featured

Unisalver Organomineral Gübreler Toprak Kalitesini Arttırır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de tarım yapılan arazilerin %90 gibi büyük bir oranı organik madde açısından fakirdir dolayısı ile toprağın sertleşmesinden dolayı kaymak tabakası oluşmaktadır. Organomineral gübreler toprak kalitesinin artmasını desteklerken aynı zamanda bitkilerin kök, gövde ve yaprak gelişimini sağlıklı olarak tamamlamasını sağlar.

Unisalver organomineral gübre çeşitleri içerisinde yer alan organik madde dışındaki hümik ve fulvik asit, fosfor, azot, çinko, potasyum, kükürt ve mikro elementlerin tamamı tek seferde arazilere uygulanır.

Çiftçiler İle Sürekli İletişim

Sıvı gübre kullanımı ile toprağın havalanmasının artmasından dolayı bitki kökleri sağlıklı bir şekilde gelişir toprağın iyi havalanması sayesinde bitki besin zincirinde önemli bir yere sahip olan karbon, oksijen ve hidrojen alımı artar.

Kullanımı oldukça az olan organik gübre oranının arttırılması için çiftçiler ile sürekli iletişim halinde olan ve yanlarında her zaman destek sağlayan Unisalver, organik gübre çeşitleri ile desteğini sürdürüyor.

Ürünler Tamamen Doğal ve Organik

Organik gübrenin kullanılmadığı topraklarda su tutma olayı söz konusu değildir bu durum toprağın verimini azaltır. Organik gübre kullanılması halinde topraktaki pH değeri belli oranda artar. Toprakların bazik özellikleri taşıması bitkinin besin maddesi almasını güçleştirdiğinden dolayı verim azalır.

Türkiye’nin lider markaları arasında yer alan firmanın üretimini gerçekleştirdiği organik sıvı gübre çeşitleri sayesinde ürünler tamamen doğal ve organik olarak tüketime sunulur ve böylelikle sağlıklı beslenme sağlanır.

https://www.unisalver.com.tr/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!