unlulerin-estetik-doktoru

Ünlülerin Estetik Doktoru Kim? 1 Numaralı Ünlülerin Estetik Doktorları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin estetik doktoru olmak tanınmakla birlikte büyük sorumlulukları da ardından getirmektedir. Yapılan ameliyatlar ne kadar başarılı ve takdire şayan olursa o kadar cerraha talep artmakta ve tanınmaktadır. Model alınan kişiler genelde göz önünde olup pırıltılı hayat yaşayan kişiler olduğundan insanların yönelimi de o şekilde olacaktır.

Estetik, kadınların ve erkeklerin vücudunda beğenmedikleri bölgeleri profesyonel kişiler yardımıyla, cerrahi işlemle değiştirmesidir. Teknolojinin gelişmesi ve medikal sektördeki ilerleyiş insanları bu yöne sevk etmekte bu sayede de popülerliğini arttırmaktadır. Bu estetik çılgınlığına güven ve başarı katan bir cerrah da ünlülerin estetik doktoru olan Prof. Dr. Namık Kemal Baran’dır.

Ünlülerin Estetik Doktoru Olan Türkiye’nin En İyi Estetik Doktorları Kimler?

Günümüzde yaş kısıtlaması bırakmayan, genç-yaşlı her kesimin akın ettiği estetik, doktoruna göre hüsran ya da mutlulukla sonuçlanmaktadır.  Kimilerinin çılgınlık derecede abartma eğilimi, yanlış kişilerin elinde sahte ve dönüşü olamayacak cerrahi işlemlere neden olmaktadır. Bu işlemlerde istenilen en güzel sonuca ulaşmak için seçilen doktor ve cerrahi geçmişi çok önemlidir.

unlulerin-estetik-doktoru
Ünlülerin Estetik Doktoru

Nasıl ki günlük hayatta her şeye bir referans ihtiyacı duyuluyorsa estetik gibi hayati bir mesele için de duyulmalıdır. Bir estetik doktorunun Cerrahi geçmişi, yaptığı ameliyatlar ve sonuçları araştırılıp ona göre seçilmesi en doğrusudur. Doğru ve deneyimli doktoru bulmak adına işte ünlülerin estetik doktoru olarak belirtilen cerrahların listesi;

  • Dr. Namık Kemal Baran
  • Dr. Leyla Arvas
  • Dr. Şükrü Yazar
  • Dr. Nazım Durak
  • Dr. Reha Yavuzer
  • Dr. Fethi Orak
  • Dr. Nazım Çerkeş

1 – Ünlülerin Estetik Doktoru Prof. Dr Namık Kemal Baran Kimdir?

1931 doğumlu ünlülerin estetik doktoru Prof. Dr. Namık Kemal Baran cerrah denilince akla gelen ilk isimlerden biridir. Asker kökenli olup yıllarca GATA’ da görev yapan Kemal Baran, Gazi Üniversitesi’nin kuruluşunda da bulunmuş ve okulun ilk rektörlüğünü yapmıştır.

Estetikçi Robin Hood olarak bilinen üstat; Ajda Pekkan, Hande Ataizi, Pınar Eliçe ve Emel Sayın gibi ünlülerin de estetik doktorluğunu yapmıştır. Geçmişinde yaptığı birçok başarılı estetik ameliyatla adından söz ettiren Prof. Dr. Namık Kemal Baran 1 Ekim 2019’da hayata gözlerini yummuştur. Şu anda oğulları babasının izinde ilerlemeye devam etmektedir.

2 – Namık Kemal Baran Burun Estetiği Fiyatları Vefatından Önce Nasıldı?

unlulerin-estetik-doktoru

Ünlülerin estetik doktoru Prof. Dr. Namık Kemal Baran vefatından önce çok önemli estetiklere imza atmış, adından söz ettiren bir cerrahtı. Vefatı büyük bir yankı uyandırırken zamanında yaptığı estetik ameliyat ücretleri de hala merak konusu olmaktadır. Fakat aradan seneler geçmesi sebebiyle, ekonomik değişimleri de göze alarak eskiye dair fiyat belirtmek mümkün değildir.

