featured

Ünlü Hollywood Kadın Oyuncuları Hangileri? 5 Adımda Hollywood Kadın Oyuncuları Listesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollywood kadın oyuncuları geçmişten günümüze farklı isimlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ancak kimileri var ki yıllar geçse de unutulacak gibi değil.

Ortaya koydukları oyunculukları ve sahip oldukları çekicilik ile ünlü kadın oyuncular, izleyiciler için ayrı bir öneme sahip.

YouTube video

Özellikle bu kadın oyuncuların dizi ve filmleri yüksek sayıda gişe içeriyor. Milyonlarca kişi tarafından dünya çapında izleniyor.

İşte Hollywood kadın oyuncuları listesi ve kendileri hakkında merak edilenler…

Dikkat Çeken Hollywood Kadın Oyuncuları Listesi!

En güzel kadın oyuncular yabancı isimler listesinde birbirinden farklı isimlerden bahsedilebilir. Listede yer alan her bir oyuncunun hem fiziksel güzelliğiyle hem oyunculuk performansıyla dikkat çektiği biliniyor.

1- Angelina Jolie

Sevenleri olduğu kadar sevmeyenleri de olan Angelina Jolie, listede ilk sırada yer alıyor. Yıllardır yer aldığı filmler kadar Brad Pitt ile olan özel hayatıyla da Jolie adından söz ettiriyor.

Angelina Jolie Kaç Yaşında?

Angelina Jolie 4 Haziran 1975 yılında Kaliforniya’da doğdu. Yıl itibari ile güzel oyuncu 46 yaşındadır.

Angelina Jolie Hangi Dine Mensup?

Jolie’nin ateist olduğu biliniyor. Fakat kimi zaman yaptığı ‘’Tanrının varlığına inanmak mı inanmamak mı daha iyi bilmiyorum’’ diyerek Agnostisizm’e de yöneldiği görülüyor.

Angelina Jolie Kaç Çocuğu var?

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin altı çocuğu bulunuyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt Neden Ayrıldı?

2019 yılında resmi olarak ve çekişmeli şekilde boşanan çiftin boşanma sebebi ‘fikir ayrılığı’ olarak belirtildi. Pitt üzerinde çocuklarına şiddet uyguladığı iddiası bulunsa da bu kanıtlanamamıştır.

Angelina Jolie Ne Kanseri Oldu?

Amerikalı ünlü aktrist; 2013 yılında iki memesini, 2015 yılında da yumurtalıklarını aldırdı. Sağlık kontrolleri sonucunda yüksek oranda meme kanseri ve yumurtalık kanseri taşıdığı için bu işlemi gerçekleştirdi.

2- Natalie Portman

Genç Hollywood kadın oyuncuları arasında Natalie Portman bulunuyor. Çok küçük yaştan itibaren sinema sektörüne atılan Portman usta oyunculuk sergiler.

Yaşına göre oyunculuğu ile takdirleri toplayan Portman hakkında merak edilenler de oldukça çoktur.

Natalie Portman Kaç Yaşında?

9 Haziran 1981 yılında doğan Natalie Portman, 40 yaşındadır. Yaşını göstermeyen güzel oyuncu genç yaşına rağmen çeşitli filmlerde yer aldı.

Natalie Portman Evli mi?

2012 yılında Benjamin Millepied ile hayatını birleştirdi. 9 yıllık birliktelikleri bulunuyor.

Natalie Portman Çocuğu Var mı?

9 yıllık evliliklerinden Amalia Millepied ve Aleph Portman adında iki çocuğu var.

Natalie Portman 13 Yaşındayken Rol Aldığı Efsanevi Filmin Adı Nedir?

Natalie Portman olarak tanıdığımız ve efsanevi film olarak da nitelenen Leon filminde oynamıştır. O günden itibaren yıldızı giderek parlamıştır.

3- Scarlett Johansson

Başarıları ile dikkat çeken Hollywood kadın oyuncuları listesinde bulunuyor. Amerikalı ünlü aktristler arasında bulunması özellikle Avengers serisinde yer almasıyla başladı.

