featured

Para Kazandıran Mobil Uygulamalar İşe Yarıyor Mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Para kazandıran uygulamalar gün geçtikçe çoğalmakta ve kullanım alanları da hızlı bir şekilde çeşitlilik anlamında artmaktadır. Online ek gelir elde etmek için para kazandıran uygulamalar yöntemini kullanan bir çok kişi bulunmaktadır. Bu tür uygulamalar; iOS ve Android tabanlı her türlü mobil cihazlarda kolaylıkla kullanılabilmektedir. Uygulamalar ile elde edilen kazanç miktarları geçirilen süre ve verilen emeğe göre değişmektedir. Ne kadar çok emek verilirse, elde edilecek kazanç oranı da bir o kadar artacaktır. Sizler için Google Play ve AppStore’dan ulaşabileceğiniz güvenilir para kazandıran uygulamaları derledik.

 

1 – Sweatcoin

Online para kazandıran uygulama, temelde adım sayacınızı paraya dönüştürür. Günlük aktivitenizi takip eder ve ardından sizi Sweatcoin adı altında yeni dijital para birimi ile ödüllendirir. Dijital para birimini nakite çeviremezsiniz. Ancak uygulama içi mağazada ürün ve hizmetlerde harcayabilir veya bunları nakit olarak hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz. Sadece dolaşarak para kazanmanın kolay bir yolu. Spor yapmayı seviyorsanız ve sürekli hareket halinde iseniz para kazandıran uygulama Sweatcoin’i deneyebilirsiniz.

 

2 – Foap

Akıllı telefonunuzda sürekli fotoğraf çekiyorsanız, Foap online para kazanma uygulaması size yardımcı olabilir. Halihazırda çevrimiçi bir portföyde bulunan fotoğrafları satabilirsiniz. Foap, kazancınızı PayPal aracılığıyla nakite çevirmenizi sağlar. Foap, iOS ve Android ‘de bulunan ve fotoğraflarınızı satmanıza izin veren ücretsiz bir fotoğraf uygulamasıdır. Para kazandıran uygulama Foap, yüklediğiniz fotoğrafları Foap Market’te tüm dünyadaki milyonlarca fotoğraf alıcısına ulaştırır. Foap’ta her fotoğrafın maliyeti 10 dolardır ve bu para sizinle paylaşılır, bu nedenle sattığınız her fotoğraf için ortalama 5 dolar kazanırsınız ve aynı fotoğrafı birkaç kez satabilirsiniz. Üstelik Foap’ta ünlü markaların düzenlediği dünyanın en iyi fotoğraf görevlerine katılabilir ve fotoğraflarınız için yüzlerce dolar ile ödüllendirilebilirsiniz.

 

3 – Google Ödüllü Anketler

Anket ile para kazanmak ister misiniz? Başlamak için Google Ödüllü Anketleri indirebilirsiniz. Google Ödüllü Anketler, Google tarafından geliştirilmiş ödüllere dayalı bir programdır. Bu uygulama kullanıcıların anketleri yanıtlamasına ve ödül kazanmasına olanak tanır. Android kullanıcılarının ücretli uygulamalar satın alması için Google Play kredisi olarak, iOS kullanıcılarına ise PayPal üzerinden ödeme yaparak puanları kullandırır.

 

4 – Slidejoy

Bir diğer para kazandıran uygulama Slidejoy ile artık telefonunuzun kilidini açtıkça para kazanacaksınız. Nasıl mı? Slidejoy uygulaması, ekran kilidinize reklam gönderir. Her ekran kilidini açtığınızda bu reklam sayesinde para kazanırsınız. Bu uygulama sadece Android cihazlarda kullanım imkânı sunar.

 

5 – Money App

Money App, iOS ve Android cihazlar için mevcut olan online para kazandıran uygulama olarak sunulur. Bu uygulamadan para kazanma için yapmanız gereken şeyler; oyun oynamak, video izlemek, alışveriş yapmak, anket doldurmak gibi pek çok online görevdir. Bu görevleri tamamlayarak online gelir elde etmek oldukça mümkündür. Bu para kazandıran uygulama için bir hesap açarsınız ve ödülleri biriktirmek için görevleri tamamlamaya başlarsınız, kazandığınız ödülleri bir PayPal hesabı kullanarak nakit şeklinde kullanabilirsiniz. Bu uygulamanın bir özelliği de ödülleri kazandıktan sonra iki ila üç iş günü içinde ödemenizi alabilmenizdir. Bu genellikle ayda bir ödeme yapan veya hiç nakit ödül vermeyen pazar araştırması uygulamaları dünyasında alışılmadık bir durumdur. Dahası, uygulama hem Google Play’de hem de iTunes’da yüksek puan alıyor! (5 üzerinden 4,8).

