featured

2021 Nissan Juke Fiyat Listesi Açıklandı | 4 Farklı Nissan Juke Otomatik Vites Modeli Tanıtıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japon araba markaları arasında önemli bir yere sahip olan Nissan yeni nesil Juke modeli, lansmana özel 2021 Nissan Juke fiyat listesi ile Türkiye pazarına adım attı. Nissan Europe bayilerinde satışa sunulan Nissan Juke 2020 Aralık ayında dünya pazarında satışa sunulurken, 26 Ocak 2021 itibari ile Türkiye’de tanıtılmaya başlandı. İşte, 2021 Nissan Juke fiyat listesi ve detayları…

2021 Ocak Nissan Juke Fiyat Listesi Açıklandı

200 bin TL üstü SUV araba modelleri arasında yerini alan 2021 Nissan Juke fiyatlari ile hem dünya hem de Türkiye pazarında satışa sunuldu. Kicks modeli ile benzer tasarıma sahip olan bu yeni model, dünya otomobil sektöründe yerini aldı. 4 farklı Nissan Juke otomatik vites ve 1 manuel vites olarak Türkiye pazarında satışa sunulurken, Nissan Juke 2020 Türkiye satış fiyatı listesi ilan edildi. Yeni Nissan Juke fiyat bilgisi lansmana özel 229 bin 900 TL şeklinde paylaşıldı.

1 – 4 Farklı Nissan Juke Otomatik Vites Modeli Tanıtıldı

4 farklı otomatik vites ve 1 manuel vites ile tanıtımı yapılan Nissan Juke fiyat listesinde 5 farklı alt limit bulunuyor. Şık tasarımı, dikkat çekici donanımı ve kolay sürüş imkanı ile yeni Nissal Juke her yaştan otomobil tutkununun beğenisini toplamayı başardı. Hemen herkesin ilgisini toplayan bu model maalesef ki her bütçeye uygun değil.

Nissan Juke Manuel Vites ile Tekna Modeli Fiyatı : 229.900 TLNissan Juke Otomatik Vites ile Tekna Modeli Fiyatı : 297.900 TLNissan Juke Otomatik Vites ile Platinium Modeli Fiyatı : 317.900 TLNissan Juke Otomatik Vites ile Perso Modeli Fiyatı : 332.900 TLNissan Juke Otomatik Vites Platinium Premium Modeli Fiyatı : 349.900 TL

2  – 11 Renk Seçeneği ile Nissan Juke Fiyat Listesi Paylaşıldı

2019 Nissan Juke modeli için önemli bir yıl oldu. Daha önce Avrupa pazarı için tanıtılan yeni Nissan Juke otomatik vites ile dikkat çekti. Tam 11 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan Nissan, 3D bumerang stop ve LED fark tasarımı ile önplana çıktı.

3 – Nissan Juke 2.el Araba Piyasasını Sallamıştı

Sahibinden Nissan Juke otomobil satış sayfasında en çok ziyaret edilen modeller arasında bulunurken, ünlü Japon araba markası bugünlerde Türkiye’de satışa sunulacak olan yeni modeli ile konuşuluyor. Nissan Juke sahibinden com sitesinin yeni favori ürünü olmaya aday olurken, dün yapılan lansmana özel fiyat listesi hazırlandığı paylaşıldı.

4 – 2021 Nissan Juke Tasarım Özellikleri

Türkiye’de satılan her 4 otomobilden birinin SUV otomobil modeli olduğu belirtilirken, yeni Nissan Juke modelinin de tasarım özellikleri ile ön plana çıktığı bilinmektedir. Gerek iç tasarım özellikleri gerekse kasa tasarımı ile hem çok şık hem de çok rahat bir otomobil olduğu belirtilen Nissan Juke otomatik vites seçenekleri ile kolayca kullanılacak gibi görünüyor.

a – Yeni Nissan Juke Fiyatı ve Tasarımı Birbirini Tamamlıyor

Türkiye’de 229 bin TL fiyatı ile satışa sunulan yeni Nissan Juke dış tasarımı ile göz alıyor. Hem oval tasarımı ile hem de Led far ve stop lambaları ile ilgi çekici bir model olmayı başaran yeni Nissan 2021, bir fiyat performans ürünü olarak tanımlandı.

b – Şık Jant Tasarımı ile Yeni Nissan Çok Dikkat Çekti

Yol tutuşu ile önemli bir avantaj sunan Nissan Juke 2021 modeli üzerinde dilimli tasarımı ile şık jantlar yer alıyor. Yol boyunca rahat bir yolculuk ve sürüş keyfi veren bu otomobil, şık görüntüsü ile de dikkat çekiyor.

c – Spor İç Tasarım Özellikleri

Eğer siz de hem SUV olsun hem de spor bir iç tasarım ile rahat yolculuk sunsun istiyorsanız, 2021 Nissan Juke tam da aradığınız model, diyebiliriz. Rahat koltuk yapısı ve iç mekan donanımları ile gerçek anlamda huzurlu bir yolculuk arayanlar yeni Nissan ile keyif dolu bir yolculuk edebilir.

7 inç dijital göstergeye sahip olan medya oynatıcı ile yolculuk süresini çok daha eğlenceli bir hale getiren yeni Nissan uzun yollardan korkmamanızı sağlıyor olacak.

Bonus : Nissan Juke 2020 Türkiye Satış Fiyatı

Nissan Juke 2020 Aralık ayında Nissan Avrupa bayilerinde satışa sunulmuş ve Nissan Juke sıfır fiyatı Avrupa ülkeleri bazında açıklanmıştı. Nissan Juke 2015 yılında geçirdiği tasarımsal dönüşüm ile büyük ilgi toplamış ve Nissan Juke 2020 fiyat listesi ile hem dünya hem de Türkiye pazarında beğeni toplamıştı. Aralık 2020 ayında prototip olarak fotoğraflar üzerinden model tanıtımı yapılan Nissan Juke 2020 Türkiye satış fiyatı ortalama olarak 200 – 220 bin TL aralığında olacağı belirtilmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=OX7cCENOSHM

SUV otomobil modellerinde Alfa Romeo, Land Rover, Toyota ve Renault gibi önemli markalar ile yarışan Nissan yeni Juke modeli ile önemli bir adım atmış gibi görünüyor. 2021 yılında devam eden büyük araç ve elektrikli SUV otomobil tutkunluğuna hizmet edecek olan bu model, Türkiye’de 1 buçuk milyon adet satış hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!