Scarlett Johanson Kaç Yaşında?

22 Kasım 1984 yılında dünyaya gelen Johansson, 37 yaşındadır.

Scarlett Johanson Ne İş Yapar?

Genç yabancı oyuncu olmakla birlikte sadece oyunculuk mesleğini yapmamaktadır. Ses sanatçısı, şarkıcı, yetişkin model olduğu da biliniyor.

Scarlett Johanson Evli mi?

Güzel ve çekici oyuncunun yaptığı üç evliliği var. İlki 2008-2011 yılları arasında gerçekleşen Ryan Reynolds evliliğidir. İkincisi Romain Dauriac ile 2014-2017 olarak üç sene sürdü. En son 2020 yılında Colin Jost ile evlendi ve evlilikleri devam ediyor.

Scarlett Johanson Hangi Üniversite Mezunu?

Oyuncu, Professional Children’s School ve Lee Strasberg Theatre & Film Institute mezunudur.

Scarlett Johanson Kaç Çocuğu var?

Rose Dorothy Dauriac ve Cosmo Jost adında iki çocuğu var.

4- Jennifer Lawrence

Hollwood oyuncuları özellikle sergiledikleri oyunculukları ile dünya çapında tanınma imkânına sahiptir. Yabancı genç kadın oyuncular arasındaki Jennifer Lawrence da bu  şansı elde etmiş kişiler arasındadır.

Jennifer Lawrence Kaç Yaşında?

15 Ağustos 1990 yılında Amerika’da dünyaya gelmiştir. 31 yaşında olan genç oyuncu yaşına rağmen oldukça başarılıdır.

Jennifer Lawrence Evli mi?

Cooke Maroney ile 2019 yılında evlendiler. Bu evliliklerinden bir çocuğa hamile olan Lawrence doğumuna da oldukça az bir süre kalmıştır.

Jennifer Lawrence Oscarı Hangi Filmle Aldı?

Farklı filmlerle ciddi adaylıkları da bulunan Lawrence, ‘Umut Işığım’ (Silver Linings Playbook) filmindeki performansıyla Oscar ödülünü aldı.

Jennifer Lawrence Kaç Filmde Oynadı?

Küçük yaştan itibaren oyunculuk yapan Lawrence, günümüze değin 20den fazla filmde oynadı. Gösterdiği performans ile birçok kitleyi etkiledi. Hatta 2013 yılında Time dergisi tarafından en etkili 100 insan listesinde yer aldı.

5- Eski Hollywood Kadın Oyuncuları Listesi içinde Gözde İsim| Nicole Kidman

Eski yabancı kadın oyuncular arasında unutulmayan bir isim Nicole Kidman da elbette bulunuyor. Kendisinin oynadığı sayısızı film ve dizisi mevcuttur.

Altın harflerle başarısından dolayı Hollywood kadın oyuncuları listesi içinde özel bir alanda yer alıyor.

Nicole Kidman Kaç Yaşında?

20 Nisan 1967 yılında dünyaya gelen oyuncu, 54 yaşındadır.

Nicole Kidman Kiminle Evlendi?

İki farklı evlilik yapmıştır. İlk evliliği Tom Cruise ile 1990 yılında olmuş ve 11 sene sürmüştür.2006 yılında tekrar Keith Urban ile evlenmiştir.

Nicole Kidman Kaç Çocuğu Var?

Tom Cruise ile evliliğinden; Isabella Jane Cruise, Connor Cruise ve Keith Urban evliliğinden de Sunday Rose Kidman Urban, Faith Marganet Urban adında  toplam dört çocuğu var.

Nicole Kidman Hangi Filmle Oscar Aldı?

Kidman, daha önce yer aldığı bir filmdeki Satine rolüyle Oscar’da ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne aday gösterildi, kazanamadı. Fakat daha sonra Saatler filmindeki Virginia Woolf karakteri ile Oscar ödülünü kazanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!