featured

Rüyada İçki İçmek Ne Anlama Gelir? 10 Madde ile Rüyada İçki İçmenin Anlamı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada içki içmek nedir, sorusu bu rüyayı gören kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Peki, rüyada bilmeden içki içmek ya da bilerek içki içmek ne anlama gelir? Bu soruların cevaplarını tüm detayları ile yazımızda bulabilirsiniz.

Rüyada İçki İçmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada içki içmek birçok anlama sahip bir rüya gördüğünüz anlamını taşır. En genel anlamı ise dinimizce haram sayılan içkinin rüyada içilmesi, haram yoldan ve uğraşmadan kazanılan bir kazanca işaret eder. Eğer gerçek hayatınızda uğraşmadan edindiğiniz bir mal var ise, bu rüya size helal olmayan bir malınızı anlatır ve onu helal bir mala çevirmek için uğraşmanız gerektiği anlatır. Şimdi geçelim içki içmek hakkında diğer rüya anlamlarına.

1 – Rüyada İçki Şişesini Görmek

Rüyada içki Görmek ama içmemek de aynı rüyada içki içmek gibi hayırlı sayılmaz. Eğer rüyanızda sadece içki şişesini görür fakat içmez iseniz bu çok yakın bir zamanda hiç ummadığınız paralar kazanacağınızı ancak bu paraların haram yolla elde edileceğini gösterir. Bu durumda yapmanız gereken şey yüksek kazanımlar elde etmeye başlarken paranıza haram karıştırmamaktır.

2 – Rüyada İçki Görüp İçmemek

Rüyada içki görüp içmemek, rüyayı göre kişinin çok istediği bir işin hayırlı olmadığı anlamına gelmektedir. Eğer çok istediğiniz fakat olmayan bir işiniz var ise aslında sevinmelisiniz çünkü bu rüya size bu işin hayırlı olmadığını anlatır. Rüyada yanlışlıkla içki içmek ise, rüyayı gören kişinin arkadaşları tarafından kötü bir yola sürükleneceği anlamına gelmektedir.

3 – Rüyada İçki Masasında Oturduğunu Görmek

Rüyada içki içmek her ne kadar kötü anlamlara sahip olsa da, rüyada içki masasında oturduğunuzu görmek oldukça güzel bir anlam taşır. Çünkü rüyalar tek başlarına anlam ifade etmezler. Özellikle rüyanızda gördüğünüz masa, size bolluk bereket geleceğini ve sıkıntı çekmeyeceğinizi gösterir.

4 – Rüyada İçki İçmek Sonra Pişman Olmak

YouTube video

Rüyada içki içmek sonra pişman olmak hem kötü hem de iyi anlamlar taşır. İçki içmenin anlamı iyi değildir ancak içki içip pişman olduğunuzu gördüyseniz bu yaptığınız bir yanlışı çabucak fark edip hayırlı bir yola gireceğiniz anlamına girer. Aslında bu rüya oldukça uğurludur. Size yaptığınız hatayı göstererek doğru yola girmenize neden olur.

5 – Rüyada Bira İçmek

Rüyada bira içmek de herhangi bir içki içmekle aynı anlama gelmektedir. Neticesinde bira da bir içkidir, içinde alkol barındırır. Eğer rüyanızda bira içtiğinizi gördüyseniz haram olan yollara sapacağınız anlamına gelmektedir. Özellikle yorulmuş olmanızın verdiği buhran sizleri yanlış yollara sürükleyebilir. Bu rüyayı gördüğünüz dönemde alacağınız kararlara dikkat etmeli ve sırf istediğiniz için günah sayılacak kararlar vermemelisiniz.

6 – Rüyada İçki İçen Erkek Görmek

Rüyada içki içmek ihya olacağınız anlamına gelmez ancak rüyada içki içen başka bir erkeği görmeniz, size yanlış şeyler yaptıracak arkadaşlarınızdan uzak durmanız gerektiği haberini verir. Bu rüya, bu insanlardan kurtulacağınıza ve huzurlu bir hayat süreceğinize işaret eder.

7 – Rüyada Mübarek Aylarda İçki İçtiğini Görmek

Rüyada içki içmek nasıl kötü manalar taşıyor ise, mübarek aylarda içki içtiğinizi görmek daha da kötü anlamlar taşır. Örneğin, eğer rüyanızda ramazan ayında içki içtiğinizi gördüyseniz bu büyük yanlışlar içine gireceğinizi, büyük günahlar işleyeceğinizi ya da hali hazırda işlediğinizi gösterir.

8 – Rüyada Karısını İçki İçerken Görmek

Rüyada içki içmek kadar, rüyanızda eşinizin içki içtiğini görmenin de anlamı ne yazık ki size uğur getirmez. Eğer rüyanızda karınızı içki içerken gördüyseniz bu eşinizle tartışacağınızı ve aranızın açılacağını gösterir.

9 – Rüyada Kendini Rakı İçerken Görmek

Rüyada içki içmek anlamı ne ise rüyada rakı içmek rüyasının anlamı da odur. Eğer rüyanızda rakı içiyor iseniz, bu yanlış ve girilmesi günah olan yollara sapacağınız anlamına gelmektedir. Bu rüyayı gören kişi kendi hayatıyla ilgili büyük yanlışlar yapacak demektir.

10 – Rüyada Kendini Şarap İçerken Görmek

Rüyada şarap içmek, rüyayı gören kişinin gam ve kedere boğulacağı haberler alacağına işaret eder. rüyada içki içmek zaten her türlüsü ile kötü anlamlar barındırır.  Bu rüyayı gören kişinin yakın zamanda hastalığa yakalanacağına da işaret eden bu rüya, keder olarak da yorumlanır.  

Rüyada içki içmek ne anlama gelir, sizler için paylaştık. Rüyada birinin içki içtiğini görmek de rüyayı gören kişinin haram yolla para kazanacağı anlamını taşır. İçki içtiğini gören kişi rüya tabiri öğrenmek istediğinde burada yazılanlar ile karşılaşacaktır.

Rüya sahibinin rüyada sarhoş olduğunu görmesi de yanlış kişiler ile arkadaşlık yapıp yanlış yollara sapacağını gösterir. Rüyada alkol görmek yine aynı anlamlara delalet eder. Yani rüyada içki içtiğini görmekrüyada gören kimse için, hayırlı haberler almaz ve günah işleyeceği şeyler yapar. Bu rüyanın genel anlamı budur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!