pendik-web-tasarim

Pendik Web Tasarım Hizmeti Alırken 11 Noktaya Dikkat Edin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendik web tasarım projeleri günümüzde farklı firmalar, şahıslar tarafından sunulan popüler hizmetlerden birisidir. Çağın internet çağı olması ve neredeyse birçok işlemin online olarak sunuluyor olması web sitelerin artmasına neden olmuştur.

Artan web siteleri de beraberinde web tasarım ve kodlama, başta Pendik web tasarım firmaları ve ihtiyacı doğan kişileri/kurumları oluşturmuştur. Kişi ya da kurumlar özellikle milyonlarca kişinin bulunduğu internet üzerinde kendi yerini belirleyerek hedeflediği kişilere ulaşmaya çalışır.

Özellikle satış, tanıtım ve hizmet sunma amacı olan bireyler tarafından Pendik web tasarım hizmeti arayışı ortaya çıkar. Çeşitli web tasarım iş ilanları, kursları araştırılarak bu alanda en iyi olan kişi ya da firma ile çalışılma hedeflenir.

Peki Pendik web tasarım hizmeti alma konusunda hangi hususlara dikkat edilmeli? Web tasarım ve kodlama alanında göz önünde bulundurulması gerekenler neler? İşte web tasarım programları kapsamında site kurdurmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken hususlar!

Pendik Web Tasarım Hizmeti Öncesi Göz Önünde Bulundurulması Gereken Püf Noktalar!

Profesyonel web tasarım hizmeti alabilmek ve sonuçtan memnun kalabilmek için kişi ya da kurumların dikkatli olması gerekir. Özellikle ilk defa web tasarım yaptıracak bireylerin web tasarım Pendik firması ya da kişisiyle anlaşmadan önce ekstra özenli olması şarttır. Böylece ortaya çıkacak sonuçlar daha tatmin edici olacaktır.

Web tasarım Pendik firması ile anlaşmadan önce dikkat edilmesi gerekenler şu şekildedir:

pendik-web-tasarim

1- Pendik Web Tasarım Hizmeti Sunan Kişinin Özgeçmişi

Web site tasarımı kurumsal kapsamda bir firmaya bağlı kişi ya da kişilerce sunulabilmekle birlikte freelancer çalışan tek bir kişi tarafından da ortaya koyulabilir. Bu aşamada başta Wordpress site yaptırma konusunda kararlı kişilerin karşısında bulunan kişinin özgeçmişi hakkında bilgi alması gerekir.

Elbette bu alana yeni girmiş kişilere şans verilebilir. Yalnız özgeçmişi bu alanda web site tasarımı kursu ve çeşitli eğitimlerle doldurmuş bireyin ortaya koyacağı hizmet daha iyi olabileceği tahmin edilir. Wordpress danışmanı bu eğitimler neticesinde projeyi iyice analiz eder, kısa sürede çalışmasını ortaya koyar ve yüksek memnuniyet sağlar.

2- Pendik Web Tasarımcı ya da Kurumun Tecrübesi

Kişi ya da kurum web site tasarımı hakkında eğitim alsa da sahip olduğu tecrübe ortaya koyacağı web sitesi üzerinde ciddi bir etkiye sahiptir. Bu yüzden karşınızda bir kurum/firma bulunuyorsa sektör içerisinde kaç senedir bulunduğu  bilgisini edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra freelancer çalışma sergileyen bireylerin de keza kaç senedir web site tasarımı yaptığı büyük önem kazanacaktır.

Yıllardır sektöre yer alan kişi ya da kurumların talepleri irdelemekten, işlemleri sıralamaya koymak ve profesyonelliği sağlamak konusunda ciddi bir avantajı söz konusudur. Çünkü günümüze kadar binlerce müşteri ile çalışıp müşteri portföyü konusunda geniş bilgilere de sahip olurlar. Keza teorik eğitimden ziyade uygulamanın daha etkili olduğu da bir gerçektir.

pendik-web-tasarim

3- Talep Edilen Web Site için Sunulabilecek Örnek Siteler (Hizmet Skalası)

İnternet üzerinde araştırma yaptığınızda Pendik web tasarımı için binlerce sonuca erişebilirsiniz. Fakat bu kişi ya da kurumlar arasında seçim yapmak adına değerlendirebileceğiniz bir diğer nokta; hizmet skalası olarak bulunacaktır. Firma ya da şahsın talep edeceğiniz site için örnekler sunması gerekir. Keza siz de böylece seçenekler arasında içinize sineni seçerek memnuniyetinizi arttırma olasılığı elde edebilirsiniz.

Web sitelerinin kendi içerisinde farklı dallara ayrıldığı görüldüğünde bu durum oldukça mantıklı bulunacaktır. Örneğin; Trendyol gibi e-ticaret siteleri ile tamamen kişisel düşüncelerin aktarılacağı bloglar ile güncel haberlerin iletileceği haber siteleri asla birbiri ile aynı olmayacaktır. Wordpress SEO uzmanı da web tasarımı gibi özel olarak çalışmalıdır ki duruma uygun olsun.

