featured

Twitch Yayıncısı Pqueen Pelin Baynazoğlu Kimdir | Pelin Baynazoğlu Kaç Yaşında, Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pelin Baynazoğlu Twitch yayıncıları arasında en sevilen isimlerden. Ancak sosyal medyada Baynazoğlu, Pqueen ismiyle nam salmış ve tanınmış durumda. Özellikle Pqueen Mansur Yavaş söyleşisi büyük ses getirdi. Peki, Twitch yayınlarında konuk ettiği isimlerin yanı sıra aldığı ödüllerle de adından bahsettiren Pelin Baynazoğlu kimdir? Pqueen Pelin Baynazoģlu nereli? Pqueen sevgilisi kim, kaç yaşında? İşte, sosyal medya fenomeni Pqueen Pelin Baynazoğlu hakkında tüm merak edilen soruların cevapları…

Pqueen Pelin Baynazoğlu Kimdir ?

Pqueen kullanıcı adıyla sosyal medyada popülerlik kazanan Baynazoğlu günümüzde başarılı bir Twitch yayıncısı. Yaptığı yayınlarla ve yayınına aldığı konuklarla adından söz ettiren Pqueen aslında Twitch hesabı açmadan önce de tanınan bir isimdi. Çünkü çocukluğundan beri online oyun dünyasına oldukça ilgiliydi ve zaten Pqueen’in sosyal medyada ünlü olmasının en büyük nedeni online oyuncu olması. Pqueen online oyuna ise GTA Vice City ile başladı.

Online Oyunculuktan Twitch Yayıncılığına Pqueen Pelin

GTA Vice City oyunu ile online oyunculuk dünyasına adım atan Pqueen Pelin aslında 9 yaşından beri online oyunlara ilgili. İlk zamanlar internet kafelerde oyun oynayan Baynazoğlu daha sonra bu alanda kendisini geliştirmeye devam etti. Daha sonra da yıl 2017 olduğunda arkadaşlarının da teşvik etmesiyle Twitch hesabı açtı ve yayın yapmaya başladı.

2017’de Pqueen Pelin’in Twitch Yayın Hayatı Başlıyor

Twitch platformunda ilk kez 2017 yılında hesap açan ve yayın yapmaya başlayan Pqueen öncelikle kendisine has mizacıyla ön plana çıktı. Twitch yayınlarında da oyun oynayan Pelin zamanla geniş kitlelere hitap etmeye, popülerlik kazanmaya başladı. FPS, hikaye tabanlı ve simülasyon türündeki oyunlar oynayan ve bunu yayınlayan Pqueen, izleyicilerini eğlendirmeyi başardı. 2019 yılında Noobstar yarışması ile daha fazla kitleye hitap etme şansı yakaladı.

Pqueen’in Ünlü Olduğu Yarışma: Algida Boom Boom NoobStar

Pqueen Pelin’in hayatında kilometre taşı olan olaylardan biri JTG TV’de düzenlenen Algida Boom Boom Noobstar yarışmasına katılması. Çünkü bu yarışmada sona kalmasa da Baynazoğlu büyük bir popülerlik kazandı. Yarışmada PintiPanda ve ünlü Twitch yayıncısı Jahrein jüri üyesiydi. Pqueen’in rakipleri ise yine ünlü fenomenler Elraenn, Zade ve Toqtir’di. Bu yarışmanın kazananı Pqueen Pelin olmasa da popülerlik kazandı.

Pqueen Kaç Doğumlu, Kaç Yaşında?

Pqueen Pelin Baynazoğlu kimdir, kaç yaşındadır sorularının cevapları oldukça merak ediliyor. Genç yaşta sosyal medyada ünlü olan Pqueen Pelin 18 Temmuz 1992 doğumlu. Yani 2021 yılı itibari ile Pqueen 29 yaşında. Pqueen yaşını göstermediği için sosyal medyada sıklıkla Pelin Baynazoğlu kaç yaşında diye araştırılıyor. Pelin Baynazoğlu burcu ise Yengeç.

Pqueen Pelin Nereli?

Twitch yayınlarıyla 2 milyon kişiye hitap eden Pqueen Ankara doğumlu. Çocukluk yıllarını Ankara’da geçiren Baynazoğlu henüz 8 yaşında iken TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu’nda dans etmeye başladı ve bu toplulukta 20 yaşına kadar etkin oldu. İnternet üzerinde Pqueen Kütahya’da yaşıyor şeklinde bilgiler de bulunuyor. Ancak ünlü fenomen Ankara’da yaşıyor.

