nice-kapi-motoru

Nice Kapı Motoru Markası ile Geniş Ürün Yelpazesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nice kapı motoru markasının genel merkezi, Treviso eyaletindeki Oderzo’dadır. Şirket, dünya çapında 5 kıtada, 30’dan fazla farklı milletten 2.800’den fazla çalışanıyla faaliyet göstermektedir. Nice, 15 araştırma ve geliştirme merkezine ve 13 üretim tesisine sahiptir. Şirket, doğrudan şubeler ve sadık bir distribütör ağı aracılığıyla hizmetlerini dünya çapında 100’den fazla ülkede müşterilerine ve ortaklarına sunmaktadır.

Nice’ta her gün, otomasyonun ötesine geçmek bizim taahhüdümüzdür. Hayatı sadece daha güvenli ve kolay değil, aynı zamanda daha keyifli hale getirmek için modüler ve özelleştirilebilir sistemlerin tasarımı ve inşası konusunda çalışıyoruz. Ürün geliştirmek bizim için hiçbir zaman yeterli olmadı ve tasarım hiçbir zaman sadece bir süreç olmadı.

Hayattan en iyi şekilde yararlanmak için kapsamlı çözümler ve yenilikçi yöntemler geliştirip üretiyoruz. Mükemmellik arayışı bizi harekete geçiriyor ve etrafımızdaki sürekli değişen dünyadan ilham alıyoruz. Nice, insanların kendilerini güvende hissetmelerini sağlayan ürünleriyle sınırların olmadığı bir dünyayı deneyimlemelerine yardımcı olur. Günlük yaşamı basitleştirerek konforu arttıran ve ev ortamlarını daha sürdürülebilir hale getiren ev otomasyon ürünleri ile insanların yaşam kalitesini artırır.

nice-kapi-motoru
Nice Kapı Motoru

Nice markasının ürün yelpazesi çok geniştir. Yanakayar kapı motorları, dairesel  otomotik kapı motorları, otomatik bariyer motorları, kepenk motorları, endüstriyel kapı motorları ve garaj kapı motorları gibi her ürün kategorisinde farklı tip, ölçü ve ağırlıkta kapılar için motor seçeneği bulunmaktadır.

Nice markası, aynı zamanda motor kontrollerinde günümüz teknolojisi ile endüstri 3.0 makinalarının motorlarının haberleşmesi ve yönetilmesi konusunda hayatımıza güven ve konfor katmaktadır. Kapılarımızın belirli bir senaryo ya da zaman üzerinden kontrolü ve yönetimi, hayatımızda çok önemli güvenli işlevleri yerine getirmektedir. Nice kapı motoru markası, dünyaca ünlü ev otomasyon markası Fibaro şirketini satın alarak, Nice Four You bünyesine üretmiş olduğu kapı motorlarının ev otomasyonu üzerinden yönetimini hayata geçirmiştir.

Nice Yubii Home ev otomasyon terminali ile, son teknolojiye sahip yeni ağ geçidinden akıllı modüllere, termostatlara, aydınlatmaya, kapı kontrolüne, alarm hareket sensörlerine, gaz sensörlerine, su basma sensörlerine ve IP kameralara kadar bu yeni çözümler, birbirleriyle entegre olacak ve siz ve sevdiklerinizin konforu, güvenliği ve rahatlığını artıracak şekilde tasarlandı.

nice-kapi-motoru

Nice ekosistemi, esnek, entegre edilebilir ve mevcut kaynaklara ve o anın ihtiyaçlarına göre sistemi adım adım tasarlamak isteyenler için idealdir. Nice akıllı ev deneyiminin atardamarı olan bir kalbi vardır: Evdeki tüm akıllı cihazları birbirine bağlayan ve kontrol eden bir ağ geçidi.

Yubii Home Pro, yüksek performansa ve maksimum güvenliğe sahip profesyonel bir ağ geçididir. Evdeki ve dışındaki tüm akıllı cihazlarınızı ve kapılarınızı uzaktan bile akıllı ev yönetimi için gelişmiş, yüksek performanslı bir ağ geçidi olan Yubii Home Pro ile kontrol edebilirsiniz. Yubii Home ağ geçidiyle karşılaştırıldığında, Yubii Home Pro, her türlü ev, bina, otel veya ofis için idealdir çünkü 3.000’den fazla üçüncü taraf cihazla sorunsuz bir şekilde entegre olan çok yönlü bir ağ geçididir.

Yubii Home Pro, evin her ayrıntısını planlamak için özelleştirilebilir çok işlevli programlarla konfor ve güvenlik seviyelerini artırır. Bir merkezden çok daha fazlası olan Yubii Home Pro, evinizde beklenmedik bir hareket olduğunda sizi bilgilendirerek güvenliğinize öncelik verir. Z-Wave Plus, Zigbee 3.0, tek ve çift yönlü Nice cihazları ve Elero PLN2 cihazları gibi bir dizi protokolle uyumlu olan Yubii Home Pro, çok sayıda cihazı birbirine bağlamanıza olanak tanıyan profesyonel bir merkezdir. Kullanımı kolay bir üründe, eklentiler ve hızlı uygulamalarla yeteneklerini kolayca genişletebilirsiniz.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!