featured

Taş Boyama Sanatıyla Doğadan Evinize Minik Dokunuşlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taş boyama ile zevkinizi ortaya koyabilirsiniz ve harika minik dekorlar oluşturabilirsiniz. Doğadan gelen güzellikleri evde değerlendirmek isteyenler için harika bir fırsat aslında. Minik harikalar olan taşlarınızı denizin kıyısından toplayabileceğiniz gibi taş boyama malzemeleri satan yerlerden de temin edebilirsiniz.

Yaşam alanınıza, küçük ama el emeği çok değerli taşlarınızla sihirli dokunuşlar yapabilir, hayalinizi çizebilirsiniz ve istediğiniz gibi boyayabilirsiniz. Taşlarınıza çizdiğiniz resimlerle denizin esintilerini hissedebilir ya da bir kış mevsimini hatırlayarak evinize taşıyabilirsiniz. Taş boyama işleminde önemli olan; tarzınız, zevkiniz ve siz!

Taş Boyama Nasıl Yapılır?

Taş boyama ile hayallerinizi çizmeye ve her baktığınız da o heyecanı yaşamaya hazırsanız başlayalım. Seçtiğimiz taşlarımızı, istediğimiz şekilde boyayabileceğimiz gibi doğal haliyle de kullanabilirsiniz.

1) Taş Boyama Malzemeler

Doğal taşlarAkrilik renkli boyaFırçaAkrilik mat cila

2- Yapılışı

Doğal taşlarımızı boyamadan önce çizeceğimiz resmimizi belirleyelim. Zemin rengini belirlediğimiz resme uygun seçerek boyama işlemimize devam edeceğiz. Ya da kendi hayal dünyanıza kapı aralayarak farklı tasarımlar da yapabilirsiniz. Zemini istediğiniz renge boyadıktan sonra kurumaya bırakarak işlemimize devam edeceğiz. Bu sırada diğer taşların zeminlerini de boyayabilirsiniz. Kuruyan dekor taşımızın üzerine görselimizi çizelim ve çizdiğiniz resme göre boyama işlemine devam edin.  Bütün işlemler bittikten sonra akrilik mat cila ile cilalayıp daha parlak görüntü elde edebilirsiniz. Ve minik dekorlarımız hazır.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!