featured

Su Bazlı Sağlıklı Kokusuz Cilalama Hizmeti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev ve iş yeri gibi yerlerin zeminleri zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak yıpranıp kötü bir görünüme kavuşabiliyorlar. Ladiksan Parke 1997 yılından beri İstanbul merkezli olarak parke cilalama hizmeti sunuyor.

1997 yılında kurulan firma günümüzde İstanbul’un birçok semtinde var olan ekipleri ile müşterilerinin parke yenileme isteklerini karşılamaya devam ediyor. Bu nedenle de cilalama alanında ehil sahibi personelleri bünyesinde bulunduruyor.

Hizmetlerinin kaliteli olması için ustalarının eğitimi ve işi en iyi şekilde tamamlamaları adına çalışmalar yapıyor. Bu vesileyle verdikleri parke cilalama hizmetlerinin, müşterilerini memnun edeceğine gönülden inanıyor.

İç mekanların veya dış mekanların güzelleşmesine yardımcı olan Ladiksan Parke ahşap parke sektöründe en iyisi olmak adına yenilikleri takip ederek hizmet portföyüne bu yenilikleri de ekliyor. Vermiş olduğu cilalama hizmetlerinde de kanserojen madde ihtiva etmeyen malzemeleri kullanarak insanların sağlığını tehlikeye atmıyor.

Firma Tarafından Sunulan Ahşap Yenileme Hizmetleri

Ev ve iş yeri gibi yerlerin zeminleri zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak yıpranıp kötü bir görünüme kavuşabiliyorlar. Firma bu kötü görüntünün ortadan kalkması ve yüzeylerin yıpranmasının önüne geçilmesi için yenileme hizmeti veriyor. Fakat firmanın verdiği bu hizmet zeminin cinsine ve yapılan cilalama işlemine bağlı olarak gruplandırılıyor.

Uzman firmanın verdiği ahşap yenileme hizmetleri şunlar oluyor;

Parke cilalamaAhşap cila işlemleriTozsuz cila hizmetiMasif parke tamiriSistre cilalamaSpor salonu sistresi ve cilalanmasıDeck parke sistre ve cilaMasif parke restorasyon

Firma bu cila ve silme hizmetlerini gerçekleştirmek için profesyonel ustalar ile birlikte çalışıyor. Cilalama işlemlerinde ise sektöründe kendisini kanıtlamış kaliteli markalar ve içeriğinde kanserojen madde bulundurmayan malzemeleri kullanıyor.

Ayrıca bu ürünler kaliteli olduğu için zeminlere yeni bir görünüm yanı sıra uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlıyor.

Parkelerin Kullanım Süresini Uzatan İşlem

Evler ve işyerleri gibi yerlerin zeminleri çoğunlukla ahşap parkelerden yapılıyor. Bu parkeler dikkatsiz ve uzun yıllar kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde kirli ve çizikler sayesinde kötü bir görünüme geliyor.

Genel olarak görüntünün düzeltilmesi amacını taşıyan ve ahşap parkelerin tekrardan eskisi gibi yepyeni olmasını sağlayan sistre cila hizmeti aynı zamanda parkelerin kullanım süresinin de uzun yıllar kalmasını sağlıyor.

Bu sebeple firma, yıpranmış parkelere sahip müşterilerine cilalama hizmeti sunarak onların yaşam veya çalışma alanlarında bulunan parkeleri daha uzun süre kullanmalarına olanak sağlıyor.

Uzun yıllardır ektöründe hizmet vererek sistre cila uygulaması yapan firma hizmeti üç aşamalı olarak gerçekleştiriyor. İlk aşama işlemi olarak zımparalama işlemini sayarken bu sayede parkelerde bulunan eski cila kalıntılarının yok edilmesini sağlanıyor.

Zımparalama işlemini üç aşama olarak tekrarladıktan sonra ikinci aşamada parke aralarındaki boşlukların kapatılması için macun çekişme işlemi gerçekleştiriliyor. Son aşamada ise sistre ve cilalama yaparak parkelerin daha güzel ve yeni bir görünüm kazanmasını sağlanıyor. Firmanın bu hizmetine dair diğer merak edilen detaylara sistrecilausta.com üzerinden erişebiliyorsunuz.

Ahşap Sistre ile Yenileme Hizmeti ve Sağladığı Avantajlar

Firmanın hizmetleri arasında ahşap parke sistre ve cila hizmeti de bulunmakta. Ahşap zeminler için bu hizmeti veren Ladiksan Parke sunduğu ücretsiz keşif hizmeti sayesinde mekan zeminlerinin durumunu whatsapp üzerinden ya da bizzat yerinde ustaları ile birlikte inceliyor.

İnceleme bitiminde yapılacak cilalama işlemi hakkında detayı mekanın sahipleriyle görüşerek anlaşma sağlanıyor. Sonrasında ise sistre ve cilalama işlemi için tarih belirlenerek o tarihte cilalamanın yapılması sağlanıyor

Ahşap cilalama işlemini firma olarak her türlü konut ve işyeri için uyguluyor. Bu konutlar arasında evler, restoranlar, avmler, spor salonları ve cafeler bulunuyor. Buralarda yapılan işlemler uygulamasının sayısı ise kullanılan ağaç cinsine bağlı olarak değişiyor. Bu hizmetin mekan sahiplerine sağladığı pek çok avantaj bulunmakta.

Bu avantajlar arasında saymak gerekirse en önemlisi çiziklerin tamamen ortadan kaldırılması, yıpranmanın önüne geçilmesi  ve yeniden oluşumunun engellenmesi yer alıyor. Bu nedenle ahşap yapılara sahip olan insanların kaliteli görünüm için bu işlemi kesinlikle düşünmesi ve araştırması gerekiyor.

Firmanın Cilalama ve Silme Hizmetlerinin Ücretleri

Parkelerini yenilemek isteyen veya parke sildirme gibi firmanın hizmetlerini tercih eden müşteriler parke sistre cila fiyat konusunu araştırıyorlar. Aslında araştırmakta haklılar çünkü her sektörüde olduğu gibi ahşap parke sektörü içierisnde yer alan firmalar bu işlem için kişilerden yüksek ücret talep edebiliyorlar.

Fakat Ladiksan Parke firması verdiği tüm hizmetler için müşterilerini düşünerek ekonomik bir tarife uyguluyor. Bu sayede insanlar dha temiz zeminlere ayak basarak rahatça huzurlu yıllarının tadını çıkarabiliyor.

Firmanın ücret tarifesi yapılacak cila çeşidine göre ve uygulama mekanının büyüklüğüyle orantılı olarak değişiyor. Bunun için hizmet öncesinde firma ücretsiz keşif hizmeti sunarak bu hizmet sonrasında talep edeceği fiyatı daha öncesinden belirleyerek müşteri ile paylaşıyor ve sürpriz fiyatların çıkmasının önüne geçiyor. Böylelikle kişiler hizmeti almadan önce fiyat bilgisi alarak işlemin yapılıp yapılmamasına dair kesin kararlarını veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!