Pelin Baynazoğlu Boyu Kilosu

Merak edilenler arasında Pelin Baynazoğlu boyu kilosu da bulunuyor. Pqueen Pelin Baynazoğlu boyu 1.73 cm, kilosu ise 61 kg. Ancak hem minyon görüntüsü hem de yaşını küçük göstermesi nedeniyle Pqueen boyu kilosu merak ediliyor.

Pqueen Pelin Mesleği Ne ?

Pelin Baynazoğlu mesleği de en çok merak edilenler arasında. Pqueen Pelin aslında üniversite eğitimini iktisat üzerine aldı ve lisans düzeyinde mezuniyeti bulunuyor. Lisans eğitimi sonrasında Dumlupınar Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimi alan Baynazoğlu yine ayni üniversitede İşletme bölümünde yüksek lisans eğitimi alıyor. Ancak Pelin Baynazoğlu’nun mesleği ile günümüzde ilgilenmiyor ve sosyal medya fenomenliği yapıyor.

Pqueen Nereden Yayın Yapıyor?

Pelin Baynazoğlu Twitch platformunda yayın yapan ve en çok izlenen isimler arasında. 2017’de yayın yapmaya başlayan Pqueen günümüzde de hala bu platformda en çok izlenen isimler arasında. Twitch’te en çok izlenen kadın yayıncı olarak ödülü de bulunan Baynazoğlu her zaman 10 bin kişi üzerinde izleyiciye ulaşmaya devam ediyor.

Pelin Baynazoğlu Twitch Pqueen Hesabı ile Popüler Oldu

Online oyuncu olarak sosyal medyada tanınmaya başlayan, katıldığı yarışmayla geniş kitlelere ulaşan ve en sonunda Türkiye’nin en çok izlenen kadın Twitch yayıncısı unvanına sahip olan Pelin Baynazoğlu popülerliğini korumaya devam ediyor.

YouTube video

Günümüzde Baynazoğlu’nun Twitch hesabında 2 milyon takipçi bulunuyor. Eğer Pelin Baynazoğlu’nun Twitch hesabını takibe almak isterseniz https://m.twitch.tv/pqueen linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Pqueen Mansur Yavaş Twitch Yayını

YouTube video
Pqueen Pelin Baynazoğlu Mansur Yavaş Twitch yayınının gerçekleşmesi de ilgi çekici. Çünkü Pqueen Twitter hesabından bir duyuru yapmış ve Twitch programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın konuk olacağını söylemişti. Ancak bu duyuru tam anlamıyla gerçek değildi çünkü Pqueen Mansur Yavaş’ın montajlı görseline yer vermişti.

YouTube video

Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Pelin Baynazoğlu’na yanıt vermişti. Yavaş’ın yanıtından sonra da Pqueen Mansur Yavaş Twitch yayını gerçekleşmişti ve büyük ses getirmişti. Çünkü Yavaş’ın konuk olduğu ilk Twitch yayıncısı Pqueen. Mansur Yavaş’ın Pqueen’e yanıtı ise şu şekildeydi:

“Sevgili Pelin, içeriklerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor. Gençlerimizin pozitif enerjisi bizleri mutlu ediyor. Twitch’te bir gün yayınına katılıp chat’e selam vermek isterim.”

Pelin Baynazoğlu Sevgilisi Kim | Pqueen Evli mi?

YouTube video
Yanıtı en çok merak edilen sorulardan bir diğeri ise Pelin Baynazoğlu evli mi sorusu. Pqueen sevgilisi ile sık sık Twitch yayını yapıyor ve sohbet ediyor. Bu nedenle de Pqueen sevgilisi kim, pqueen evli mi diye araştırılıyor. Ulaşılan bilgilere göre; Pqueen evli değil. Pelin Baynazoğlu’nun sevgilisi Batu ile üniversite yıllarından tanışıyor ve birlikte yaşıyor. Pqueen’in sevgili Batu instagram hesabı kullanıcı adı da “btutukk”.

Pelin Baynazoğlu Instagram Hesabı

Pqueen Twitch platformunda olduğu kadar dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan instagram’da da ünlü ve geniş takipçi sayısına sahip. Pqueen instagram kullanıcı adı ise “pqueen92″ olarak geçiyor. Günümüzde Pqueen’in instagram takipçi sayısı 600 binin üzerinde.

Pqueen Twitter Hesabı

Pelin Baynazoğlu’nun Twitter hesabı kullanıcı adı da “pqueen”. Günümüzde ünlü sosyal medya fenomeni ve Twitch yayıncısı Baynazoğlu’nun 270 binden fazla Twitter takipçisi bulunuyor.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!