featured

The 100 7 Sezon Değerlendirmesi | The 100 8. Sezon Olacak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların sevilen dizisi olan The 100 7 sezon ile hayranlarını üzerek ekranlara veda etme kararı aldı. Dizi, son sezonu ile de geniş çaplı bir tartışma ortamı yaratmayı başardı. The 100 7 sezon 1 bölüm itibariyle geniş kitlelere ulaşan dizi, final bölümüyle de yankı uyandırmayı başardı.

The 100 7 Sezon ve The 100 Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Siz de bu efsanevi hikayeye dahil olmak istiyorsanız The 100 7 sezon izle aramasını yapabilir ve böylece dizinin final sezonunu izleyebilirsiniz. Biz de bu yazımızda dizinin son sezonu ile ilgili bazı bilgileri sizlerle paylaşacağız. İşte, The 100 dizisi hakkında bilmeniz gereken en önemli detaylar ve son sezon incelemesi.

1 – The 100 Dizisi Konusu Nedir?

The 100 7. Sezon türkçe dublaj özelliği de olan bir dizidir. 19 Mart 2014 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi, tam 7 sezon boyunca sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarmıştır. Bu başarının arkasında elbette dizinin özenle işlenmiş senaryosu yer almaktadır.

YouTube video

The 100, 97 yıl önce dünyada meydana gelen bir nükleer savaşın sonuçlarına odaklanıyor. İnsanlık ve dünyanın yok olduğu bu savaşta dünyaya dair bazı kalıntılar bulunuyor. Savaşın çıkmasından önce uzayda kurulan bir koloni sayesinde de insan ırkı hayatta kalmaya devam ediyor.

Uzayda kurulmuş koloni istasyonları insan nüfusuna yetmeyince 100 kişiden oluşan bir genç mahkum komitesi dünyaya gönderiliyor. Mahkumlar dünyada yaşanılabilir bir ortam olup olmadığına bakmak için cezalarının karşılığında böylesi zorlu bir yolculuğa çıkıyorlar. Dünyaya iniş yapan 100 mahkum, burada hayatta kalmak ve karşılarına çıkan zorluklar ile mücadele etmek için 7 sezonluk bir maceraya dahil oluyorlar.

2 – The 100 Dizisi Sezonları ve Bölümleri

The 100 kaç bölüm sorusuna 7 sezonun toplam bölümleri ile net bir cevap verebiliriz. Dizi, tam tamına 100 bölümden oluşmakta ve yedinci sezonun son bölümü olan 100. Bölüm ile birlikte final yapmış bulunmaktadır. Kass Morgan tarafından kaleme alınan bir kitap serisinden uyarlanan dizi, senaryosunu 100 bölüme sığdırmayı başarmıştır.

The 100, her bir bölümü ortalama 40 – 45 dakika süren başarılı bir bilim kurgu ve macera dizisidir. Siz de bu muhteşem kurguya The 100 7. Sezon Türkçe dublaj izle diziyo kanallarından ulaşabilirsiniz. The CW kanalında yayınlanmış olan dizi, ülkemizde The 100 7. Sezon dizilla sitesinde de yer almaktadır. Aynı zamanda The 100 7. Sezon diziyo kanalında da yer alan dizinin asıl yayın kanalı The CW ‘dir. 

3 – The 100 Oyuncu Kadrosu 

The 100, genç ve yetenekli isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken kaliteli bir yapımdır. Dizinin başrollerinde Clarke karakterine hayat veren Eliza Taylor ve Bellamy karakterine hayat veren Bob Morley yer alıyor. Aynı zamanda dizide Marie Avgeropoulos ve Isaiah Washington da yer alıyor.

Tüm bu yetenekli oyunculara Lindsey Morgan, Richard Harmon ve Paige Turco gibi isimler de eşlik ediyor. Dizide, Henry Ian Cusick ve Christopher Larkin’in de önemli rolleri bulunuyor.

The 100 7 Sezon İncelemesi

The 100 7. Sezon izle dizilla kanalında dizinin final sezonunun tüm bölümlerini bulunmaktadır. Aynı zamanda The 100 7. Sezon izle Türkçe özelliği ile diziyi dublajlı olarak izleme şansınız da bulunuyor. Yine Neflix platformu üzerinden de dizinin final sezonunun tüm bölümlerini izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=QgZeFZpYaGc

The 100 7 sezon, toplamda 16 bölümden oluşmaktadır. Dizinin final bölümü olan 16. bölümde kahramanlarımızdan geriye kalanların vedasını izliyoruz. Final sezonda aynı zamanda insan ırkının yeni dünyada sağlıklı bir yaşam kurup kuramayacağı da anlaşılmış olacak.

Eğer dizinin son sezonuna henüz başlamadıysanız bu sezonun diğerlerine oranla daha sakin geçtiğini fark edeceksiniz. Daha önceki sezonlarda hayata veda eden karakterlerin de anıldığı bu son sezonda olaylar tamamen farklı bir gezegende geçiyor. Clarke önderliğinde hareket eden ekip, Sanctum’u yeniden kurmak için elinden geleni yapıyor. Yeni sezonla birlikte artık insanlık için yeni bir yuvanın bulunması da zorunlu hale geliyor.

The 100 8. Sezon Gelecek mi?

Dizi hakkında sıklıkla yapılan The 100 7 sezon 12 bölüm izle araması, bu bölümün dizinin en özel bölümlerinden biri olduğunu işaret ediyor. Dizinin her bölümü birbirinden ilgi çekici olsa da her kurguda olduğu gibi, bu dizide de bazı olayların öne çıktığını söylemek mümkün. The 100 7 final yaptı. Peki, The 100 8 sezon olacak mı? Yoksa hikaye burada bitti mi?

Seyirciler her ne kadar yeni sezon bekliyor olsa da dizinin yaratıcıları tarafından yapılan açıklamada böyle bir ihtimalin olmadığı kesin olarak belirtiliyor. Bu da dizinin finalinin genel olarak tatmin edici olduğu kanısının güçlenmesine neden oldu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!