featured

Yeni Nissan Juke 2021 Özellikleri | Yeni Nissan Juke Fiyat Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Nissan Juke, B-crossover segmentinin iddialı araçları arasında yer alıyor. Pek çok farklı yenilik barındıran Yeni Nissan Juke fiyatı nedir, özellikleri nelerdir oldukça merak ediliyor. O zaman vakit kaybetmeden Yeni Nissan Juke özellikleri nelerdir incelemeye başlayalım…

Yeni Nissan Juke 2021 Özellikleri

YouTube video
Coupe tasarım havasının hakim olduğu Yeni Nissan Juke, 19 inçlik alaşım jantlara sahip. Yeni Nissan Juke’da tam LED teknolojisi kullanılıyor. Renkli otomobil severleri mutlu edecek 11 farklı renk seçeneği bulunan Nissan’ın yeni otomobil modeli, pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Sürücü koltuğunda rahatlıktan hoşlananlar için koltukların ve diz mesafesinin genişletilebildiği araçta kullanılan malzemelerin kalitesine oldukça önem verilmiş.

1 – Yeni Nissan Juke Otomatik ve Farklı Sürüş Seçenekleri

6 vitesli manuel ya da sportif 7 vitesli çift kavramalı DCT şanzımana sahip Juke, 1.0 litrelik üç silindire sahip DIG-T turboşarjlı benzinli motor ile piyasaya sunuldu. Satışa başladığı andan beri ilgi gören Yeni Nissan Juke’un, Standart, Eco ve Sport sürüş seçenekleri bulunuyor. 

2 – ProPilot Teknolojisi Yeni Nissan Juke’da

Nissan’ın yeni Juke modelinde ilk kez kullanılan gelişmiş ProPILOT teknolojisi kullanıcı dostu birçok özellik barındırıyor. Elektronik desteğe sahip direksiyon, frenleme ve hızlanma gibi pek çok kolaylık sağlıyor. ProPILOT’un tasarlanma amacı, tek şeritli trafikte otoyol kullanımını sağlamanın yanı sıra yoğun trafiği ve uzun mesafeleri kolaylaştırmaktır.

3 – Yapay Zeka, Yaya ve Bisikletçi Tanıma Özelliği

Nissan Juke’un, segmentte yenilikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Yapay zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen teknoloji sayesinde yaya ve bisikletçi tanıma ile birlikte acil frenleme sistemi devreye giriyor. Ayrıca bu yapay zeka teknolojisiyle akıllı şerit müdahalesi, kör nokta uyarı ve trafik işareti tanıma gibi birçok yenilik de Nissan’ın yeni otomobilinde mevcut.

4 – Bose Personal Plus Ses Sistemi ile İyi Bir Müzik Deneyimi

Araç, Nissan Connect bilgi-eğlence sistemi ile akıllı telefon bağlantısı kurabiliyor, 8 inç geniş dokunmatik ekrana sahip yeni Nissan Juke, Android Auto ve Apple CarPlay’i de destekliyor. Araçta bulunanlar ve müzik dinlemeyi sevenler için Bose Personal Plus ses sistemi bulunduruyor.

5 – Yeni Nissan Juke Bagaj Hacmi 422 Litre

YouTube video

Yeni Nissan Juke bagaj hacmi açısından da oldukça avantajlı. Geniş bir bagaj hacmi avantajına sahip otomobil, 422 litre bagaj kapasitesi bulunduruyor. Üstelik bu hacimden %20 daha fazla alan ile ferah ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.

6 – Yeni Nissan Juke Paket Sıralaması

Yeni Nissan Juke yorumları incelendiğinde sunduğu farklı paketlerden memnuniyet göze çarpıyor. Aracın sportif ve premium imajını güçlendirecek çoklu kombinasyonlar içeren donanım paketi Tekna Plus kullanılıyor. Tekna+ paketinde yan eşikler, 19 inç alaşım jantlar ve özelleştirilebilir tamponlar yer alıyor.

7 – Yeni Nissan Juke Fiyat Listesi

YouTube video

 Yeni Nissan Juke fiyat olarak, farklı paketleri nedeniyle farklı meblağlarda karşımıza çıkıyor. Nissan’ın yeni Juke modeli tavsiye edilen satış fiyatı 2021 yılından 367.400 TL’den başlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!