Salon Tipi Klima Modelleri ile Yüksek Isı Konforu

Salon Tipi Klima Modelleri ile Yüksek Isı Konforu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan trafiğinin yoğun olduğu okul, cami, ofis, hastane ve buna benzer büyük ölçekli alanların kısa sürede iklimlendirilmesi için tasarlanan salon tipi klima modelleri, yüksek BTU kapasiteleri ve fonksiyonel özellikleri sayesinde yaşam alanlarının en ideal ısı konforuna ulaşmasını mümkün kılar.

Isıtılması veya soğutulması güç ve ısı kayıplarının fazla olduğu geniş alanlarda mükemmel iklimlendirme performansı sunarak rahat bir ortam oluşturan salon tipi klimalar, duvar tipi klimaların aksine zemin üzerine yerleştirilir. Silindirik klima ve salon tipi klima olmak üzere iki farklı klima model ile karşınıza çıkan FujiPlus, sıcak yaz aylarında serinlik, soğuk kış günlerinde sıcaklık ve dört mevsim boyunca dilediğiniz şekilde iklimlendirme sunarak tüm mekanlarınızın hava kalitesini en üst seviyeye çıkarır.

İnverter kompresörü sayesinde hem ekonomik hem de verimli ısınma ve serinleme konforu sunan salon kliması modelleri ile mekanın her noktasında homojen hava sirkülasyonu sağlanır.

Salon Tipi Klima Modelleri ile Yüksek Isı Konforu

Salon Tipi Klima Modelleri ile Kusursuz Hava Kalitesi

Özel alanlar için özel çözümler sunan salon tipi klimalar, modeline bağlı olarak farklı teknik özelliklerle donatılmıştır. 24.000 BTU ile 48.000 BTU arasında değişen kapasitelerde üretilen klimalar, BTU kapasitelerine bağlı olarak 60 m2 ile 100 m2 arasında değişen büyüklüğe sahip alanlarda kusursuz bir iklimlendirme sağlar.

En son teknoloji ürünü tam DC Inverter kompresörü ile üretilen inverter salon tipi klima modelleri, motor hızını ve soğutucu akışını, değişen ortam koşullarına göre anlık olarak ayarlar ve en yüksek iklimlendirme veriminin elde edilmesini sağlar.

Yüksek enerji verimi sunan tam DC inverter kompresörü, iç/dış DC fan motoru ve elektronik genleşme vanası, salon klimalarını çok daha sessiz, verimli ve dengeli hale getirir.Salon tipi klima modellerinin 6 katmanlı paslanmaz malzeme ile kaplanmış dış ünitesi, korozyona karşı son derece dayanıklıdır ve uzun süre açık hava koşullarına maruz kalsa dahi ilk günkü parlaklığını korumaya devam eder. İçten yivli bakır borulu salon klimaları, yüksek ısı transferi performansı sunan mavi hidrofil yapısı sayesinde dayanıklıdır ve yüksek enerji tasarrufu sağlar.

4 Boyutlu Hava Akışı ve Akıllı Uyku Modu

Salon tipi klimaların ayarlanabilir özellikli hava kanatçıkları, 4 boyutlu geniş açılı hava akışı sağlayarak ortamın en uç noktalarına kadar ulaşır ve homojen bir ısı dağılımı gerçekleştirir. Salon tipi klimaların geniş çaplı çapraz akış fanı ve optimize edilmiş hava kanalı tasarımı, ortalama 20 m’ye kadar ulaşan hava sirkülasyonu sağlar. Siz uyurken de en ideal ısı konforunu oluşturan salon kliması modelleri, akıllı uyku modu ile uyuduğunuz ortamın ısısını otomatik olarak ayarlar.

Akıllı uyku modu, ilk 2 saat süresince (soğutma ya da ısıtma tercihinize bağlı olarak) sıcaklığı otomatik olarak saatte 1°C düşürür veya yükseltir. Sonraki 5 saat süresince de sıcaklığı stabil bir seviyede tutar ve ardından kapanır. Böylece ısı dalgalanmalarının olmadığı son derece konforlu bir uyku ortamı sunar.

Salon Tipi Silindirik Klima Modelleri ile En İdeal İklimlendirme Çözümleri

Salon tipi klima modelleri arasında yer alan silindirik klimalar, ayaklı klima olarak da adlandırılır. Şık görünümü ile dikkat çeken bu modeller küçük boyutlara ve ergonomik tasarımlara sahiptir. Silindirik klimalar, 24.000 BTU kapasiteye karşılık gelen alanlarda etkili iklimlendirme çözümleri sunar.

4 boyutlu geniş salınım açısı sayesinde hava akışını odanın tüm köşelerine rahatlıkla ulaştıran silindirik klimalar, son teknoloji ürünü tam DC inverter kompresörü sayesinde ortam koşullarına göre çalışma hızını ayarlar ve  düşük güç tüketimi kullanarak maksimum düzeyde verim ve ekonomik iklimlendirme sunar. İçten yivli bakır borusu ile uzun süre dayanıklılık ve enerji tasarrufu sağlarken 6 katmanlı paslanma karşıtı kaplaması ile korozyona, yağmura ve güneşe karşı kalkan oluşturur. Aktif karbon filtreleri sayesinde havadaki mikroorganizmaları ve partikülleri filtresinde tutarak ortam havasının kalitesini artıran silindirik klimalar, akıllı x-fanı ile de klimanın kendi iç yüzeyinde oluşması muhtemel mikrop, mantar ve küfleri engeller.

Ultra sessiz çalışma performansına sahip bu modeller, aynı zamanda Turbo soğutma özelliği sayesinde 30 saniyede hızlı soğutma ve 60 saniyede güçlü ısıtma performansı sunarak tam zamanında konfor sağlar. Opsiyonel olarak sunulan Wi-Fi kontrolü sayesinde klimanızı yönetmek için evde olmanıza gerek yoktur. Siz başka bir yerde olsanız dahi, klimanızı cep telefonunuz üzerinden kolayca kontrol edebilirsiniz.

Fonksiyonel özelliklere sahip, ekonomik iklimlendirme sunan bir klimaya ihtiyacınız varsa FujiPlus’ın sunduğu birbirinden kaliteli salon tipi klima modellerine siz de hemen göz atabilirsiniz. Bütçenize uygun salon tipi klima fiyatları ile satışa sunulan FujiPlus klimalar, uzun ömürlü ve dayanıklı yapısı ile yıllara meydan okur. Siz de FujiPlus’ın alana özel ısı konforu sunan klima modelleri arasından seçiminizi yaparak siz de ihtiyacınız olan klimaya kolayca sahip olabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!