Sudocrem Yüze Sürülür mü

6 Maddede Sudocrem Yüze Sürülür mü?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sudocrem yüze sürülür mü? Sorusundan önce Sudocrem nedir? Merak ediyorsanız, bu yazıya göz atınız. Bebeklerin pişiklerini geçirmede etkin olarak kullanılan Sudocrem, İrlanda’da üretilmiş bebek pişik kremidir. Koruyucu bir yapıya sahip olması sayesinde, bebeklerde idrarın cilt derinine inmesine engel olur. Bununla birlikte pek çok faydasının olduğu da bilinmektedir.

Sudocrem Ne İşe Yarar? Faydaları Neler?

Sudocrem Yüze Sürülür mü
Sudocrem Yüze Sürülür mü

Sudocrem, pişik kremi oluşunun yanında başka kullanım amaçlarına da sahiptir. İçeriğinde bulunan bileşenler sayesinde ciltte koruyucu bir tabaka oluşturarak, gözle görülür derecede cilde faydalar sağlar. Sudocrem hangi amaçla kullanılır?

 

  • Sudocrem ufak yaraların tedavisi icin
  • Sivilce tedavisi icin
  • Sivilce ve akne izlerini geçirmek icin
  • Güneş yanıkları ve cilt lekelerini ortadan kaldırmak icin
  • Egzamayı yok etmek icin
  • Bebeklerdeki pişiği geçirmek için kullanılır.

 

Sudocrem Yararları: Sudocrem  pişik kreminin hiçbir zararı ve  ciddi boyutlarda yan etkisi olmayıp aksine birçok yararı vardır. Ülkemizde pişik kremi haricindeki kullanımıyla, Sudocrem yüze sürülür mü? Sudocrem yararları nelerdir?

 

  • Sudocrem cildi koruyarak ciltte koruyucu katman oluşturur.
  • Tahriş olan cildi yeniler.
  • İltihaplı sivilce köklerini ve akneleri kurutur.
  • Cilt lekelerini yok eder.
  • Cilt rengini açarak cilt tonunu eşitler.
  • Tahriş olan cilt kaşıntılarına iyi gelir.
  • Cildin yağ dengesini düzenler.
  • Güneş yanığına ve buna bağlı gelişen ağrılara iyi gelir.
  • Egzama – sedef hastalığı tedavisine iyi gelir.
  • Yatak yaraları sonrası oluşan cilt hastalıklarına iyi gelir.

Sudocrem Yüze Sürülür mü? Sudocrem Yüze 6 Faydası Nedir?

Sudocrem Yüze Sürülür mü

Sudocrem krem yuze surulur mu? Bu sorunun cevabını almak için bu yazıyı dikkatli okumalısınız. Sudocrem faydaları bölümünde bu kremin sadece bir pişik kremi olmadığı görülür. Sudocrem yüze sürülür mü? Sorusunun cevabına “Evet” diyebilirsiniz. En hassas cilde sahip bebeklerde bile kullanıldığını varsayarsanız, doktor kontrolünde yüzünüze sürerken ciddi bir sıkıntı yaratmayacağını da görürsünüz.

 

Sudocrem yüzünüze sürdükten sonra birçok faydası olduğunu gözlemleyeceksiniz. Bu faydalar 6 maddede şu şekildedir:

 

1 –  Yüzünüzdeki egzama için iyi gelir.

2 – Cilt kuruluğunuz varsa iyi gelir.

3 – Akne ve Sudocrem sivilce tedavisini kısa sürede çözmeye yardımcı olur.

4 – Alerjen kızarıklıkları gidermede oldukça etkilidir.

5 – Güneş yanıkları ve ağrılarını geçirirmede etkilidir.

6 – Cilt lekeleriniz varsa azaltmaya yardımcı olur.

 

Not : Sudocrem yüze sürülür mü? Yan etkisi olur mu? Diye bir şüpheniz varsa, doktor kontrolünde kullanın. Çok ciddi yan etkileri ve zararının olmadığı bilinmektedir.

Sudocrem Hakkında Merak Edilen Sorular

Sudocrem Yüze Sürülür mü

Sudocrem asıl amacının bebek bakım kremi oluşunun yanında, güzel görünmek isteyen herkesin kullanmaya başladığı bir kremdir. Konu güzel görünme ve pürüzsüzlük olunca akla da merak edilen birçok soru gelir.

 A – Sudocrem Bebeklerde Yüze Sürülür mü?

Sudocrem bebek bakım kremini kullananlar, bunu genelde pişik kremi olarak alırlar. 3 yaş altı bebek bezi yerine pişik için uygulanan, bebeklerde Sudocrem yüze sürülür mü? Konusu sakıncalı olabilir. Her ihtimale karşı kullanmadan önce doktorunuza danışın ve ona göre kullanın. Doktor tavsiyesi olmayan hiçbir ilacı, özellikle de hassas cilde sahip bebeklere uygulamayın.

B – Sudocrem Çatlaklara İyi Gelir mi?

Sudocrem çatlaklara iyi gelmektedir. Bunun en büyük sebebi ise, içeriğinde bulunan etken maddelerinin iyileştirici özelliğidir. Çatlaklarınızın olduğu bölgeye her gün düzenli bir şekilde sürerek, daha kısa zamanda çatlak görünümünden kurtulabilirsiniz.

C –  Sudocrem Kaşıntıya İyi Gelir mi?

Ciltteki kaşıntılar en küçük reaksiyonda bile olabilir. Kaşıntılar kişinin hayat kalitesini düşürür ve fazlasıyla rahatsız eder. Sudocrem işte bu durumlar için kullanabileceğiniz bir kremdir. Bu krem kaşıntının nedenine bakmaksızın büyük ölçüde fayda sağlar. Düzenli kullanmanız sonucunda da tamamen yok eder. Bu sayede kaşıntı sonrası oluşacak tahriş olmuş cilt ve yara olma ihtimali aza inmiş olur.

D – Sudocrem Yüze Sürülür mü? Sudocrem Göz Çevresine İyi Gelir mi?

Sudocrem yüze sürülür mü? Sudocrem nasıl kullanılır? Bu sorulara cevaben göz altı morluklarına ve şişliklerine iyi gelen bir cilt bakım kremi olduğunu söyleyebilirsiniz. Kullanımı nasıl olmalıdır? Akşamları yatmadan önce az bir miktar sadece sorunlu bölgeye; yani göz altı ve çevresine, göze temas etmeyecek şekilde sürülerek yatılır.

Sudocrem Yüze Sürülür mü? Kadınlar Kulübü Yorumları

Sudocrem Yüze Sürülür mü

Sudocrem faydaları Kadınlar Kulübü yazarlarının yorumlarına bakarak, işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda bir pişik kremi olan bu ilacın, Sudocrem yüze sürülür mü? Sorusuna, kullanan kişilerin yazılarından cevap alabilirsiniz. Bunun yanında Sudocrem ile hazırlanan maskeler nasıl yapılır? Hakkında da fikir edinebilirsiniz.

Güncel Sudocrem Fiyatı Ne?

Sudocrem fiyatları aldığınız yere göre değişmektedir. Eczane ya da internet yoluyla alış şekline göre fiyatı artar ya da azalır. Mart 2023 eczane satış fiyatı 60 gr Sudocrem için 52,99 iken, 125 gr için 102,40 TL’dir. En çok satılan ise 125 gr olandır.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!