featured

Yeni Kia Picanto Tasarımıyla Artık Daha Dinamik Çizgilere Sahip Olacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Picanto Morning olarak satışa sunulan KIA marka otomobil yeni tasarımı ile Morning Urban ismini alıyor. Kore’de tanıtımı yapılan bu özel tasarım aracın makyajlama işlemi öncesi ile fark yaratan birçok özelliği bulunuyor. İşte, yılın otomobili ve özellikleri…

Kia Morning Urban Özellikleri

https://www.youtube.com/watch?v=S8iq0j07QlU

Makyaj operasyonunun arından Urban takma ismini alan KIA Morning model otomobil, bir Picanto ailesi üyesidir. Dış tasarımı ile oldukça dikkat çekici bir hal alan yeni model, genç yaşlı herkesin ilgi odağı olacak gibi duruyor. 

1 – Dış Tasarım Değişiklikleri

Kore otomobil markası Kia tarafından üretilen Morning Urban versiyonunda LED farlar kullanılmış durumdadır. Araca sportif bir görünüm sağlayan bu farlara yine sportif bir ön tampon da eşlik ediyor. Picanto Morning ‘i Urban yapan bir diğer özellik ise sis farı çerçevelerinde kullanılan krom kaplamadır. Aracın hem ön hem de arka far bölmelerinde yapılan bu gözle fark edilir makyajlama sonucunda oldukça sportif bir makine ortaya çıkmıştır. 

Araca uzaklığınız 3 bin metre dahi olsa, sahte olduğunu anlayabileceğiniz egzoz çıkışları ile tampona ayrı bir hava katılmış durumdadır. KIA Urban modelinde farklı bir tasarıma sahip jantlar da bulunuyor. 

2 – KIA Morning Urban İç Tasarım Değişiklikleri

Eğlenceli bir sürüş keyfi çıkarmanızı sağlayacak yeniliklerin başında 8 boyutlu ekran ile donatılmış multimedya sistemi yer alıyor. Bluetooth Multi Connection özelliği ile dijital ekrana bağlanmanızı sağlayan bu araçta yolculuk yapmak oldukça eğlenceli olacak gibi duruyor. 

3 – Renk Seçenekleri 

Sarı, kırmızı ve gri renklerdeki özel tasarım Urban model ile en havalı araca siz sahip olacaksınız. Hem dış tasarım hem de kullanım sürüş kolaylığı ile genç yaşlı herkesin tercih ettiği aracın Türkiye’de satışa sunulması heyecanla beklenmektedir. 

4 – Geniş Bagaj Hacmi

Geniş bagaj hacmi ile dikkat çeken Urban model araç uzun yolculukların da vazgeçilmezi olacak gibi duruyor. Öyle ki en büyük boy tekerlekli valiz koltuklara dik bir şekilde bagajın içerisine yatırılabiliyor. 

5 – Güvenli Sürüş

7 farklı hava yastığı ile olası kaza anında can kaybını önlemeyi sağlamak isteyen bu aile aracı ile yolculuklar eğlenceli olduğu kadar güvenlidir de. 

6 – Kia Morning Urban Motor Özellikleri

KIA otomobiller arasında önemli bir yere sahip olacağı düşünülen Urban modelde 1.0 ve 1.2 litre hacimli benzin opsiyonları bulunuyor. 76 beygir gücündeki KIA otomobil Güney Kore’de satışa sunulmaya başlandı. Satıştaki son modelinde 95 Nm çekim gücü, 5 iler manuel ve 4 iler otomatik şanzıman opsiyonları bulunuyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!