featured

Ünlülerin Estetiksiz Halleri | Hangi Ünlüler Estetik Yaptırdı? Hiç Estetik Yaptırmayan Ünlüler Kimler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin estetiksiz halleri çoğu zaman ‘’Yok artık’’ dedirtiyor. Hemen herkes için fiziki görünüm, yüz güzelliği ve kusursuz görünüm oldukça önemlidir. Ancak bazen güzel görünmek için bakım ya da makyaj yapmak yeterli olmayabiliyor. Bu durumda estetik birçok insanın kurtarıcısı olabiliyor. Özellikle ünlüler, fazlasıyla göz önünde oldukları için fiziksel görünüşlerine de önem vermek zorunda kalıyorlar. Peki şu an kusursuz görünen ve güzelliği ile adeta büyüleyen ünlülerin estetiksiz halleri nasıl? Hangi ünlüler estetik yaptırdı? İşte yüzlerine estetik yaptıran ünlüler ve inanılmaz değişimleri

Kadın Ünlülerin Estetiksiz Hali Nasıl? Estetikli Ünlüler Türk Listesi

Kadın ünlülerin estetiksiz hali, erkeklere göre çok daha yıkıcı olabiliyor. Güzelliğine fazlasıyla önem gösteren kadın ünlüler bir, iki, üç derken estetiğin dozunu fazlasıyla aşabiliyor. Bazılarının değişimine ekran önünden tanık olabilsek de bazıları kariyerinin çok başında bu işlere kalkıştığı için anlaşılamayabiliyor. Bu yüzden sizin için gördüğünüz ya da hiç şahit olmadığınız estetikli ünlüler Türk listemizi hazırladık.

1- Türkan Şoray Gerçekten Estetikli mi?

Türkan Şoray Gerçekten estetikli mi? Güzelliği ile Türk sinemasına damga vuran Şoray, uzun yıllar doğal güzel olarak anılmıştı. Ancak yıllar sonra aslında Şoray’ın kariyerinin henüz çok başında iken dudaklarını kalınlaştırdığı ve burnunu yaptırdığı ortaya çıktı. Bu aslında birçok insanın başından kaynar sular dökülmesine neden oldu. Çünkü Şoray’ın doğal güzel olduğunu düşünen birçok insan bunun gerçek olmaması karşısında bir hayli şaşırdı.

2- Aysun Kayacı Burnu Estetik mi?

Ünlülerin estetiksiz halleri denildiğinde hepinizin Aysun Kayacı’nın yaşadığı değişimi hatırladığını düşünüyoruz. Bir zamanların ünlü mankeni Aysun Kayacı, dudakları ile dikkat çekmişti. Kusursuz yüz hatları ve fiziği ile hemen her erkeği kendisine hayran bırakan Kayacı, ünlenmesinden hemen sonra burnuna estetik yaptırmış. Bu estetik onun bambaşka bir görünüme ulaşmasını ve adeta ününe ün katmasını sağlamıştır.

3- Sıla Estetik Yaptırdı mı?

Sesi, şarkıları ve Ahmet Kural’la olan ilişkisi sonrasında daha fazla popülarite elde eden Sıla estetik yaptırdı mı? Burnunda inceltme ve kaldırma yaptırdığı açıkça anlaşılan Sıla’nın kaşlarını kaldırttığı da fark edilebiliyor. Estetiksiz haliyle dahi oldukça güzel görünen Sıla, yaşadığı bu iki değişim sonrasında bir hayli kilo vererek kusursuz bir görünüme ulaşmayı başardı.

4- Fahriye Evcen Estetikli mi?

Fahriye Evcen estetikli mi? Ünlülerin estetiksiz halleri konusunda merak edilen bir diğer isim Fahriye Evcen. Yaprak dökümü ile ünlenen ve sonrasında birçok başarılı projeye imza atan Evcen, bir dönem güzelliği ile adeta esti geçti. Yaprak dökümünde ünlenmeden hemen önce hızlı bir değişim yaşayan Evcen ilk olarak burun ameliyatı oldu. Burun ameliyatı sonrası adeta baştan aşağı değişen ünlü oyuncu, yakın geçmişte çenesinden bir operasyon geçirerek yüzünü uzattırdı. Böylece kusursuz olarak nitelendirdiğimiz, o yeni görünümüne kavuştu.

5- Sibel Can’da Estetik Var mı? Sibel Can Estetiksiz Hali

Sibel Can’da estetik var mı? Sesi ile büyüleyen Sibel Can özellikle gençliğinde hemen her erkeğin hayallerini süsleyen bir kadındı. Türkiye’yi ‘’Liposakşın’’ kelimesi ile tanınan Sibel Can, sık kilo alıp vermesi sebebiyle belirli aralıklarla yağlarını aldırıyordu. Bunun dışında burun estetiği yaptıran ünlü sanatçı, hemen sonrasında çenesini uzattırmıştı.

6- Ünlülerin Estetiksiz Halleri: Hande Erçel Estetiksiz Hali Nasıldı?

Ünlülerin estetiksiz halleri söz konusu olduğunda Hande Erçel’de bir hayli merak ediliyor. Bir zamanlar oldukça kilolu bir görünüm sunan Erçel, birkaç sene ekranlardan uzak kalmıştı. Sonrasında bomba gibi geri dönen Erçel kilo vermesi ve yüzünde yaptırdığı estetikler ile magazine damga vurmuştu. Hande Erçel estetiksiz hali incelendiğinde bişektomi, elmacık dolgusu, badem göz, masseter botoksu, dudak ve çenek dolgusu gibi bir dizi operasyon geçirdiği anlaşılıyor.

7- Ebru Gündeş Estetiksiz Hali | Ebru Gündeş Hangi Ameliyatları Geçirdi?