 

6 – Userfeel

Para kazandıran uygulama Userfeel, iOS ve Android için kullanılabilirlik sunan ve testlere katılarak online para kazanmaya olanak tanıyan bir uygulamadır. Yeni web sitelerini ziyaret etmek ve keşfetmek, sitede çeşitli basit görevleri yerine getirmek ve kaydedilmiş geri bildirim ve eleştiriler sunmak gibi görevlere istinaden uygulama ile para kazanma şansı sunar. Bu uygulama ile 10 ila 20 dakika arasında süren testler ile dolar üzerinden online ek gelir elde edebilir ve bu geliri PayPal veya Payoneer üzerinden nakit olarak kullanabilirsiniz. Bu uygulamanın göze çarpan özelliklerinden biri, verilen görevlerde yürürken sesinizi ve ekranınızı kaydeden bir ilk “yeterlilik testi” almanızdır. Bu, yapılan işin bir sürümüdür ve ücretsizdir. Yalnızca uygulamanın çalışıp çalışmadığını test etmekle kalmaz, aynı zamanda UserFeel ekibi tarafından size bir derecelendirme de verir. Puanınız ne kadar iyi olursa, size o kadar çok test atanır. Bu uygulama, Google Play’de 5 üzerinden 3,2 puan aldı.

 

7 – Swagbucks

Swagbucks para kazandıran uygulama, çevrimiçi veya telefonunuzda yaptığınız şeyler için gerçek ödüller kazanmanıza olanak tanır. Evde veya hareket halindeyken, rahatlıkla online gelir elde edebilirsiniz. Video izleyerek veya oyun oynayarak gelir elde edebilirsiniz. Kazandığınız SB puanları, Amazon, Walmart ve Target gibi mağazalarda hediye kartları şeklinde ya da Paypal ile nakit olarak kolayca kullanabilirsiniz. 15 milyondan fazla üyesi olan Swagbucks için üyelik ücretsizdir.

 

8 – EasyShift

EasyShift, mağazalarda anketleri veya görevleri tamamlayarak kendi programınıza göre ekstra online ek gelir kazanmanıza olanak tanıyan kullanışlı bir para kazandıran uygulamadır. Bu görevler, ürünlerle ilgili soruları yanıtlamayı ve mağaza içindeki koridorların, vitrinlerin ve tanıtım tabelalarının fotoğraflarını çekmeyi içerebilir.

 

9 – Whaff Rewards

Akıllı telefonunuzda yeni oyunları ve uygulamaları denemeyi seven biriyseniz para kazandıran uygulama olan WHAFF ödülleri uygulamasına kesinlikle göz atmalısınız. Yeni mobil uygulamaları keşfetmeye yardımcı olan bu uygulama; aynı zamanda yeni uygulamaları yükleme, tutma ve çalıştırma karşılığında ödeme yapan bir para kazandıran mobil uygulamalar alanında öne çıkmaktadır. Hem iOS hem de Android platformları için mevcut olmasına rağmen, Android sürümü 10 milyondan fazla indirildiği için daha popülerdir. Ayrıca uygulamanın Google Play Store puanı 4,4’tür ve bu da uygulamanın güvenilir bir mobil uygulama olduğunu gösterir. Bu uygulamada ilave olarak arkadaşlarınızı veya ailenizi davet etmeniz karşılığında 0,30$ referans ödemesi sistemi de bulunur.

 

10 – AppKarma

Para kazandıran mobil uygulama AppKarma, mobil uygulama oyunlarıyla nakit veya hediye kartı kazanmanıza olanak tanıyan bir ödül uygulamasıdır. Dünya çapında 5 milyondan fazla kullanıcısı olan uygulamanın, Google Play’de yüksek puanı bulunuyor.

 

11 – Playtime Rewards

Playtime Rewards yüklediğiniz her uygulama için birden fazla ödül kazandırıyor. Ödüllerin miktarları ise uygulamalarda ne kadar vakit geçirdiğinize göre değişiyor. Örnek olarak 5 dakik için 10 puan, 15 dakika için 15 puan gibi değerlendirmeler bulunuyor. Başarı rozetleri kazanarak ise ekstra bonuslar kazabilirsiniz.

 

12 – Yandex Toloka

Online para kazandıran uygulama olan YandexToloka, çeşitli web içeriklerini analiz etmek ve derecelendirmek gibi bilgisayarların yapamayacağı basit görevleri gerçekleştirerek size çevrimiçi para kazanma fırsatı sunar. Örneğin, bir sitenin bir arama sorgusuyla eşleşip eşleşmediğini kontrol edersiniz, görselleri karşılaştırırsınız veya ürünleri kategorilere ayırmaya yardımcı olursunuz. Yandex Toloka ile internetten para kazanmak son derece basittir. Sadece görev seçersiniz ve tamamlayıp ödülü kazanırsınız. İhtiyacınız olan tek şey internet erişimi olan bir bilgisayar ya da mobil bir cihazdır.

Güncel anlamda para kazandıran uygulamalar ile üzerine ufak çaplı bir araştırma yaparak daha pek çok benzer para kazandıran mobil uygulamalara ulaşabilirsiniz. Burada 12 adet popüler olan uygulamaları size aktardık ancak daha birçok benzer uygulamaya internetten üzerinden erişebilirsiniz. Boş vakitlerinizi online ek gelir elde etmek için kullanmak, internet üzerinden mobil cihazlar ile kazanç sağlamak gibi amaçlarınız var ise para kazandıran mobil uygulamaları deneyimleyerek size uygun olanları düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederiz. Konu hakkında çok daha detaylı bilgiye erişmek için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

https://www.onlinedarphane.org/para-kazandiran-uygulamalar-42-mobil-uygulama/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!