featured

PUBG Mobile Canlı Yayın Etkinliğine Hazır mısınız? 24 Ağustos Tarihini Bekleyin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pubg mobile canlı yayın etkinliği içim muhteşem bir gece hazırladığının duyurusunu yaptı. Bu muhteşem gece 24 Ağustos tarihinde “Yeni Çağ” adı ile yayınlanacak. Programın içeriği gizli tutulurken, oyuna gelecek yeniliklerin tanıtılması bekleniyor.

Pubg mobile çılgınlığı tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Özellikle pandemi günlerinde evde kalan birçok kişi kendisini çevrimiçi oyunlara verdi. Bu oyunlar arasında en çok tercih edilen oyun ise PUBG Mobile oldu. Tek olarak ve takım olarak binlerce kişi savaşarak pandemi günlerinin stresini atmaya çalıştı. Oyunun yapımcıları da bu ilgiliyi karşılıksız bırakmadı ve sürekli olarak yenilikler getirdi.

Şimdi ise oyunun resmi Twitter hesabından yapılan duyuru oyuncularda yeni bir heyecan meydana getirdi. Dünyanın en iyi battle royale oyunlarından biri olan PUBG 24 Ağustos tarihinde New Era ( Yeni Çağ) ismi ile bir canlı yayın gerçekleştirecek. Birçok kişi bu yayın sırasında oyun hakkında yeniliklerin duyurulacağını tahmin ediyor.

Canlı yayın etkiliğinin içeriği hakkında ne PUBG ne de Tencet yetkilileri herhangi bir açıklama yaptı. Yayını izleyecek kişilerin programdan ne gibi şeyler beklemesi gerektiğine dair en ufak bir tüyo verilmedi. Fakat canlı yayın için seçilen Yeni Çağ ismi heyecan verici bir içerik olacağının mesajını veriyor.

Pubg Mobile Canlı Yayın Yeniliklerle Gelecek

24 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan canlı yayında birçok sürprizin açıklanması bekleniyor. Bu sürprizlerden bir tanesini Erangel 2.0 haritası olduğu tahmin ediliyor. Yenilenen haritada kullanıcı arayüzü, Ultra HD görüntü kalitesi ve birçok alanda konum belirleme özelliğinin olması bekleniyor. Bu konu hakkında da yetkililer tarafından yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Bunlar oyuncuların beklentileri olarak karşımıza çıkıyor.

YouTube video

Büyük beklentiler oluşturan canlı yayına katılmak isteyenler 24 Ağustos tarihi saat 16:30 için planlarını yapabilirler. Yayın canlı olarak youtube ve facebook üzerinden paylaşılacak. Pubg mobile youtube sayfası için buraya, Facebook sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.

Pubg Mobile Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Birçok oyuncu, Pubg oynarken aynı zamanda oyununu üçüncü kişilerle paylaşmak ve hoş vakit geçirmek ister. Bunun için de farklı platformlar kullanarak canlı yayın yaparlar. Pubg mobile için kullanılan canlı yayın platformlarından bir tanesi Facebook platformudur.

Facebook canlı yayın açmak için öncelikli olarak oyun videosu içerik üretici sayfası oluşturmanız gerekiyor. Daha sonra bir kodlayıcı program belirlemelisiniz. Bunun için genelde tercih edilen program Wowza CleanCaster programıdır hem de güvenilirdir. Bunun dışında OBS, XSplit, Streamlabs OBS kullanabilirsiniz. Bilgisayarınız ile uyumlu olarak hangi kodlayıcı daha kaliteli bir yayın sunuyor ise onu tercih etmelisiniz.

Gerekli kodlayıcıyı edindikten sonra içerik üretici portalını açın.Canlı yayın oluştur sekmesini göreceksiniz. Bu sekmeye tıklayın.Canlı yayının nerede yayınlanacağı seçeneğinde oyun videosu içerik üretici sayfası bölümünü işaretleyin.Bir yayın anahtarı belirlenecektir o yayın anahtarını veya yayın URL adresini kodlayıcınıza yapıştırın. Yayın yazılımınızın ayarlar kısmında yapıştıracağınız alanı göreceksiniz. Yayın anahtarının üçüncü kişiler tarafından öğrenilmemesi gerekiyor. Yoksa anahtara sahip herkes yayınızı sabote edebilir.

YouTube video
Hizmet bölümünün altında Facebook Live bölümünü seçin.Artık yayın yazılımınızı kullanarak Pubg mobile canlı yayın yapmak için hazırsınız.İçerik üretici portalı bölümünden yayını ilgili etiketler ile paylaşın ve izleyicilere bir mesaj bırakın. Mesajlar ilgi çekici olursa katılım çok olacaktır.Canlı yayına geç diyerek oyunun izleyicilerle paylaşabilirsiniz.

Telefon ile Pubg Mobile Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

YouTube video

Bir bilgisayar kullanmadan sadece akıllı cep telefonu ile de oyun yayını yapmanız mümkündür. Bunun için telefonunuzda olması gerek uygulama Streamlabs uygulamasıdır. Telefonunuza indireceğiniz bu uygulama sayesinde hem Twitch hem de Youtube üzerinden canlı yayın yapabilirsiniz. Hem android telefonlar hem de İOS telefonlar için uyumludur ve dilediğiniz yerden yayın yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!