Ebru Gündeş estetiksiz hali adeta içler acısı. Şimdilerde yaşının çok çok altında gösteren ve birçok insanın beğenisini kazanan Gündeş’te çok sayıda operasyon geçirmiş. Yüzünün hiçbir yerinde estetik bulunmadığı iddiasında bulunan Gündeş estetik uzmanları tarafından masaya yatırılmış. İlk önce göğüs ameliyatı olduğu anlaşılan ünlü sanatçının sonrasında yüz hatlarını keskinleştirdiği, yüzünü uzattığı ve badem göz ameliyatı yaptırdığı söyleniyor.

Erkek Ünlülerin Estetiksiz Hali | Karizması ile Büyüleyen Ünlülerde Estetik Var mı?

Erkek ünlülerin estetiksiz hali ise, kadınlardan daha iyi durumda olsa da yine de epey şaşırtabilir. Estetik denildiğinde her ne kadar yalnızca kadının yaptıracağı düşünülse de artık günümüzde erkeklerde bıçak altına yatarak, istediği görünüme ulaşabiliyor. Yani karizmasına hayran olduğunuz o yakışıklı sanatçılar, aslında bir dizi estetik ameliyattan geçmiş olabilir. İşte erkek ünlülerin estetiksiz halleri ve hangi ameliyatı olduklarına dair tüm bilgiler.

1- Özcan Deniz Estetikli mi?

Özcan Deniz estetikli mi? Deniz bir dönemin en çok sevilen şarkıcılarından olup daha sonra oyunculuğa merak salarak şarkıcılığı rafa kaldırmıştır. Belirli bir popülarite edindikten sonra ilk olarak burnunu küçülttürmüş ve şekillendirme ameliyatı geçirmiş. Hemen ardından ise elmacık kemiklerini belirginleştirmek için bir dizi operasyon olmuş.

2- Tarkan’ın Geçirdiği Operasyonlar Neler?

Tarkan burnu estetik mi? Şu sıralar sessizliğini koruyan Megastar Tarkan, yakışıklılığını iki farklı estetiğe borçlu. İlk olarak burun estetiği yaptıran Tarkan, zaman içerisinde bununla tatmin olmamış. Daha sonra oval olan çenesini törpületerek, daha sivri ve estetik bir görünüme kavuşmuştur.

3- Cemal Can Canseven Estetik Yaptırdı mı?

Ünlülerin estetiksiz halleri listemizde Ceman Can Canseven’de yer alıyor. Danla Bilic ile olan arkadaşlığı ile tanınan Canseven, Survivor 2020’ye katılarak şampiyon olmuştu. Bu şampiyonluk ona daha fazla ün ve şöhret olarak geri döndü. Eski dönemde çok kilolu bir genç olduğunu ifade eden Canseven düzenli beslenme ile fazla kilolarının tamamından kurtulmuş. Sonrasında ise burun estetiği olarak, yıllardır hayalini kurduğu o kusursuz görünümüne kavuşmuş.

4- Kerimcan Durmaz’ın Estetiksiz Hali

Ünlülerin estetiksiz halleri arasında Kerimcan’da oldukça şaşırtan bir değişim yaşadı. Sıra dışı ve renkli kişiliği sayesinde sosyal medyada fenomen olan Kerimcan, tüm bu popülariteyi elde etmeden önce burun ameliyatı olarak görünümünü bambaşka bir noktaya taşımış. Çenesini de törpületen Kerimcan, kaşlarını kaldırtmayı da ihmal etmemiş.

5- Yılmaz Morgül Hangi Estetikleri Yaptırdı?

Estetikli ünlüler kervanında Yılmaz Morgül’de bulunuyor. Öncesi ve sonrası fotoğrafları karşılaştırıldığında Morgül’ün burnunun yukarı doğru kaldırıldığı ve inceltildiği açıkça görülüyor. Yıllarca üst dudağının inceliğinden şikayet eden Morgül burun ameliyatından çok kısa süre sonra bıçak altına yatarak dudaklarına dolgu enjekte ettirmiştir.

6- Hakan Hatipoğlu Ne Estetiği Oldu?

Hakan Hatipoğlu estetik yaptıran ünlülerden biri. Bu sebeple ünlülerin estetiksiz halleri listemizde yer alıyor. Survivor yarışması ile tanınan ve şu an halen bu programın yorumculuğunu yapan Hatipoğlu burun ameliyatı geçirmiş. Burnundaki kemerli görünümden kurtulan ünlü fenomen, burnunu kaldırtmayı ve incelttirmeyi de ihmal etmemiş.

Bonus! Hiç Estetik Yaptırmayan Ünlüler Kimler?

Evet bu kadar ünlülerin estetiksiz halleri konusuna kapattıktan sonra, hiç estetik yaptırmayan ünlüler kimler buna da değinmek gerekiyor. Şu bir gerçek ki, estetik yaptırmak ünlü ya da ünsüz hemen herkesin daha kusursuz ve dikkat çekici bir görünüm sunmasına sebep oluyor. Ancak doğal kalmak, günümüzde ve bundan sonraki süreçte giderek önemini artırıyor. 

Doğallığın giderek önem kazanması ile insanlar ‘’Nude’’ adını verdikleri görünümü beğenmeye başladı. Nude akımı sebebiyle bugün birçok ünlü, bıçak altına yatmaktan kaçınıyor. Türkiye’nin hiç estetik yaptırmayan ünlüler arasında Berrak Tüzünataç, Beren Saat, Özgü Namal, Tuba Büyüküstün, Nil Karaibrahimgil, Arzum Onan, Meryem Uzerli, Pelin Karahan, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Hazal Kaya, Bergüzar Korel, Aslı Enver gibi isimler yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!