Özgü Namal Kimdir | Özgü Namal Dizileri Neler? Özgü Namal Eşi Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgü Namal kimdir? Türk dizi sektörünün önemli isimlerinden olan Özgü Namal uzun yıllardır ekran önünde yer almıyordu. Yepyeni bir dizi ile ekran karşısında yeniden gördüğümüz Özgü Namal kimdir? Özgü Namal yaş bilgisi nedir? Özgü Namal ile Oktay Kaynarca evlendi mi? Detaylar yazımızda…

Özgü Namal Kimdir Nerelidir? Özgü Namal Kaç Yaşında?

Özgü Namal Kimdir
Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal kimdir kısmında ilk olarak yaş bilgisinden bahsedelim. 28 Aralık 1978 doğumlu olduğu bilinen oyuncu 2024 yılı itibariyle 46 yaşındadır.

1- Özgü Namal Ailesi Kimdir?

Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal’ın aile yaşantısının da bir hayli merak edildiğini söyleyebiliriz. Oyuncunun annesi Akile Namal Selanik göçmeni olan bir kadın olup emekli memurdur. Babası Kubilay Namal ise Makedonya göçmeni olan emekli bir tüccardır.

2- Özgü Namal Kaç Kardeş?

Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal iki kardeştir. Evin en büyük çocuğu olan oyuncunun birde Duygu adında erkek kardeşi bulunduğu bilinmektedir.

3- Özgü Namal Evli mi? Özgü Namal Eşi mi Öldü?

Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal kimdir kısmında en çok merak edilen hiç kuşkusuz oyuncunun evliliğidir. Yakın zamana kadar evli olduğu bilinen oyuncu eşini kaybetmişti. Oyuncu 2014 yılında nefes terapisti olan Ahmet Serdar Oral ile evlenmişti.

Bu evliliğinden iki çocuğu olmuş, evlilik sonrasında ise oyunculuğa ara vererek mütevazi bir yaşam sürmeye başlamıştı. 2020 yılında ise eşi kalp krizi geçirerek vefat etmişti.

4- Özgü Namal Eşinin Cenazesine Neden Gitmedi? Özgü Namal Kaç Yıl Evli Kaldı?

Özgü Namal Kimdir

Sevilen oyuncu Özgü Namal kimdir, eşinin cenazesine neden gitmedi. Eşinin ani bir ölümle aramızdan ayrılmasının şokunu üstünden atamayan oyuncu, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden oyuncu bu nedenle eşinin cenazesine katılamamıştı.

5- Özgü Namal’ın Çocukları Var mı?

Özgü Namal Kimdir

Oyuncunun Ahmet Serdar Oral ile olan altı yıllık evliliğinden 2 çocuğu bulunmaktadır. Oyuncunun 2015 yılında dünyaya getirdiği Nefes şimdilerde 9 yaşında iken, ikinci çocuğu Elem Su 6 yaşındadır.

6- Özgü Namal Hangi Liseden Mezun? Özgü Namal Ne Okudu?

Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal kimdir sorusu aslında uzun yıllardan beri araştırılan bir konudur. Güzel oyuncunun kariyeri 14’lü yaşlarına dayanmaktadır. İstanbul’da yaşam süren oyuncu, henüz çok küçük yaşlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Üsküdar Cumhuriyet Lisesi’nden mezun olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne yerleşmiştir. Mezuniyeti sonrasında ise oyunculuk kariyerini sürdürerek şimdilerin önemli oyuncularından biri haline gelmiştir.

7- Özgü Namal Dizileri Neler? Özgü Namal Filmleri Listesi

Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal kimdir dediğimizde akıllara en eski projesi Affet Bizi Hocam dizisi geliyor. Oyuncu bu dizi sonrasında İkinci Bahar, Kerem, Karate Can gibi dizilerde yer almıştır.

2001 yılında Yeditepe İstanbul dizisinde Duru karakteri ile tanıdığımız oyuncu, geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Bu başarı Bir Filiz Vardı, Cinlerle Periler, Beşibiryerde, Havada Bulut gibi dizilerde oynamasını sağladı. Oyuncunun en ses getiren dizisi ise kuşkusuz Kurtlar Vadisi oldu.

