featured

Oppo Reno4 Se Çıktı! Oppo Reno 4 Se Özellikleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oppo Reno 4 Se 21 Eylül 2020 yılında teknoloji meraklıları için görücüye çıktı. Özellikleri ve fiyatı bakımından sık sık gündeme gelen Oppo Reno 4, beklentileri karşılayarak misafirlerden tam not aldı. Çin’de ve dünyada 25 Eylül itibari ile satışa çıkarılan bu akıllı cihaz, kısa sürede en çok satan telefon listesine girmeyi de başardı.

Özellikle 5G özelliği ve tasarımı ile meraklılarına büyük sürpriz yapan akıllı telefon göz doldurdu. Henüz Türkiye pazarına girmeyen telefonun Türkiye satış fiyatı bu nedenle bilinmiyor. Pazara girmeye başladığı gün fiyatı hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Oppo Reno 4 Se 5G Akıllı Telefonun Teknik Özellikleri Nelerdir?

Türkiye piyasasının da merakla beklediği telefon, 5G desteğine sahip olan nadir cihazlardan biridir. 6.43 inç ekranı bulunan cihaz AMOLED tipi dayanıklı bir ekran malzeme kullanılarak oluşturulmuştur. Full HD+ özelliği ve milyonlarca pikseli ile kusursuz bir netlik taşıyabilmektedir. Cihazın arka sol üst bölümünde yer alan kamerası 48 MP kadar yükseltilebilir çözünürlüğe sahiptir.

Arka kamerasında 2 MP makro ve 8 MP’ye kadar 119 derece geniş açı özelliği bulunmaktadır. Ön kamerası ise 32 MP çözünürlükte tasarlanmıştır. 5G destekli Media Tek Dimensity 720 işlemciyi bünyesinde barındırmaktadır. %91.97 renk paleti ile öne çıkan bu cihaz inceliği ile de göz dolduruyor. Ekran ve gövde oranı %90.8 olan cihaz, ince üst ve kalın alt çerçeve tasarımı ile oluşturulmuştur.

Oppo Reno 4 SE 5G özellikleri arasında 8 GB Ram kapasitesi ve 256 GB arttırılabilir depolama kapasitesi bulunmaktadır. Cihazın orijinal kutusunda ise, Android 10 tabanlı olan Colors OS 7.2 arayüzü çıkmaktadır. Sadece teknik özellikleri ile değil sağlam batarya formatı ile de rakiplerini kıskandıran bu modelde, 4.300 Mah batarya gücü mevcut.

YouTube video

Oppo’nun orta üst segmentli cihazlarından biri olarak nitelendirebileceğimiz Oppo’nun yeni modeli sadece 37 dakika içerisinde %100 dolum kapasitesine ulaşmaktadır. Çift sim kart, 5.1 Bluetooth, Usb. 3.5 mm kulaklık girişi ve Wifi desteği bulunan cihaz, her anlamda göz doldurabiliyor. Tüketicinin her anlamda beklentisini karşılayabilen bu seri yalnızca 169 gramdır.

Oppo Reno 4 SE 5G Akıllı Telefon Fiyatı

YouTube video

Oppo‘nun yeni akıllı telefonunun fiyatı da tüketicinin memnuniyetini kazanmayı başardı. Oppo Reno 4 Süper Flaş Beyaz, Siyah ve Mavi gibi 3 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Bu cihazın 128 ve 256 GB olmak üzere iki farklı versiyonu bulunduğu için fiyatı da farklılık göstermektedir.

Oppo Reno 4 SE özellikleri ile 25 Eylül’de Çin’de 128 GB versiyonu 369 dolara, 256 GB versiyonu ise 413 dolara çıkmıştır. Fiyatlar vergisiz haliyle belirlenmiş olup, vergi eklentisi sonradan yapılmaktadır. Bunun yanı sıra ülkemizde dolar kuru değişiklik göstereceği için fiyatta da dalgalanmalar ortaya çıkabilir.

Ürün inceleme RSS

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!