O Shot Nedir | O Shot Orgazm Aşısı Nedir Nasıl Yapılır?

O Shot Nedir | O Shot Orgazm Aşısı Nedir Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsel hazzı artıran O Shot nedir? O Shot orgazm aşısı nedir nasıl yapılır? O Shot ve G Shot arasındaki farklar nelerdir? O Shot aşısı yaptırmak zararlı mı yararlı mı? Bu yazımızda, Türkiye’de son yıllarda yaygınlaşan cinsel haz ve orgazm artırıcı O Shot nedir orgazm aşısı nasıl yapılır konusunu ele alacağız.

İşte, tüm merak edilen yönleri ile O Shot orgazm aşısı hakkındaki bilgiler…

O Shot Nedir | O Shot Ne Demek?

O Shot nedir; Orgazm Shot ifadesinin kısaltılmışıdır. Orgazm Aşısı olarak Türkçeye çevrilen bu genital estetik uygulaması, kadınlarda cinsel hazzı ve orgazmı artırmak amacıyla uygulanır. Bir nevi PRP (Platelet Rich Plasma) uygulaması olan orgazm aşısı, genital bölgedeki erojen alanlara, hastanın kendi kanından elde edilen PRP enjeksiyonu yapılarak gerçekleştirilir. Bu nedenle genital RPR adıyla da bilinir.

O Shot Aşısı Neden Yapılır? Orgazm Aşısı Nedenleri Nelerdir?

O Shot orgazm aşısı sağlık için gerçekleştirilen bir tedavi değil; kadınlarda cinsel hazzı artırmak için uygulanan bir genital estetik uygulamasıdır. Ancak idrar kaçırma tedavisi amacıyla idrar torbasına ve idrar kanalına uygulandığında sağlık amaçlı medikal bir estetik olur.

O Shot Nedir | O Shot Orgazm Aşısı Nedir Nasıl Yapılır?

O Shot Orgazm Aşısı Nasıl Yapılır?

Türkiye’de henüz yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan orgazm aşısı nedeniyle O Shot nedir nasıl yapılır merak ediliyor… O Shot aşısının uygulanışı, PRP yöntemi ile aynıdır. O Shot nasıl yapılır sorusunun cevabı ise adımlar şeklinde aşağıdaki gibidir:

  • Hasta jinekolojik muayeneye alınır
  • Hastanın kolundan ortalama 18 cc kadar kan alınır
  • Hastadan alınan kan santrifüj yapılır
  • O Shot aşısının uygulanmasından önce hastanın genital bölgesine anestezik etkili yani uyuşturucu krem sürülür
  • Santrifüj edilerek hazırlanan PRP, hastanın genital bölgesine ince uçlu iğne ile enjekte edilir

O Shot Orgazm Aşısı Nasıl Etki Eder?

Vajinal doku içine enjekte edilen PRP içindeki plazmadaki trombositler, uygulandıkları dokuda patlarlar ve kolajen oluşumunu sağlayan hücreleri aktif hale getirir. Böylelikle PRP uygulanan vajinal doku hızlıca gelişerek güçlenir.

Kısacası; G noktası ve klitoris çevresindeki bağ dokusu artış gösterdiği için, cinsel ilişki esnasında penisin vajina içindeki varlığı, titreşimi daha iyi hissedilir. Buna bağlı olarak da duyulan hız artar, orgazm olunması kolaylaşır.

O Shot Nedir | O Shot Orgazm Aşısı Nedir Nasıl Yapılır?

Orgazm Aşısı O Shot Nedir ile İlgili İnternette Cevabı En Çok Aranan Sorular

O shot nedir araştırması yapan pek çok internet kullanıcısı, beraberinde başka sorulara da cevap arıyor. İşte, O shot nedir konusu ile ilgili cevaplar…

1- O Shot Orgazm Aşısı Nereye Yapılır?

O Shot orgazm aşısı, kadınların genital bölgesinde farklı noktalara aynı seansta yapılır. Vajinanın ön alt duvarı, klitoris ve çevresi ile vestibulum bölgesi PRP enjeksiyonunun yapıldığı yerlerdir. Kısacası; O shot aşısı uygulama yerleri; G noktası ve klitoris çevresidir.

2- O Shot Orgazm Aşısı Ne Kadar Sürer?

O Shot aşısı uygulanması dakikalar içinde biter. Ancak hastadan kan alınması, kanın santrifüj edilerek PRP hazırlanması dahil yaklaşık olarak toplamda 30 dakika içinde işlem sonlanır. Oldukça kısa süren bu işlem sonrasında hastalar günlük yaşamlarına kaldığı yerden devam edebilir.

3- O Shot Acıtır mı?

Cinsel ilişki sırasında yeterince haz alamayan ve orgazm olma sorunları yaşayıp O Shot nedir nasıl yapılır araştırması yapan kadınların cevabını en çok merak ettiği sorulardan biri; bu işlemin acı hissi verip vermediğidir.

O Shot orgazm aşısı uygulanması öncesinde hastaların genital bölgesine uyuşturucu etkili krem sürülür. Dolayısı ile işlem sırasında hastalar acı ya da ağrı hissi yaşamaz. Zaten kullanılan enjektörler de oldukça küçük ve ince uçludur.

