Yalnızca Size Özel Doğal Taşlar ile Tarzınızı Tamamlayın

Yalnızca Size Özel Doğal Taşlar ile Tarzınızı Tamamlayın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir insanın, genel olarak giyim tarzı ve kullanmış olduğu aksesuarları dış dünyaya yansıtmak istediği belirli kişilik özelliklerini ve dünyaya bakış açısını barındırır. Bu nedenle genel olarak kişisel tarzlarımızı oluştururken, kendi bakış açılarımızı beğendiğimiz ve tercih ettiğimiz renklerle ve şekillerle kendimize özgü bir şekilde yorumlayarak ortaya koyarız.

Tarzımız oluştururken kendimize yönelik yorum katabileceğimiz en önemli tamamlayıcı parçalardan birisi olan aksesuarlarda ise farklı unsurları kullanabilmek dış dünyaya belirli bir mesajı vermek ve kendimizi ortaya koymak anlamına gelebilir. Bu özgün yorum, doğal taş bileklikparçaları ile eşsiz bir ifade anlamına gelebilir.

Doğal taşlar kullanılarak yapılan bileklik ve benzeri aksesuar ürünleri, taşların özelliklerini balda olarak tercih edilebileceği gibi aynı zamanda kişilerin burcuna özelde tercih edilebilmektedir. Aynı zamanda bazı doğal taşların kendine özgü dokusu, rengi, şekli ya da metal özellikleri bulunabilir. Bu özelliklere bağlı olarak da doğal taş tercihi ile tarzınızı tamamlayacak ve bu şekilde de tarzınız üzerinde benzersiz ve yalnızca size özel dokunuşlar gerçekleştirebileceksiniz.

Yalnızca Size Özel Doğal Taşlar ile Tarzınızı Tamamlayın

Doğal Taşların Gücüyle Enerji Saçın!

Bilindiği üzere, taşların belirli özellikleri ve enerji bakımından etkili olduğu bazı alanlar bulunmaktadır. Taşların, oluşabilmesi için oldukça uzun bir süre yer altında farklı aşamalardan geçmesi gerekmektedir. Bu süre zarfı içerisinde doğal Taşlar dünyanın ve çevresindeki elementlerin enerjisini de aldığı için bu konuda enerji açısından nadide özelliklerinin olduğuna inanılır.

Doğal taş özellikleri açısından birbirinden farklı özellikleri barındırmaktadır. Dolayısıyla belirli özellikleri bulunan önemli ve kıymetli taşları aksesuar olarak kullandığınızda bu taşların enerjisi ve frekansa genel olarak sizlerin enerjisinde olumlu yönde etkileyebilecek ve şık olduğunuz kadar frekans açısından da oldukça iyi bir noktaya ulaşabileceksiniz.

Yalnızca Size Özel Doğal Taşlar ile Tarzınızı Tamamlayın

Doğal taşlar, genellikle belirli gruplar halinde kategorize edilmiştir. Buna göre;

  • Akik taşı, beden ve zihin dengelenmesi ve uyumlu hale gelmesi için
  • Akuamarin taşı, cesaret ile ilgili konularda ve stres azaltma ile zihni sakinleştirmede,
  • Amazonit taşı, sinir sistemini yatıştırmada ve enerji dengelenmesinde,
  • Ametist taşı, koruyucu özellikleri ile çakra dengelemede,
  • Ay taşı, günlük rutinlerde ve dengelenmede,
  • Florit taşı, aura temizliğinde ve stres azaltmada,
  • Güneş taşı liderlik enerjisi ve canlanma enerjisi için,
  • Kaplan gözü, korku ve endişe gidermede ve koruma amaçlı,
  • Kuvars taşı, şifacılık için,
  • Mavi Kuvars taşı yaratıcılık ve ifade için,
  • Necef taşı, fiziksel ve zihinsel canlılık için,
  • Oniks taşı, güç, dinginlik ve dayanıklılık için,
  • Sitrin taşı yaşam enerjisi ve çakra temizliği için
  • Yeşim taşı genel şifa ve uyum taşı olarak uzun yıllardır kullanılmaktadır.

Her Burca Özel Doğal Taş Bileklikleriyle Işık Saçın

Genellikle burçlar için kullanılan Taşlar, her bir burcun ait olduğu zaman dilimine göre belirlenmiştir. Bir çok gelenek ve inanç sisteminde benzerlik gösteren burç taşları, hem kendi burcunuzun özelliklerini dengeleyebilmek ve enerjilerini daha iyi kullanabilmek adına hem de benzersiz tarzınızı oluşturabilmek için kendi imzanızı atmanıza da olanak tanıyan önemli bir estetik unsurudur. Doğal taş bileklik anlamları ile tarzınızı oluştururken kendi burcunuzdan ilham alarak bu tarzı güçlü bir enerji ile de desteklemeniz mümkündür.

Yalnızca Size Özel Doğal Taşlar ile Tarzınızı Tamamlayın

Doğal Taş Bilekleri Setini Keşfedin

Daha önce de bahsedildiği gibi Taşlar ve yarattığı enerjiler, genel olarak sağlık durumu ile enerji dengelenmesi açısından son derece kuvvetli bir etkiye sahiptir. Doğal taş bileklik özellikleri arasında, taşların özelliklerini kullanarak kendi tercih edeceğiniz bileklik ve aksesuar tercihlerinizde hem enerji dengelenmesini sağlayabilirsiniz hem de genel olarak sağlık durumunuzun ile ilgili olarak da bu taşların olumlu enerjilerinden faydalanabilirsiniz.

Tarz konusunda genel olarak her bir doğal taşın sahip olduğu doku, pürüzsüz hissiyat, renk ve katmanları bir aksesuar olarak birbirinden güzel ve benzersiz bir estetik görünüme sahiptir. Dolayısıyla ister burcunuza isterse de yalnızca renk ve doku tercihinize bağlı olarak istediğiniz taştan yapılmış bileklikler ile kendi tarzınızı benzersiz ve eşsiz bir hale getirebilirsiniz.

Yalnızca Size Özel Doğal Taşlar ile Tarzınızı Tamamlayın

Şık Doğal Taş Bileklikler ile Aksesuarlarınızı Yenileyin

Genel olarak giyim tarzınıza, aksesuar tercihlerinizi, saat ya da takı seçeneklerinizi değiştirebilmek her zaman kolay bir ya da birkaç yöntem ile gerçekleştirilebilmektedir. Aksesuar tercihlerinizi yenileyebilmeniz ya da değişiklik yaratabilmeniz için doğal taşların çeşitliliğinden ve estetik görünümünden faydalana bilmeniz son derece mümkündür.

Bu konuda isterseniz doğal taşların enerji frekanslarından, etkilerinden ya da burçlara göre kategori edilmiş özelliklerinden faydalanabilirsiniz ya da taşların genel olarak estetik görünümünden de ya da tarzınıza en uygun olan taşları tercih ederek de faydalana bilmeniz mümkündür. Doğal taşları kullanabileceğiniz en elverişli aksesuar biçimi ise doğal taş bileklik kadın formu olarak karşımıza çıkmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!