featured

Rich Boya Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle akrilik boya ile çeşitli çalışmalar yapmak isteyenlerin karşılaştığı ilk boya markalarından biri Rich boya oluyor. İşte bu nedenle Rich nedir ya da bu boya nerelerde kullanılır, ne gibi özelliklere sahip olur şeklinde pek çok farklı sorunun gündeme geldiğini söyleyebiliriz. Öncelikle Rich, boya üretimi yapan markalardan biridir. Özellikle akrilik boya çeşitlerinin büyük bir ilgi gördüğünü, hem amatörler hem de profesyoneller tarafından tercih edildiğini söyleyebiliriz. Bunun nedeni ise Rich akrilik boya çeşitlerinin sahip olduğu özelliklerdir.

Farklı Yüzeylere Uygulanabilme Özelliği!

Öncelikle Rich multi surface boya çeşitlerinin dekoratif amaçlı kullanılan malzemelerin renklendirilmesinde en sık tercih edilen boyalardan biri olduğunu belirtelim. Bu boyaların en önemli özelliği ise pek çok farklı yüzeyde kullanılabiliyor olmalarıdır. Ahşap, metal ya da kağıt yüzeylerde kullanılabildiği gibi tuval üzerine resim yapmak isteyenler tarafından da kullanılabilir. Zira boyanın özel olarak formüle edilmesi, bu boyaların farklı yüzeylerde sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesini de beraberinde getiriyor.

Zengin Renk Pigmenti!

Bununla birlikte Rich chalked boyalar oldukça zengin bir renk pigmentine sahip oluyor. Sadece tek kat uygulamada bile mükemmel bir renk yoğunluğu elde etmek mümkün olabiliyor. Haliyle üst üste defalarca boya uygulaması yapmaya gerek kalmadan da istenen görünüm elde edilebiliyor. Elbette bu durum az oranda boya kullanımının yeterli olduğu anlamına geliyor. Sonuç olarak gayet ekonomik bir seçim yapmak isteyenler de hemen Rich boya renkleri arasından tercih yapmaya başlıyor.

Kokusuz ve Zararsız!

Bu arada Rich ahşap boyası çeşitlerinin ön plana çıkan özelliklerinden biri de kokusuz olmasıdır. Boya kokusundan rahatsız olanlar için bu özellik maksimum düzeyde önem taşıyor. El ile temas etmesi durumunda sağlığa herhangi bir zarar vermiyor olması da asa göz ardı edilmemesi gereken özelliklerden biridir. Küçük bir atölyede çalışıyor olsanız bile boyanın verdiği olası rahatsızlıklardan kendinizi korumuş oluyorsunuz.

Geniş Kullanım Alanı!

Elbette bu boyaların avantajlarından biri de son derece geniş bir kullanım alanına sahip olmasıdır. Bu boyaları nerelerde kullanabileceğiniz sorusunun yanıtı olarak hemen bazı örnekler verelim.

Ahşap mobilya, kapı ve tüm yüzeylerVernikli olan tüm ahşap yüzeylerPlastik ya da metal dolaplarDekoratif aksesuarlarPanel kapılarDemir parmaklık ve korkuluklarSeramik yüzeyler

Bu örnekleri çoğaltmak mümkün! Günümüzde Rich akrilik boya fiyatları konusunda da herhangi bir endişe yaşamaya gerek kalmıyor. Çünkü bu boyaları gayet makul fiyatlarla satın alma şansını sunan internet siteleri de mevcut.

Bu siteler arasında amatörlerin yanı sıra profesyonellerin de ortak tercihi olan adres Hobi Dünya internet sitesi oluyor. Eğer siz de hemen https://www.hobidunya.com/rich-hobby adresine tıklarsanız en uygun Rich boya fiyatları ile karşılaşabilirsiniz. Üstelik aradığınız tüm renkleri anında karşınızda gördüğünüz için aklınızdaki renklerden ödün vermeniz de gerekmiyor. Sitede yüksek oranda indirimler de mevcut!

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!