featured

Travazol Krem Nedir, Ne İşe Yarar | Travazol Krem Fiyatı 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Travazol krem nedir ne işe yarar son zamanlarda oldukça araştırılan konular arasında. Mantar ve egzama gibi sorunlarda kullanılan Travazol nasıl kullanılır? Travazol fiyatı 2021 ne kadar? Travazol vajinaya sürülür mü? Hamilelikte Travazol kullanılır mı? Travazol krem nedir, nelere iyi gelir? Uçuk için Travazol kullanılır mı? İşte cevabı merak edilen soruların yanıtları ve Travazol krem nedir hakkında bilgiler…

Travazol Krem Nedir?

Travazol krem nedir; ağrılı iltihap, egzama, kaşıntı ve kızarıklık durumlarında cilt üzerine uygulanan medikal bir kremdir. Ciltte oluşan bakteri ve mantar gibi durumların giderilmesinde kullanılan bu krem yalnızca eczanelerde satılmaktadır. Medikal bir krem olduğu için doktor tavsiyesi olmadan, bilinçsiz kullanım yapılmaması gereken kremler arasında yer almaktadır.

Travazol etken maddesi diflukortolon valerat ve izokonazoldür. Ayrıca Travazol içeriğinde vazelin, likit parafin, distile su, alkol, stearat ve polisorbat bulunmaktadır. Özellikle mantar kremi Travazol olarak bilinmektedir.

Travazol Krem Nelere İyi Gelir, Ne İşe Yarar?

Travazol krem nedir nelere iyi gelir sorusunun yanıtı oldukça geniştir. Pek çok cilt sorununun tedavisinde Travazol kullanılmaktadır. Özellikle mantar kremi olarak bilinen Travazol, mantar dışında şu cilt sorunları için de kullanılmaktadır:

Özellikle yaz aylarında aşırı terlemeye bağlı pişiklerdeEgzamaİltihapDöküntüKaşıntı

Travazol krem mantar kremi olarak bilinmektedir. Her ne kadar mantar dışında başka cilt sorunlarının tedavisinde kullanılsa da özellikle mantara karşı tedavi ediciliği fazladır. Bu nedenle de yaygın olarak mantar hastalığının tedavisinde kullanılır.

Travazol Krem Uçuğa İyi Gelir mi?

Travazol krem nedir; bakteriler ve mantar üzerinde etkili olan ve tedavi ediciliği bulunan bir medikal kremdir ancak virüsler üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. Bu nedenle de Travazol krem uçuğa iyi gelir mi sorusunun yanıtı; hayırdır. Travazol uçuk için kesinlikle kullanılmamalıdır.

YouTube video

Uçuk, virüs kaynaklı bir cilt hastalığıdır ve bununla birlikte virüse bağlı hiç bir cilt hastalığında Travazol kullanılmamalıdır. Aksi durumda bu krem, hastalığı tedavi etmek yerine daha ciddi cilt sorunlarının yaşanmasına neden olabilmektedir. Bununla birlikte özellikle çocuklarda görülen kızamık ve su çiçeği gibi durumlarda da kesinlikle Travazol kullanılmamalıdır.

Travazol Krem Nasıl Kullanılır?

Travazol kullanımı yalnızca doktor tavsiyesi ile doktorun belirttiği şekilde yapılmalıdır. Günde kaç defa cilt üzerine travazol sürüleceği doktor tarafından hastalara belirtilmektedir. Eğer doktor tarafından Travazol krem nasıl kullanılır belirtilmediyse eczaneden bilgi alınabilmektedir. Eğer Travazol reçete eden doktor başka bir kullanım şekli belirtmediyse; sorunlu deri üzerine günde 2 defa uygulanmalıdır.

Travazol krem nasıl kullanılır sorusunun yanıtı; sorunlu bölgeye ve doktorun tavsiyesine göre farklılık gösterebilmektedir. Ancak yaygın kullanımda; günde iki defa cilt üzerine az miktarda süzülüp sürülüp deriye yedirilmektedir. Travazol kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar da şunlardır:

Travazol uygulanacak olan deri temiz olmalıdırSorunlu deri üzerine yumuşak dokunuşlarla masaj yaparak yedirilmelidirTravazol uygulandıktan sonra cilt üzeri kapatılmamalıdırTravazol kişisel kulla.nılması gereken bir kremdir ve bu sebeple başkaları ile paylaşılmamalıdırTravazol krem prospektüsü kullanımdan önce mutlaka okunmalıdırEğer mantar için kullanılacaksa kremin uygulanacağı bölge iyice yıkanmalı ve durulanmalıdırGöze temas ettirilmemelidir

Doğru ve düzenli kullanımda Travazol kısa süre içinde olumlu etkisini göstermektedir. Bu nedenle Travazol doktorun belirttiği şekilde ve dozda uygulanmalıdır. Özellikle mantar ve kaşıntı sorunları, doğru kullanımda kısa sürede Travazol ile giderilebilmektedir.

