featured

Sonradan Görme Serisinde 8 TL ve 1000 TL Değerinde Kebap Yaptılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Çektiği eğlenceli ve sıradışı videolarla milyonların sevdiği bir Youtuber olan Orkun Işıtmak, #sonradangörme serisi ile kaldığı yerden devam ediyor. CZN Burak ismi ile tanınan Burak Özdemir ile çektiği video kısa sürede YouTube trendleri arasına girmeyi başardı.

Orkun Işıtmak, seri halde çektiği sonradan görme videolarında en ucuz, orta ve en pahalı ürünleri veya hizmetleri deniyor. Bu denemeleri sonrası fiyatların kalite açısından önemini değerlendirdiği yorumlarını izleyicileri ile paylaşıyor.

Çektiği son videosunda konuğu ise CZN Burak oldu. Orkun ve Burak bu videoda hünerlerini kebap üzerine sergilediler. 8 TL ve 1000 TL değerinde kebap deneyen Orkun, öncelikli olarak ucuza kebap yemek için farklı mekanlara gitti. Esnaf lokantalarında denediği kebaplardan sonra Orkun’un adresi CZN Burak’ın sofrası oldu.

Burada en pahalı kebabı yapmak için hazırlıklarını tamamlayan ikili büyük işe giriştiler. Eğlenceli sohbetlerin yapıldığı video kısa sürede binlerce kez izlenerek trendler arasına girdi. Peki, en pahalı kebabı yapabildiler mi? Eğlenceli o anların görüntüsü ve sorunun cevabı videoda saklı. İyi seyirler…  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!