tesettur-yagmurluk

Tesettür Yağmurluk Modeli için 3 Adres!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tesettür yağmurluk modelleri, tesettürlü kadınların sıkça araştırdığı bir konudur. Tesettür dünyasında dış giyimde birçok farklı model, ürün bulunmasıyla beraber günden güne yağmurluk modelleri de çeşitlenmektedir.

Tesettür Yağmurluk Hakkında Neler Bilinmeli?

Yağmurluklar vücudu yağmur damlalarından korumak için üretilen, su geçirmez veya farklı kumaştan üretilmiş dış giyim ürünleridir.

Kumaş yapısı ve türüne dikkat edildiğinde günlük kullanımda oldukça rahat sonuçlar elde edilmektedir. Tesettür için üretilen yağmurlukta  ise kumaş boyutu, tercih edilen beden önemli olmaktadır.

Tesettür Yağmurluk Modelleri Nasıl?

tesettur-yagmurluk

Tesettür yağmurluk modelleri satıldığı markalara göre çeşitlenmekte ve şekillenmektedir. Sade veya detaylı yağmurluk bulunmakla birlikte daha birçok modeli bulabilirsiniz.

İstenilen model, uzunluk, size uygun kumaş yapısı seçilebilip bulunabilmektedir. Bu sayede de kombine veya olaylara uygun tesettür yağmurluk kullanılabilir.

Tesettür Yağmurluk Trençkot

Trençkot, yağmurlu havalarda daha çok tercih edilse de dört mevsim kullanımına uygun olan, genellikle pamuklu kumaştan üretilen diz üstü modellerdir.

Tesettür yağmurluk trençkot ise daha uzun modelde üretilen genellikle diz altına kadar inen bir modeldir. Düğmeli, bağlamalı veya yaka olarak dik yaka şekilli trençkotlar bulunabilmektedir.

Tesettür Yağmurluk Kap Nedir?

tesettur-yagmurluk

Kap, tesettürlü kadınların dış giyimde kolsuz olarak kullanabildiği üstlük bir modeldir. Genelde mevsimlik kullanılan bu ürün, kış ve sonbahar mevsiminde daha çok tercih edilmektedir.

Tesettür yağmurluk kap, oldukça farklı renk ve desende bulunabileceği gibi fermuarlı, cepli veya kapüşonlu yağmurluk olabilmek üzere farklı modelleri de bünyesinde barındırmaktadır.

Tesettür Uzun Yağmurluk

Uzun yağmurluk modelleri de tesettür alanında hizmete sunulan bir ürün olmaktadır. Genelde diz üstünde bulunan yağmurluklar dışında tesettür yağmurluğu için uzun parçalar da vardır.

Diz altı veya daha aşağılara inen uzun yağmurluklar tercih edilebilmektedir. Bu sayede de havuç paça pantolon gibi dar kesim sayılabilecek pantolonlar çok rahat kullanılabilmektedir.

Tesettür Alanında Yağmurluk Bulunabilecek Markalar Hangileri?

tesettur-yagmurluk

Yağmurluk almak isteyen kişiler bu amaç doğrultusunda bütçe, kumaş, ürün açısından marka araştırması yapmaktadır. Tesettür ürünleri bulunabilecek markalar da bu araştırmalar sonucuna göre ürün hizmete sunmaktadır.

Modanisa Yağmurluk Modelleri

Tesettür giyimde adı yer alan bir marka olan Modanisa, yağmurluk için de tesettürlü kadınlara ürün sunmaktadır. İnternet sitesinde birçok modelde yağmurluk bulunabileceği gibi fiyat seçenekleri ile müşterilerinden olumlu yorumlar almaktadır.

Sefamerve Yağmurluk

Sefamerve tesettür giyimde özellikle eşarp, şal, elbise veya tunik gibi parçalarda adı bilinen bir marka olmasının yanı sıra dış giyimde de ürün sunan bir markadır. İnternet sitesinde bu ürünleri bulabileceğiniz gibi tesettür için yağmurluk ürünlerini de görebilirsiniz.

LCW Yağmurluk Türleri

LCW markası global bir marka olmasıyla beraber tesettür alanında da parçalar ortaya koymaktadır. Uzun tunik, tesettür için yağmurluk gibi ürünlerine internet sitesinden veya mağazalarından bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Tesettür Abiye Modellerinde Nelere Dikkat Edilmeli

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!