Travazol Krem Vajina İçine Sürülür mü?

Mantar kremi Travazol vajina içine sürülür mü sorusunun yanıtı da Travazol krem nedir kadar yoğun araştırılmaktadır. Travazol özellikle mantar üzerinde çok etkilidir ve pek çok vajinal kaşıntı, vajinal mantar sorunu yaşayan kadınlara, doktorlar tarafından reçete edilmektedir. Kısacası; Travazol krem vajina içine sürülür mü sorusunun yanıtı evettir. Ancak uygulama öncesi vajinal temizlik sağlanmalıdır.

Travazol Krem Nedir | Travazol Krem Vajinaya Nasıl Sürülür?

Hamilelikte Travazol kullanılır mı sorusu da internet üzerinde sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Hamilelik döneminde tüm ilaç ve kremlerde olduğu gibi Travazol kullanımı öncesinde de doktor bilgisine danışılmalıdır. Eğer doktor vajinal mantar veya vajinal kaşıntı gibi nedenlerle Travazol reçete ettiyse, söz konusu bölgenin temizliği sağlandıktan sonra nohut büyüklüğünde sürülmelidir ve bölgenin nefes alması engellenmemelidir.

Travazol Krem Yan Etkileri

Travazol yan etkileri bakımından sorun teşkil etmemektedir. Yaygın görülen herhangi bir zararları bulunmamaktadır. Ancak Travazol kullanımı sonrasında elde, yüzde, boğazda veya dilde şişlik yaşanması durumunda en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır.

Travazol Krem Reçetesiz Satılır mı?

Mantar ve kaşıntı kremi Travazol reçetesiz olarak da eczanelerden satın alınabilmektedir. Ancak bu krem, doktor tavsiyesi olmadan kullanılması tavsiye edilmeyen bir medikal kremdir. Özelikle kasık mantarı, vajina mantarı ve vajinal kaşıntı için bu krem doktorlar tarafından yaygın olarak reçete edilmektedir. Fakat genital bölge oldukça hassas ve önemli olduğundan doktor bilgisi dışında bu krem kullanılmamalıdır.

Özellikle vajinal kaşıntı ve kasık mantarı sorunlarını yaşayan kadınlar bu kreme aşinadır. Bu sebeple de mantar ya da kaşıntı yinelendiğinde doktora gitmek yerine daha önceki deneyimlerine dayanarak Travazol kullanımına başlamaktadır ve Travazol krem reçetesiz satılır mı diye merak etmektedir. Mantar kremi Travazol reçetesiz olarak eczanelerden satın alınabilmektedir ancak doktor bilgisine başvurmak en doğru davranış olacaktır.

Travazol Krem Fiyatı 2021

Travazol 15 gr krem yalnızca eczanelerde satılmaktadır ve Travazol krem fiyatı 2021 Eylül ayı itibari ile 29.61 TL’dir.

Travazol Krem Yüzde Kullananlar | Travazol Kullananlar ve Yorumları

Mantar, egzama, pişik ve kaşıntı kremi olarak yaygın kullanılan Travazol yüzde de kullanılmaktadır. Eğer kaşıntı veya egzama gibi nedenlerle doktorunuz Travazol önerdiyse yüzde kullanılmasında sakınca bulunmamaktadır ancak göze temas etmemesine dikkat edilmelidir.

Günümüzde Travazol kullananlar oldukça fazladır. Çünkü bu kremin düzenli kullanım şartıyla kısa sürede etki ettiği ve tedavi edici olduğu bilinmektedir. Kısacası; mantar başta olmak üzere pişik ve egzama şikâyetleri için bu kremi kullananlar memnuniyetlerini dile getirmektedir. Dilerseniz Travazol ekşi linkine tıklayarak kullanıcı deneyimlerini hakkında bilgi sahibi olabilir, Travazol krem nedir, ne işe yarar nerelerde kullanılır okuyabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!