçük bayan arabaları listesinin ilk otomobilidir. Şehir içi ve şehir dışı ulaşımda oldukça rahat kontrol edilebilen bu otomobilin direksiyon hakimiyeti de oldukça rahat. Akıllı otomobil modelleri arasındaki Citroen C1 ortalama 10 bin dolar karşılığında satışa sunulmaktadır.

3/21

Küçük Bayan Otomobilleri : Audi A1

Küçük Bayan Otomobilleri : Audi A1

İş kadınlarının en çok tercih ettiği minik arabalar arasında yer alan Audi A1 hem küçük hem de boyutuna göre çevik bir otomobildir. Bu yönü ile küçük bayan arabaları arasında yerini alan bu kullanışlı otomobilin ortalama fiyatı 25 bin dolardır.

4/21

Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle

Küçük bayan arabaları listesinde yer alan tek kapılı otomobillerden biri olan Volkswagen Beetle çok sayıda renk seçeneği ile dikkat çekiyor. Hem küçük otomobiller arasında olması hem de az yakması ile tanınan Beetle kadınların en sevdiklerinden biridir. 25 bin dolar değerindeki otomobil,  dünyanın en sevilen minik otomobiller listesinde yer ediniyor.

5/21

Kia Picanto

Kia Picanto

İç hacmi oldukça geniş bir minik araba olan Kia Picanto kadınların ve hatta yeni annelerin en sevdikleri arasında yer alıyor. 11 bin dolar değerindeki otomobil, oto koltuk kullanmak zorunda olan ailelerin de çokça tercih ettiklerinden biridir. Küçük bayan arabaları arasından uygun fiyatlı bir model arıyorsanız, bu otomobil ile tanışmalısınız.

6/21

Nissan Micra

Nissan Micra

Küçük bayan arabaları listemizde yer alan Nissan Micra 12 bin dolar ile satışa sunulurken, genellikle kız öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Hem uygun fiyatı hem de şık duruşu ile ekonomik ve tarz otomobillerden birine sahip olmak Nissan Micra ile oldukça kolaydır.

7/21

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

11 bin dolar ile alıcı bulan Volkswagen Polo kolaylıkla sürülebilmesi ve küçük boyutu ile kadınların en çok tercih ettiği araçlardan biridir.

8/21

Kia Rio

Kia Rio

Ortalama 11 bin dolar ile alıcı bulan Kia Rio genellikle çocuk sahibi kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Hem kadınlar hem de öğrenciler tarafından tercih edilen bu otomobil minik arabalar arasında yer alıyor.

9/21

Honda Jazz

Honda Jazz

İş kadınlarının tercih ettiği küçük bayan otomobilleri arasında yer alan Honda Jazz, 13 bin 500 dolar ile alıcı bulmaktadır. Dikkat çekici tasarımı ile çok beğenilen bu otomobil farklı renk alternatifleri de sunmaktadır.

10/21

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

16 bin dolar ile satışa sunulan bu otomobil sadece kadınlar için değil, her kesimden insan için güzel bir küçük otomobil modelidir. Minik arabalar listemizde yer alan Volkswagen Golf aynı zamanda aile aracı olarak da tercih edilebilmektedir.

11/21

Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Spor otomobil modelleri arasındaki minik arabalar sıralamasında kendisine yer edinen Citroen C4 Cactus kadınların sevdiği modellerden biridir. Farklı tasarımı ile dikkat çeken Citroen C4 Cactus fiyatı 8 bin dolar civarındadır.

12/21

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

En çok tercih edilen bayan arabaları arasındaki Nissan Qashqai bir SUV modelidir. Türkiye’de sıklıkla gördüğümüz otomobil modellerinden biri olan Nissan Qashqai fiyatı 16 bin dolar  civarındadır. Bu noktada orta gelirli insanların tercih ettiği SUV otomobilleri arasında yer aldığı da söylenebilir.

13/21

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Hem ekonomik hem de kullanışlı bir otomobil olan Skoda Fabia küçük bayan arabaları arasında oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. 7 bin dolar civarında bir satış fiyatı bulunan otomatik vites otomobil sınıfındaki Fabia, oldukça ucuz otomobiller arasında da yerini almaktadır. Siz de hem kadınlara göre hem de çok uygun bir otomobil arıyorsanız, Skoda Fabia fiyatı bütçenize uygun olacaktır.

14/21

Fiat Palio Sole

Fiat Palio Sole

Bayan için araba tavsiyesi listelerinde de yer alan bu otomobil, acemi bayan arabası listelerinde de yerini alıyor. Çünkü çok ekonomik. Eğer siz de çok uygun fiyatlı bir otomobil arıyorsanız, Fiat Palio Sole tam da aradığınız cinsten. 3 bin dolar karşılığında alacağınız Fiat Palio Sole size minik arabalar ile zaman geçirmenin en uygun yollarından birini sunacaktır.

15/21

Mini Cooper

Mini Cooper

Bir dönemin daha çok öğrenciler tarafından tercih edilen küçük araba modelleri arasındaki Mini Cooper yüksek fiyatı ile tanınıyordu. Küçük bayan arabaları listesinde kendisine yer bulan bu otomobil, rahat bir sürüş keyfi sunması ile çok tercih edilen modeller arasında sayılmaktadır. Mini Cooper fiyatı bugünlerde 40 bin doları bulurken, bu küçük otomobil ile seyahat etmenin oldukça eğlenceli olduğu da bilinmelidir.

16/21

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Siz de küçük araba modellerini diğerlerinden daha çok beğeniyorsanız bütçenize uygun araba modellerinden birini bulmak için Ford kataloglarını inceleyebilirsiniz. Ford Fiesta fiyatı bugünlerde 15 bin dolar civarında iken, küçük arabalar arasındaki bu şık otomobil ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

17/21

Fiat 500

Fiat 500

22 bin dolar bandında bir fiyata satışı sunulan Fiat 500 biraz daha büyük bütçeler ayıran kişilere hitap etmektedir. Minik arabalar listesinde yer alan bu otomobil araba için çok daha fazla bütçe ayıran kişilerin tercihlerindendir. Bu noktada lüks küçük arabalar arasında yer aldığı da söylenebilir.

18/21

BMW 116

BMW 116

Dünyaca ünlü otomobil markası BMW kadınlara hitap eden bu modeli ile çok seviliyor. Ünlü markanın küçük otomobil modellerinden BMW 116 fiyatı 50 bin dolar civarındadır.

19/21

Audi A3

Audi A3

Yine bir minik arabalar listesi elemanı olan Aui A3 kolay kullanımı, konforlu iç yapısı ve yol tutuşu ile dikkat çekiyor. Eğer hem pratik hem de kullanışlı bir küçük otomobil arıyorsanız, Audi’nin bu modelini incelemenizi öneririz. Audi A3 fiyatı ise 36 bin dolar civarındadır.

20/21

Renault Captur

Renault Captur

Çok minik bir otomobil olmasa da kadınların en çok tercih ettiklerinden biri olan bu model, bir SUV otomobil modelidir. Hem çok geniş hem de çok rahat bir otomobil olan Captur ile yolculuk ederken size müthiş özelliklerde bir de multimedya seti eşlik ediyor. Bu minik olmayan otomobil modeline sahip olmak için ödemeniz gereken ücret 37 bin dolar civarındadır.

21/21

Daihatsu Sirion

Daihatsu Sirion

Japon otomobil markaları arasında yer alan Daihatsu Sirion orta gelirli vatandaşın yüzünü güldüren minik arabalar arasındadır. Öyle ki 3500 dolar ile satın alabileceğiniz bu otomobil oldukça rahat da.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!