Seat Yeni Nesil Teknolojileri Uygun Fiyata Sunuyor!
Seat Yeni Nesil Teknolojileri Uygun Fiyata Sunuyor!

Seat Yeni Nesil Teknolojileri Uygun Fiyata Sunuyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seat yenilenen model ailesiyle Autoshow 2021 Mobility Fuarı’nda yerini aldı. ‘Mobilite’ temasıyla 14-26 Eylül tarihlerinde ve ilk defa dijital ortamda gerçekleştirilen Autoshow 2021 fuarında SEAT bütün ürün gamını sergiliyor. Otomobil tutkunları Yeni Seat Leon, Yeni Ibiza, Yeni Arona, Yeni Ateca ve Tarraco benzer biçimde modelleri dijital ortamda oldukca daha yakından inceleme fırsatı bulacaklar.

Seat markasının crossover SUV modeli olan Arona, baştan sona yenilenmiş şekilde Türkiye’de satışa sunuldu. İç ve dış tasarımında yapılan kapsamlı yenilikler öne çıkıyor. İç kısımda yer alan yeni LED aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve yeniden konumlandırılmış malumat-eğlence ekranı da bu yeniliklere dâhil diyebiliriz.

Modelde Apple CarPlay ve Android Auto’nun dışında navigasyon özelliği de sunuluyor. Ses tanıma sisteminin entegre edilmesiyle beraber daha yüksek bir bağlanabilirlik sunuluyor. Seyahat Asistanı benzer biçimde yeni sürüş asistanı sistemleri ve Şerit Takip Asistanına getirilen güncellemeler ışığında sürüş daha güvenli bir hal alıyor.

Yeni Seat Arona modelinin 1.0 EcoTSI 110HP DSG Style seçeneği 235.000 TL’den başlamış olan önerilen anahtar teslim fiyatla sunulacak. 7 ileri DSG otomatik şanzımanla sunulan 1.0 litrelik EcoTSI motor, 110 beygir güç üretirken 200 Nm tork sağlıyor, ek olarak 4,8 lt’lik ortalama yakıt tüketimine de sahip. 0’dan 100 km/s’ye yalnızca 10.8 saniyede erişebilen araba maksimum 190 km/sa hıza ulaşabiliyor.

Arona modelinde Style, Xperience ve FR olmak suretiyle 3 ayrı donanım seviyesi bulunuyor. Yeni SEAT Arona modelinin dış tasarımı, SUV kimliğini daha da yansıtacak halde yenileniyor. Otomobilin ön tarafında yeni bir ön ızgara ve yeni bir tampon yer alıyor. Donanımlara bakılırsa değişik renk seçeneklerine sahip yeni ön spoiler ise yeni SEAT Arona’ya daha sportif bir hava vermiş.

Yeni Seat Arona modelinde standart olarak sunulmaya başlanan EcoLED ön farlar ve opsiyonel olarak tercih edilebilen Full LED mercekli ön farlara ayrı bir ayraç açalım. Bunlar otomobilin ön tasarımını güçlendirirken hem de daha iyi bir görüş ve daha düşük enerji tüketimi sağlamasında ana rol oynuyor.

Yeniden tasarlanan ve konumlandırılan LED ön sis farları araca karakteristik bir duruş katıyor. Üç yeni alüminyum alaşımlı jant tasarımı ve Kamuflaj Yeşil, Asfalt Mavi ve Safir Mavi olmak suretiyle 3 yeni renk seçeneği yeni Seat Arona ile geliyor. Ayrıca 3 değişik tavan rengi seçeneği bulunmakta: siyah, gri ve ürün gamına yeni eklenen beyaz. Seat markasının pek çok modeli yer almakta olup, bir Seat sahibi olmak isteyenler Seat fiyat listesi üzerine göz atmadan karar vermemelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!