Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol kadın girişimcilere destek programı sayesinde, kadınlar çalışma hayatında kendilerine daha fazla yer bulabilecek! Türkiye’nin en büyük online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol, bilindiği üzere bir kadın kurucuya sahiptir.

Kadın girişimci olarak tanınan Demet Mutlu, kadınların çalışma hayatında var olması ve ayakları üzerinde durabilmeleri adına yepyeni bir çalışmaya imza attı. Kadın girişimci desteği olarak adlandırılan bu uygulama sayesinde, kadınlar bu platform üzerinden satış yaparak kazanç sağlayabilecek.

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek İçin Neler Yapıyor?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla bu programı kurmuştur. Güçlü kadınlar programı olarak da bilinen bu proje ile kadınların çalışma hayatında daha fazla var olması sağlanacak. Pek çok avantaj sunan bu program sayesinde, kadınlar önemli kazançlar sağlayabilecek. Ancak bu programa başvurabilmek için kadınlar bazı şartları karşılıyor olması gerekiyor.

1- Trendyol Kadın Girişimci Desteği Nedir?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol markaları ürünlerin yaklaşık %45’i kadın girişimcilerin bulunduğu 300’ü aşkın marka tarafından üretilmektedir. Kısacası Trendyol satışını yaptığı onlarca farklı ürünü için 30 bini aşkın kadının istihdam edilmesine destek olmaktadır.

Kadına bu denli destek olan firmanın geliştirdiği son proje Güçlü kadınlar programı ise, kadınların marka ve işletme kurarak bu platformda satış yapabilmesini destekleyecek. Trendyol kadın girişimcilere destek programı sunduğu avantajlar sayesinde birçok kadın tarafından yoğun ilgi görüyor.

2- Trendyol Kadın Girişimci Desteğinin Avantajları Nelerdir? Trendyol Kadın Girişimci Komisyon Oranları Neler?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?
Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol kadın girişimcilere destek programının en büyük avantajı, kadınlara bir kazanç kapısı oluşturabilmesidir. Yine Trendyol kadın girişimcilere destek programı sayesinde, kadınlar e-ticaret sektöründe var olma fırsatı bulabileceklerdir. Güçlü kadınlar programının kadınlara sağladığı avantajlar ise şu şekildedir;

  • %80 indirimli komisyon desteği,
  • Altın kategorisinde 0 gün, diğer tüm kategorilerde ise 14 gün vade ile ödeme imkanı,
  • Site ve uygulama içerisinde reklam desteği,
  • Stok ve fiyatlandırma işlemi yapabileceğiniz entegrasyon sistemi,
  • Kadın girişimcilere sunulan pazarlama desteği,
  • E-ticaret ve dijitalleşme için sunulan eğitim desteği,
  • Banka kampanya paketi ( ücretsiz çek karnesi, ücretsiz havale/EFT, personel maaş ödemesi, çek tahsilatı, kredi dosya masrafı muafiyeti)

3- Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programının Şartları Nelerdir?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol kadın girişimcilere destek programının elbette ki şartları bulunmaktadır. Ancak bu şartları karşılayan kadın adayların başvuruları kabul edilmektedir. Kadın KOBİ’leri desteklemek için geliştirilen bu projenin şartları şu şekildedir;

  • Güçlü kadınlar programına üye olan kadının kendisine ait bir işletmesi olması ya da işletmenin %50 ve üzerinde hisseye sahip olması,
  • %80’ini kadınları oluşturduğu; ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayan kadın kooperatifleri

Trendyol kadın girişimci yaş sınırı bulunmamaktadır. 18 yaşını dolduran ve yukarıdaki şartlara sahip olan herkes bu programa başvuru yapabilecektir.

4- Trendyol Kadın Girişimci Desteğinin Süresi Nedir?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol kadın girişimcilere destek için oluşturmuş olduğu bu projede belirli bir süre kısıtlaması getirmemiştir. Kadın KOBİ’liler ve kadın kooperatifleri herhangi bir süre kısıtlamama olmaksızın desteklenmektedir. Bu sebeple bu proje ile ilgili bir süre zarfından bahsedebilmek mümkün değildir.

5- Trendyol Güçlü Kadınlar Başvuru İşlemleri Nelerdir? Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol güçlü kadınlar projesine nasıl başvuru yapabilirim? Trendyol kadın girişimcilere destek projesinden sizde yararlanmak istiyorsanız, https://www.trendyol.com/s/guclu-kadinlar-programi linke giriş sağlamalısınız. Program ile ilgili ‘’Kadın Girişimci Başvuru Formu’’ paylaşıldığını görebilirsiniz.

Bu başvuru formunda adayların adı, soyadı, TC kimlik numarası, cep telefonu, e-posta adresi, şirket türü, adresi gibi bilgilere yer verilmiştir. Bu başvuru formunun el alt bölümünde bir referans kodu yer almaktadır. Eğer bu programa biri tarafından yönlendirildiyseniz, size ilettiği referans kodunu girmelisiniz. Ancak referans kodu olmadığı takdirde bu bölümü boş bırakarak da başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz.

6- Trendyol Güçlü Kadınlar Programı Başvurusu Nasıl Sonuçlanır?

Trendyol Kadın Girişimcilere Destek Programı Nedir?

Trendyol kadın girişimcilere destek amaçlı oluşturduğu bu projeye yapılan tüm başvuruları değerlendirme sürecine almaktadır. Çok sayıda başvuru bulunduğundan, başvurunun ne zaman sonuçlanacağına dair kesin bir süre verebilmek mümkün değildir.

Trendyol ekibi başvurunuzu değerlendirdikten sonra olumlu bulduğu takdirde, cep telefonu ve mail adresi üzerinden bilgilendirme yapacaktır. Bu nedenle başvuru sürecinde vermiş olduğunuz cep telefonu ve mail adresinin güncel olmasına dikkat etmeniz gerekecektir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!