Sagist Group Hangi Ülkelerde Hizmet Veriyor? Grup Başkanı Metin Durmaz’ın Yeni Projeleri Neler?
Sagist Group Hangi Ülkelerde Hizmet Veriyor? Grup Başkanı Metin Durmaz’ın Yeni Projeleri Neler?

Sagist Group Hangi Ülkelerde Hizmet Veriyor? Grup Başkanı Metin Durmaz’ın Yeni Projeleri Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yurtiçinde ve yurtdışında farklı projeler ve tasarımlarla sektörün en farklı firmalarından biri olmayı başaran Sagist Group, bugün dünyanın pek çok ülkesinde Sagist Group Başkanı Metin Durmaz‘ın projeleriyle adını duyuruyor.

Şirket hakkında merak edilenler ve bu şirketin hangi ülkelerde hizmet verdiği, işte dünyanın 47 ülkesinde farklı projelerle yer alan Sagist Group hakkında bilinmeyenler.

https://youtu.be/lNYwBHnfIy4

Sagist Grup Başkanı Metin Durmaz yurtdışında üniversite ve master eğitimini tamamladıktan sonra kariyeri için en güçlü ve doğru adımları dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid ile 6 yıl birlikte çalışarak edindi.

Eğitim aldıktan sonra kendisi için en doğru olanın Türkiye’ye dönmek olduğunu düşündü. 28 yıllık Sagist Group Başkanı olarak çalışmalarını sürdürdü bugün 47 ülkede ve başta ABD, California, İngiltere, Londra, Bulgaristan, Sofya, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai de faaliyetlerini sürdürüyor.

Üstelik pek çok yabancı müşterinin dünyanın pek çok yerindeki yatırımlarını da kontrol ederek faaliyetlerini sürdürüyor.

Göstermiş olduğu gayretler ve elde ettiği başarılarla bugüne kadar dünya çapında pek çok ödüle layık görüldü. Sagist Group Başkanı Metin Durmaz kişisel yaşamı ile hayırsever kişiliğiyle de ön plana çıkıyor.

Evli ve bir çocuk sahibi olan Metin Durmaz siyasi görüş olarak milliyetçi sağ görüşe sahiptir. Fenerbahçe Spor kulübü üyesidir.

https://www.hotelmobilya.com/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!