featured

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir | Rüyada Kedi Görmek Diyanet Yorumları Rüya Tabirleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada kedi görmek için yapılan çeşitli farklı yorumlar bulunmaktadır. Rüyada kedi gören kişilerin özellikleri, eli ya da bekar olması, kedinin cinsi ve rengi gibi durumlar rüyanın yorumuna etki etmektedir. Rüyada kedi görmek sevmek, rüyada sarı kedi görmek gibi farklılıklar; rüyanın anlamını ortaya koymaktadır. Ayrıca rüyada kedi görmek diyanet yorumları da merak edilmektedir. İşte, rüyada kedi görmek ne anlama gelir rüya tabirleri listesi…

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi görmek genel olarak rüya sahibinin çocuk sahibi olacağı anlamına gelmektedir. Eğer rüyasında kedi gören kişi bir kadın ise; eşinden kaynaklı olarak biraz sıkıntılı günler yaşayacaktır ve bu kişiler, çevresinde oluşacak düşmanlara dikkat etmelidir. Genel olarak kedi görme rüyası; rüya sahibin etrafında olan ikiyüzlü, laubali ve insanları kandıran erkek olarak yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kişiler özellikle de çevresindeki erkeklere dikkat etmelidir.

Rüyada Kedi Görmek: Diyanet Yorumu

Rüyada kedi görmek diyanet yorumları oldukça merak edilmektedir. Diyanete uygun rüya tabiri yapan kişilere göre kedi rüyası görmek; her zaman olmamakla birlikte iyiliklere de işaret etmektedir. İslami olarak yapılan rüya tabirlerine göre kedi görmek; düşman olarak yorumlanmaktadır. Genel olarak da düşman olarak tasvir edilen kişi, ev halkının içinden çıkmaktadır.

1-  Rüyada Yavru Kedi Görmek

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir diye merak edilmektedir. Rüyada yavru kedi görmek anlamı oldukça olumludur. Rüyasında kedi yavrusu gören kişiler eğer çocuk sahibi olmayı bekliyorlar ise çocuk sahibi olacaktır diye yorumlanmaktadır. Ayrıca bazı rüya tabircilerine göre rüyada kedi yavrusu görmek kısmet anlamına da gelmektedir. Rüyasında kedi yavrusu gören kişilerin hanelerinde hastalık varsa kısa süre içinde son bulacaktır şeklinde yorumlanmaktadır.

2-  Rüyada Sarı Kedi Görmek

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir sorusunun yanıtı; rüyada görülen kedinin rengine göre de değişmektedir. Eğer rüyada sarı kedi görmek söz konusuysa bu; rüya sahibin kolay kazanacağı mala ve paraya işaret eder. Rüyada kedi görmek rüya tabirleri doğrultusunda rüyada sarı kedi görmek, rüya sahibinin yüz kızartıcı işler yapmakta olan bir kişi vasıtasıyla haksız yoldan para kazanacağı anlamını taşımaktadır.

3-  Rüyada Gri Kedi Görmek

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir araştırmaları internet üzerinde sık yapılmaktadır. Rüyada gri kedi görmek oldukça olumlu bir anlama sahiptir. Rüyasında gri kedi gören kişiler kısa aman içinde kendisine zararı dokunan insan veya insanlardan kurtulacaktır. Rüyada kedi görmek ne anlama gelir yorumları arasında tamamen olumlu anlamalara sahip olan; gri kedi görmektir.

4-  Rüyada Kedinin Saldırması

Rüyada kedi görmek neye çıkar iye oldukça merak edilmektedir. Rüyada kedi görmek ve bu kedinin saldırması, rüya sahibin rahat bir yıl yaşayacağına delalet eder. Eğer rüyada saldıran kedi vahşi bir kediyse; rüya sahibi zorlu bir sene geçirecektir. Eğer rüyada kedi saldırması, dişi bir ev kedisi tarafından gerçekleştiriliyorsa rüya sahibi rahatlığa erecektir.

5-  Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Rüyada beyaz kedi görmek, hayırlı yorumu olan bir rüya olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü rüyada beyaz renkli kedinin görülmesi; hayırlı haberlerin habercisi olmaktadır. Rüyasında beyaz kesi gören kişiler iş yaşamlarında, aile hayatlarında ve özel hayatlarında çeşitli zorluklarla karşılaşacak ancak kararlık ve azimle davrandığı zaman tüm sorunların üstesinden gelecektir.

6-  Rüyada Kedi Kovalamak

Rüyada kedi görmek ve kovalamak, açık bir düşmanlık anlamına gelmektedir. Rüyada kedi kovalamak, rüyayı gören kişinin, kendisine zarar vermek isteyen düşmanlarıyla mücadele etmesi gerektiği anlaşılmaktadır. Bu rüya, o düşmanla mücadele edilmesini işaret etmektedir. Ayrıca rüyasında kedi gören kişilerin sağlıklarına da dikkat etmesi tavsiye edilmektedir. Eğer rüyasında kedi tarafından kovalandığını gören kişiler kavga ettiğini ve kavgayı kazandığını görüyorlarsa; hastalıklarından, keder ve üzüntülerinden kurtulacaktır.

7-  Rüyada Kedi Görmek Sevmek

Rüyada kedi görmek ve sevmek rüyayı gören kişilerin düşmanlarının ve rakiplerinin, o kişiye zarar veremeyeceğine delalet etmektedir. Rüyada sevilen kedi eğer miyavlıyor ise rüya sahipleri dostlarının ve arkadaşlarının tavsiyelerine kulak asmalı ve dinlemelidir. Rüyada kedi görmek sevmek, sevinmek anlamına da gelmektedir. Bu rüyayı gören kişilerin, yüksek makamlarda kişilerle tanışacağı anlamı da bulunmaktadır. Rüyada kedi sevmek olumlu bir şey olarak karşımıza çıkmaktadır ve rüya sahipleri için güzel şeyleri ifade etmektedir.

8-  Rüyada Kedi Tırmalaması

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir ve rüyada kedi tırmalaması ne demektir diye merak eden kişiler de bulunmaktadır. Rüyada kedi tırmalaması, musibet olarak anlaşılmaktadır. Rüyada kedi görmenin ve tırmalanmanın anlamı; tatsız olaylara dalalet etmektedir. Tırmalayan kedi görmekrüyada, neşe kaçıracak ve huzursuz edecek olaylar olarak yorumlanmaktadır.

9-  Rüyada Siyah Kedi Görmek

Rüyada kara kedi görmek, savaş ve husumet anlamına gelir ancak bazen de rüyada kara kedi görmek, şefkatli bir kadına işaret etmektedir. Rüyada kedi görmek nedir genel anlamda bakıldığında rüyada siyah kedi görmek anlamları olumsuzdur çünkü düşmanlık ve keder anlamına gelmektedir.

10- Rüyada Kedi Beslemek

Rüyada kedi beslemek, yeni düşmanlar olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında kedi beslediğini gören kişiler için elleriyle düşmanlarına malzeme olduğu yorumu yapılmaktadır. Bu nedenle iyi niyetli kişilerin yaptıklarına çok dikkat etmesi gerekmektedir. Çünkü rüyada kedi beslemek, daha önce karşılaşılan kötülüklerden ders alınmadığına işaret etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!