4- Web Tasarım Şirketi Kurumsallığı

Sanılanın aksine web site tasarımı anlık olarak gerçekleşip biten bir süreç değildir. Site kurulduktan sonra türü her ne olursa olsun zaman içerisinde anlık destek gerekecektir. Ortaya çıkan anlık problemlerde karşınızda konuya destek ve hizmet sunacak bir profesyonel çalışma grubuna ihtiyacınız olacaktır. Kurumsal olan firmalar bu yönde size 7/24 destek sunacak, sorununuz da ortadan kalkacaktır.

pendik-web-tasarim

5- Web Site Tasarım Konusunda Gösterilen Referanslar

Pendik web tasarımı kurumları ve freelancer çalışanları tarafından oluşturulmuş sitelerde ‘Referans’ kısımları oluşturulur. Referanslar özellikle çalışacağınız kurum hakkında bilgi alabilmek amacıyla oldukça değerlidir. Hem daha önce üzerinde çalışılan siteleri bizzat görüp gezerek, kullanışlılığını görebilirken hem de ne derece kurumsal ya da talep edeceğiniz sektöre dair çalışma sergilendiğini görebilirsiniz.

6- Tasarım Sonrası Oluşmuş Geri Bildirimler

Referanslar her ne kadar geçmiş hakkında doğrudan bilgi verse de Pendik web tasarımı firması seçiminde yeterli olmayacaktır. Yine site üzerinde bulunabileceği gibi varsa kurumun sosyal medya hesapları tarafından da sunulabilecek geri bildirimler çok değerlidir. Önceden tercih etmiş kurum ya da kişilerle iletişime geçerek arka planda da ne kadar etkili, kullanışlı olduğuna dair bilgi edinebilirsiniz.

7- Şahıs ya da Firmanın Çalışma Prensibi ve Süreç Bilgisi

İlk aşamada Pendik web tasarımı yapan kişileri araştırdıktan sonra iletişime geçilmektedir. İletişime geçtiğiniz andan itibaren karar vermeden önce çalışma prensibi ve süreç hakkında detayları öğrenmelisiniz. Çalışma prensibi profesyonelliği de yansıtacak bir unsur olacağından sürecin aklınıza yatan şekilde ilerlediğinden de emin olmanızı sağlar.

pendik-web-tasarim

8- Pendik Web Tasarım Hizmet Bedeli

Wordpress site kurma ücreti elbette dikkat alınması gereken temel unsurlardan birisidir. Zira Pendik web tasarımı yapan firma ve kişiler için belirlediğiniz bir yatırım bulunacaktır. Elinizde var olan ücrete uygun olmakla birlikte kaliteli iş çıkaracak bir firmayı bulurken dikkate alabilirsiniz. Yalnız düşük fiyatlı olan firmalara sürekli yönelmek memnuniyetini düşürebilir; hem düşük bütçe talep eden hem de kaliteyi bir arada sunan kişilerle çalışmanız daha iyi olacaktır.

9- Web Tasarım Hizmetinin Süresi

Başta e-ticaret olmak üzere özellikle tanıtım, satış hedefleyen firmaların Pendik web tasarımı firmalarından genel talepleri kısa sürede web site tasarımı yapılması olacaktır. İnternet dünyasında hali hazırda binlerce rakip bulunduğundan olabildiğince kısa sürede sitenin ortaya çıkması rakipleri geçebilme olasılığı arttıracaktır.

Aynı zamanda kişinin de ilerleme sürecini kestirebilmesini sağlamaktadır. Bu yüzden süre hakkında da bilgi edinmek ve buna göre hareket etmek gerekir.

pendik-web-tasarim

10- Sektör ya da Alana Yönelik Özel Site Tasarımı

Web tasarım fiyatları konusunda da etkileyici olan durumlardan birisi özel site tasarımları olacaktır. Web tasarımı ve kodlama ile özel olarak oluşturulabilmekle birlikte hazır şablonlarla da siteler kurulabilmektedir. Burada önemli olan sektöre uyumlu, alana yönelik sitelerin gerçekleştirilmesidir.

Pendik web tasarımı sunan kişi ya da firmadan buna yönelik özelleştirmeleri öğrenebilirsiniz. Diğer firma, kişilerden farklı olarak sunabileceği web tasarımları tercih etmenizde etkili olabilir. Size özel bir site sayesinde hem firmalardan da ayrışarak hedeflediğiniz kitleye ulaşabilirsiniz.

11- Web Site Tasarımı ve Kodlama Sonrası Ödeme Seçenekleri

Aktif olarak faaliyet gösteren Pendik web tasarımı firmasından alacağınız fiyat teklifi sonrası ödeme sürecini de netleştirmek oldukça önemlidir. Belirleyici unsurlardan da birisidir çünkü kolaylık sağlayacak firma ya da kişiyi tercih etme olasılığınız daha yüksek olacaktır. Özellikle başta doğrudan ödeme istemeyen, taksit imkânı sağlayan hatta fatura kesen firmaya olan güven de artacaktır.

pendik-web-tasarim
Pendik Web Tasarım

Bonus: Firma ya da Şahsın Web Tasarım Dışında Sunduğu Hizmetler

Pendik web tasarımı sunan firmaların hepsi olmasa bile bazıları site tasarımı dışında da hizmetler sunabilmektedir. Özellikle blog siteleri için bu durum geçerlidir. Sitenin Google’a uyumlu olması, mobile uyumlu olması kadar sıralama alacak şekilde de ilerletilmesi gerekir. Bunun için SEO uyumlu makale ihtiyacınız olabilir firma tarafından da bu konuda hizmet verilebilir.

Sadece blog alanında değil, kurulan sitenin Wordpress ve Google tarafından verilen güncellemelere uyumlu hale getirmesi de mümkündür. Güncelleştirilmeyen sitenin geri planda kalması muhtemeldir. Bu yüzden bu konuya da dikkat edilebilir. Son olarak Google analiz ve reklam hizmetleri de sunacak bir firmayı tercih etmek tek taşla birden fazla kuş vurmanızı sağlayabilir.

İlginizi Çekebilir: WordPress Siteleri Nasıl Kurulur?

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!