O Shot Nedir | O Shot Orgazm Aşısı Nedir Nasıl Yapılır?

4- Kimlere O Shot Aşısı Yapılmaz?

O Shot orgazm aşısı temelde bir PRP uygulamasıdır. Dolayısı ile PRP uygulaması yapılamayan kişilere orgazm artırıcı O Shot da uygulanamaz. Bu kişiler genel olarak şu şekildedir:

  • Kan pıhtılaşması önleyici (kan sulandırıcı) tedavisi olup, kan sulandırıcı ilaç kullananlar
  • Kronik karaciğer hastalığı olanlar
  • Trombosit fonksiyon bozukluğu olanlar
  • Trombosit oranı düşük olanlar
  • Kanında mikrop olanlar
  • Enfeksiyon hastaları
  • Genital bölgesinde tümör ya da kanser olanlar

5- Orgazm Aşısı Zararlı mı?

Kadınlarda cinsel hazzı artırmaya ve orgazma yarayan PRP uygulaması O Shot uygulamasında hastaların kendi kanı kullanılır. Bu nedenle son derece güvenlidir ve herhangi bir riski yoktur. Ancak kanın santrifüj edilmesi ve enjeksiyonun gerçekleştirilmesi sırasında hijyen kurallarına uyulmaması durumunda, hastaların enfeksiyon kapması riski vardır.

Bu sebeple O Shot yaptıranlar mutlaka güvenilir kliniklerde, hijyen kurallarına uyulan steril ortamlarda, alanında uzman kişilere bu genital estetik uygulamasını yaptırmalıdır.

6- O Shot Orgazm Aşısı Sonrası Bilinmesi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kadınlarda cinsel hazzı artırıcı uygulama olan O Shot sonrası bilinmesi ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:

  • O Shot sonrası hastalarda pembe akıntı olabilir
  • İşlem sonrası vajinada yanma hissi, batma hissi ve hafif düzeyde ödem görülmesi normaldir
  • Genel olarak ağrı kesici ilaç içmeyi gerektirecek acı ve ağrı hissi yaşanmaz
O Shot Nedir | O Shot Orgazm Aşısı Nedir Nasıl Yapılır?

7- O Shot Orgazm Aşısı Sonrası Ne Zaman İlişkiye Girilebilir?

O Shot aşısı yapıldıktan bir gün sonra cinsel ilişkiye girilebilir. Bu uygulamada, pek çok genital estetik uygulamasında olduğu gibi cinsel ilişki perhizi yoktur.

8- O Shot Aşısı Ne Zaman Etki Eder?

O Shot aşısı yapılması ile birlikte olumlu etkiler ilk günlerden itibaren görülmeye başlanır. Ancak uygulamanın olumlu etkileri tam olarak işlemden 3 hafta sonra kadar görülmektedir.

9- O Shot Yaptıranlar Sadece Cinsel Hazzı ve Orgazmı Artırmak İsteyenler mi?

O Shot aşısı yaptıranlar sadece cinsel hazzı ve orgazmı artırmak isteyen değildir. O Shot nedir diye araştırdığımızda görülüyor ki; bu işlem idrar kaçırma tedavisi için de uygulanabilen yöntemlerden biridir.

10- İdrar Kaçırma Tedavisi için O Shot Aşısı Nasıl Yapılır?

İdrar kaçırma tedavisi için O Shot işlemi, idrar torbasına ve idrar kanalı çevresine yapılır. Bu sayede kolejen artışı gerçekleşir ve karın içi basıncı hareketliliği azaltılmış olur. Bunun sonucunda da hapşırma, öksürme, gülme, ağır kaldırma gibi durumlarda yaşanan idrar kaçırma sorununun önüne geçilir.

11- O Shot Fiyatı Ne Kadar?

O Shot fiyatı değişkendir. Çünkü işlemde kullanılacak olan PRP iğne ve tüplerinin kalitesi, hekimin ya da kliniğin uyguladığı fiyat politikası farklıdır. Dolayısı ile O Shot fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler, işlemin yapılacağı yerlerden fiyat almalıdır.

O Shot Nedir | O Shot Orgazm Aşısı Nedir Nasıl Yapılır?

BONUS: O Shot ve GShot Aşısı Arasındaki Fark Nedir?

G Shot; vajinal ön duvara yapılan bir hyalüronik asid veya yağ dokusu enjeksiyonudur. G Shot aşısı ile kadınlarda G noktası büyütme amaçlanır. Bu nedenle G noktası büyütme aşısı olarak da bilinir. O Shot aşısı ise G noktası büyütme işlemi değildir ve yağ dokusu ya da hyaluronik asid enjekte edilmez; hastaların kendi kanı, PRP ile geri enjekte edilir.

G Noktasına Dolgu İşlemi Nedir?

O Shot nedir diye baktığımızda; cinsel hazzı artırıcı bir PRP işlemi (mikro iğneleme) olduğu görülüyor. G noktasına dolgu işlemi ise G Shot aşısıdır. G Shot aşısı ile kadınlarda G noktası büyütme yapılır.

G Noktası Büyütme Nasıl Yapılır?

G noktası büyütme, vajinal ön duvara yağ dokusu ya da hyalüronik asit enjekte edilmesiyle yapılır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!