3 – Ünlülerin Estetik Doktoru Prof. Dr Namık Kemal Baran Instagram Kullanıyor muydu?

2019 da vefat eden ünlülerin burun estetik doktoru Prof. Dr. Namık Kemal Baran adına Instagram hesabı şu an için bulunmamaktadır. Vefatı nedeniyle hesabı olsa dahi kapatılmış olabileceğinden geçmişte kullanıyor muydu bilinmiyor.

İstanbul’un En İyi Estetik Klinikleri Hangileridir?

Ülkemiz sağlık hizmetlerinde ileri seviyelere gelirken Estetik konusunda da uzmanlaşmıştır. Ünlülerin estetik doktoru olarak görev alan doktorlardan hariç estetik kliniklerinde de bu işlem güvenle yapılmaktadır. İstanbul’da bulunan en iyi estetik klinikleri; Estetik International Sağlık Grubu ve İstanbul Estethica Hastanesidir. Hizmetleri;

  • Estetik International Sağlık Grubu: Türkiye’ de 20 yıldır başarılı bir geçmişe sahip, plastik ve estetik cerrahide uzman bir hastanedir. Yüz estetiği,  meme estetiği, vücut estetiği, diş tedavileri, kök hücre tedavisi, ameliyatsız işlemler yapılmaktadır. Alanında uzman bu klinik sınırsız hizmeti ve çalışkan personeliyle adından söz ettirmektedir.
  • İstanbul Estethica Hastanesi: 7/24 ulaşım sağlayabileceğiniz,  hasta güvenliği ve sağlığının önemini kendine misyon edinmiş bir hastanedir. Ağız ve diş sağlığı, estetik ve plastik cerrahi, saç, kozmetik, sağlıklı yaşam ve beslenme, zayıflama dallarında hizmet vermektedir.

unlulerin-estetik-doktoru

En İyi Burun Estetik Doktoru Kimdir? Hangi Ünlülerin Estetik Doktoru Olmuştur?

Dünya çapında adından söz ettiren Prof. Dr. Nazım Çerkeş burun estetiği konusunda bilinen en başarılı cerrahlardan biridir. Burun estetiği konusunda doğallığı tercih eden Nazım Çerkeş, ünlülerin estetik doktoru listesinde de yer almaktadır. Kendisi Hande Yener ve Niran Ünsal gibi ünlülerin tercih ettiği akademik kariyer geçmişi güçlü bir cerrahtır.

En İyi Estetik Doktoru Neye Göre Belirlenir?

Günümüzde estetik yaşamın içinden bir kavram olmaya başlamıştır. Öyle ki vücuttaki küçük bir memnuniyetsizlik dahi cerrahi işleme maruz kalmaktadır. Belirli bir kitlenin vazgeçemediği bu durum kimi zaman sağlık problemlerini de peşinden sürükler. Geçmiş kariyer tablosu, yaptığı ameliyatlar ve başarı yüzdeleri göz önüne alınarak doktorunuzu seçmek çok önemlidir.

Ülkemizde de ünlülerin estetik doktoru diye tabir edilen doktorlar bu kriterlere göre seçilmektedir. Eğitim geçmişi, kazandığı ödüller, yaptıkları başarılı estetik operasyonlarla ünlülerin güvenerek tercih etmesi cerrahın talebinin artmasına neden olmaktadır. Bu da Ülke hatta Dünya genelinde tanınmasını sağlar.

unlulerin-estetik-doktoru

Seda Sayan Estetik Doktoru Kimdir? Hangi Estetikleri Yaptı?

Gerek sesiyle gerek yaptığı programlarla adından söz ettiren sanatçı, yaptırdığı birçok estetiğiyle de konuşulmaya devam ediyor. Belirli aralıklarla sık sık vücudunda değişiklik yapan Seda Sayan en son ünlülerin estetik doktoru Dr. Ali Şahan’a Fransız askısı yaptırdı. Çene, elmacık kemikleri ve göz kenarlarında yaptırdığı gerdirme ile sarkan yüz görünümünden kurtulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!