Bu dizi Özgü Namal kimdir sorularının ardı arkasının kesilmemesine neden oldu. Dizide Elif karakterine hayat veren oyuncu başrol Polat karakterinin sevgilisini oynamıştı. Bu proje sonrasında oyuncu Hayat Bilgisi, Bebeğim, Benim Annem Bir Melek dizilerinin oyuncu kadrosunda da yer almıştı.

Oyuncunun bir diğer önemli projesi ise Hanımın Çiftliği olmuştu. Başrolleri Mehmet Aslantuğ ve Caner Cindoruk ile paylaşan güzel oyuncu Güllü’ye hayat vermişti. Dizi oyuncunun izleyiciden bir kez daha tam not almasını sağlamıştı.

2012 yılında Koyu Kırmızı ve 2014 yılında Merhamet dizilerinde başrolde gördüğümüz Özgü Namal, sonrasında ekranlardan adeta kayboldu. Evlenmesiyle ekran hayatına son veren güzel oyuncu, eşinin ölümü sonrasında da sessizliğini korumuştu.

Oyuncunun sessizliğini bozan ve Özgü Namal kimdir sorularını sorduran yeni proje ise Kızıl Goncalar oldu. Oyuncu bu dizide mutaassıp bir karakter olan Meryem’e can veriyor. Kızına olan sevgisi ile öne çıkan bu karakteri dizide oldukça zor ve karmaşık günler bekliyor.

Dizinin konusu gereği ekran önünde kapalı olan Özgü Namal son hali ile şaşırtmıştı. Kapalı görüntüsü olumlu ve olumsuz yüz binlerce yorumun yapılmasına neden oldu. Pazartesi günleri yayınlanan diziyi Fox TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Özgü Namal kimdir ile ilgili oyuncunun yer aldığı film projeleri ve karakterleri ise şu şekilde;

  • Fosforlu Cevriye/ Ayten,
  • Sır Çocukları/ Zeynep,
  • Büyü/ Sedef,
  • Anlat İstanbul/ Şenay,
  • Organize İşler/ Umut,
  • Beynelmilel/ Gülendam,
  • Polis/ Funda,
  • Mutluluk/ Meryem,
  • Güneşin Oğlu/ Şule,
  • O…… Çocukları/ Dona,
  • İncir Çekirdeği/ Heda,
  • Bu İşte Bir Yalnızlık Var/ Ayşe

Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir merak ediyorsanız detaylara yazımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

8- Özgü Namal Oktay Kaynarca Aşkı Gerçek miydi?

Özgü Namal Kimdir

Oktay Kaynarca Özgü Namal kimdir, ikili evlendi mi gibi konularda döneminde gündeme bomba gibi düşmüştü. Kurtlar Vadisi adlı dizide tanışan ve büyük bir aşk yaşayan ikili 2002 yılında nikah masasına oturmuştu. 6 yıl süren evlilikleri 2008 yılında sonlanan ikili, tek celsede boşanmıştı.

9- Özgü Namal Şimdi Nerede Yaşıyor? Özgü Namal Son Hali Nasıl?

Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal şimdilerde İstanbul’da yaşam sürüyor. Kızıl Goncalar dizisinin çekimlerine giden ve kalan zamanını çocuklarına ayıran oyuncunun son hali ise oldukça şaşırtıyor. Eşinden sonra bir hayli yaşlandığı görülen oyuncu, halen eşinin acısını yaşadığını adeta gözler önüne seriyor.

10- Özgü Namal Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Özgü Namal Kimdir

Özgü Namal kimdir, boy kilo bilgisi nedir? 1.64 cm boyunda olduğu bilinen oyuncunun kilosu ise 52’dir.

11- Özgü Namal Kimdir? Özgü Namal Instagram Kullanıyor mu?

Özgü Namal Kimdir

Sevilen oyuncu Özgü Namal kimdir, Instagram kullanıyor mu? Güzel oyuncu uzun bir süredir sosyal medya platformlarında yer almamayı tercih ediyordu.

Yeni dizi projesi sonrasında Instagram’ı tekrar aktif olarak kullanmaya başlayan oyuncunun 100 bine yakın takipçisinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Oyuncuya ulaşmak isterseniz @ozgunamal ismiyle Instagram’da aratabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!