Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?
Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında? Selma Ergeç Hangi Dizilerde Oynadı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selma Ergeç kimdir? Şimdilerde İnci Taneleri adlı bomba dizide rol alan Selma Ergeç ekranların sevilen yüzleri arasında yer alıyor. Yakın zamanda Camdaki Kız dizisinde rol alan ve dizinin final yapışı sonrası kadrodan ayrılan Ergeç yeni bir diziye başladı. Selma Ergeç kimdir? Selma Ergeç annesi ve babası kimdir? Selma Ergeç kardeşleri kimler merak edenler için yazımızda yer vereceğiz.

Selma Ergeç Kimdir? Selma Ergeç Osmanlı Soyundan mı?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

İnci Taneleri Piraye Selma Ergeç kimdir? Selma Ergeç kimin torunu? Bu sorunun fazlasıyla merak edildiğini söyleyebiliriz. Selma Ergeç yer aldığı bir dizi ile ilgili yapmış olduğu röportaj sırasında Osmanlı soyundan geldiğini ve prenses olduğunu açıklamıştı. 2. Mahmud soyundan geldiğini belirtmiş, yaptığı bu açıklama izleyenleri şaşırtmıştı.

1- Selma Ergeç Yaş Bilgisi Nedir? Selma Ergeç’in Ailesi Kimdir?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç kimdir yazımızda en çok merak edilen bir diğer konu yaş bilgisidir. 1 Kasım 1978 doğumlu olan güzel oyuncu 45 yaşındadır. Mankenlik ve oyunculuk yapan oyuncu Almanya’da dünyaya gelmiştir.

Selma Ergeç babası kimdir ya da annesi kim net olarak bilinmemektedir. Yalnızca Haam şehrinde dünyaya geldiği, annesinin hemşire babasının ise doktor olduğu bilgisini paylaşmıştır. Sonrasında ise Türkiye’ye gelerek hayatına bambaşka bir yön verme kararı almıştır.

2- Selma Ergeç Aslen Nerelidir?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç aslen nereli tam olarak bilinmemektedir. Aile uzun yıllar Almanya’da yaşamış sonrasında ise Türkiye’ye yerleşmiştir.

3- Selma Ergeç Evli mi? Selma Ergeç Sevgilisi Var mı?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Güzelliği ile dikkat çeken Selma Ergeç kimdir? Selma Ergeç evlidir. 26 Eylül 2015’de Almanya’da Can Öz ile evlenen oyuncunun halen mutlu bir evliliği bulunuyor.

4- Selma Ergeç İlk Eşi Kimdir? Selma Ergeç Çocuğu Var mı?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç halen evlidir. Bu evliliğinden 8 Nisan 2016’da dünyaya getirdiği birde kızı bulunmaktadır. 7 yaşındaki kızının ismi ise Yasmin’dir.

5- Selma Ergeç Ne Mezunu?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç kimdir konusu ile ilgilenenler en çok eğitim bilgisini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşamaktadır. Oyuncu liseden mezun olduktan sonra Almanya’da Münster Üniversitesi’nin tıp fakültesine yerleşmiştir.

Oyuncu ilk 3 sene tıp fakültesinde okuduktan sonra bu bölüme ilgi duymadığını düşünerek eğitimine ara vermek ister. Sonrasında ise bir dizi projesinin ilginç karakterini canlandırmak için başvuruda bulunmuştur.

6- Selma Ergeç Boyu ve Kilosu Nedir? Selma Ergeç Estetikli mi?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç 1.78 cm boyunda 55 kilodadır. Özellikle boyunun bu denli uzun olması sektörde büyük ilgi görmesini sağlamıştır. Sağlıklı beslenmeye özen gösteren oyuncu haftada birkaç gün spor yaparak formunu koruduğunu belirtiyor.

Oyuncu aynı zamanda vejetaryen olduğunu belirtmektedir. Selma Ergeç kimdir yüzünde estetik var mı? Sevilen oyuncunun yüzünde bilinen bir estetik olmadığı bilinmektedir.

7- Selma Ergeç Nasıl Ünlü Oldu? Selma Ergeç Hangi Dizilerde Oynadı?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Peki Selma Ergeç nasıl ünlü oldu? Türkiye’de bir dizideki rol için başvuruda bulunan oyuncu 2001 yılında Best of Turkey adlı yarışmada ‘’En İyi Yürüyen Manken’’ unvanı almaya hak kazanmıştır. Aynı yarışmada ise Şenay Akay 1. Olmuştur. Bir süre mankenlik yapan oyuncu daha sonrasında dizi ve filmlerde yer almaya başlamıştır.

İlk olarak 1997 yılında Böyle mi Olacaktı adlı dizide Merve karakterine hayat vermiştir. Bu ilk başvurduğu ve kabul edildiği dizi projesidir. Selma Ergeç kimdir soruları daha sonrasında yer aldığı Yarım Elma, Şöhret, Körfez Ateşi gibi dizilerin sevenleri tarafından sorulmuştur.

2007 yılında Hırçın dizisinde yer alan oyuncu, daha sonra Asi dizisinde Defne karakteri ile tanınmıştır. Çok geniş bir hayran kitlesi bulunan dizi sayesinde büyük popülarite kazandığı söylenebilecektir. Kalp Ağrısı dizisinde Azize karakteriyle gördüğümüz Ergeç, Muhteşem Yüzyıl dizisinde de yer almıştır.

Selma Ergeç kimdir? Buradaki Hatice Sultan karakteri onun izleyiciden tam not almasını sağlamıştır. 2017 yılında yer aldığı Vatanım Sensin dizisi de kariyer basamaklarındaki yükselişini sürdürmesini sağlamıştır. Son olarak ise 2021-2023 yılları arasında Camdaki Kız dizisinin Selen’i olarak ekranlarda boy göstermiştir.

8- Selma Ergeç İnci Taneleri Dizisinde Hangi Rolde?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç kimdir soruları şimdilerde İnci Taneleri dizisindeki rolü sebebiyle soruluyor. Sevilen oyuncu bu dizide Piraye rolüyle dikkat çekiyor. Zengin ve önemli bir kadın patron profili çizen Ergeç’in kızına karşı oldukça despot olduğu görülüyor.

Dizide Azem Yücedağ Piraye’nin kızına özel ders veriyor ve bu ilginç ailenin yaşadıklarına yakından tanık oluyor. Seyircinin karakter ile ilgili düşüncelerinin bölümlerin ilerlemesi ile daha da şekilleneceği düşünülmektedir.

Hazar Ergüçlü kimdir merak edenler için yazımıza göz atabilirsiniz.

9- Selma Ergeç Kimdir Instagram Hesabı Nedir?

Selma Ergeç Kimdir | Selma Ergeç Kaç Yaşında?

Selma Ergeç kimdir yazımızı Instagram hesabını paylaşarak sonlandıralım. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinde 900 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır. Sizde oyuncunun hesabını takip etmek isterseniz Instagram üzerinde @selmaergecofficial ismiyle aratabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!