featured

Satış Otomasyonu İçin Veri Cloud Sistemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulut bilişim sistemleri bilgisayar için istenildiğinde kullanıma hazır, kullanıcılar arasında paylaşılabilir bilgi kaynakları içeren internet tabanlı bir hizmettir. Veri Cloud sistemleri bugün pek çok işletme tarafından bilinmekte ve kullanılmaktadır.

İş dünyasında artık saniyeler dahi önem arz ediyor. Bu sebeple bekleme diye bir lüksümüz olmuyor. Bilgi kıymetlidir. Geçmişte yaşandığı gibi bilgiye ulaşmak için beklemek mantıksız olacaktır. Gelişen teknoloji ile birlikte istenilen veriye saniyeler içinde ulaşmak mümkünken neden bir işletme için bu durum mümkün olmasın?

Bugünkü piyasa koşullarında müşterilerinizi bekletmeniz de mümkün değil. Yazılımlar tarafından bu iş halledilmez ise tüm yük satış temsilcilerinin olacaktır. http://veri.cloud/ sitesi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Veri Cloud İle Beklemeye Lüzum Yok

Satış yapan firmalar için müşteri velinimet anlamına geliyor. Müşterilerin bulunması, ulaşılan müşterilerin takibi, satışların güncel hale getirilmesi, yapılan indirimlerin onayı, güncel fiyat bilgileri ve sunum dosyaları gibi verilere erişmenin geç olması aslında çok kıymetli olan zamanı çalmak anlamına geliyor.

Artık sizlerin vakit kaybı yaşamanıza ve veri arayışınıza son veriyoruz. Bu sayede yalnızca satış yapmaya odaklanabilirsiniz. Satış gücü otomasyon sistemlerimiz ile birlikte, farklı ölçeklerden firmaların ihtiyaç duyacakları araçları bir araya topladık.

Verileri bir araya toplayarak, işte, yolda ya da evde olmanız fark etmeksizin tüm verilere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Rakiplerinizden bir adım öne geçmek, satışları hızlı şekilde kapatmak için Veri Cloud’u tercih edin.

Veri Cloud Kapsamlı Satış Gücü Otomasyonu

Salesforce tarafından sunulan satış gücü otomasyonu ile birlikte bugün dünyada 10 milyondan fazla kullanıcı hedeflerine ulaşıyor. Kullanım kolaylığı, ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanabilir olması ve hızlı şekilde entegre edilmesi gibi avantajları ile satış ekipleriniz müşterileriniz ile verimli iletişim kuracak ve satış gelirleriniz de doğrudan artacaktır.

Müşteri adayı yönetimiRaporlarAktivite yönetimiİş akışlarıOnay mekanizmalarıFırsat yönetimiKumanda panelleriKolay entegrasyonTüm cihazlar çalışabilen mobil uygulamalar

Sizler de Salesforce ile hedeflerinize daha verimli ulaşabilir, güncel müşteri verilerini kolaylıkla elde edebilir ve müşteri memnuniyeti sağlayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!