featured

2022 Subaru Evoltis EV Prototip Fotoğrafları Sızdı | Subaru'nun Sır Gibi Sakladığı Yeni Elektrikli SUV Araba Modeli ve Detayları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 Subaru Evoltis EV Prototip Fotoğrafları Sızdı | Subaru’nun Sır Gibi Sakladığı Yeni Elektrikli SUV Araba Modeli ve Detayları

Ünlü Japon markası Subaru ile dünya devi Toyota bir araya geliyor! 2022 Subaru Evoltis EV ile elektrikli SUV otomobil modelleri arasına yenisi ekleniyor. İşte, detaylar…

Japon araba markaları arasında ön planda olan Subaru ve dünya devi otomobil markası Toyota bir araya gelerek, Subaru Evoltis EV elektrikli SUV otomobil modelini, Subaru Europe bayilerinde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Dünyanın en dikkat çekici elektrikli SUV otomobiller listesinde yerini almaya hazırlanan 2022 Subaru Evoltis fotoğrafları internete sızdı. Hal böyle olunca elektrikli otomobil tutkunları için hem çok yeni hem de oldukça dikkat çekici bir model gündeme gelmiş oldu.

Japon arabaları arasında büyük bir marka olan Subaru, daha önce piyasaya sunduğu Impreza e-BOXER, Subaru XV e-BOXER ve Forester e-BOXER modellerinin ardından Subaru Evoltis EV için hazırlanıyor. 2022 yılında Subaru Avrupa bayilerinde kendisine yer bulacak olan bu otomobil çok beğenilecek gibi görünüyor. İşte, yeni Subaru elektrikli SUV otomobiller hakkındaki detaylar…

2/10

Subaru Toyota Ortaklığı Yeniden Başladı

Subaru Toyota Ortaklığı Yeniden Başladı

Daha önce Subaru BRZ modelinde bir araya gelen Subaru Toyota ikilisi, şimdilerde 2022 yılında piyasaya sunmak için hazırlandıkları Evoltis EV üzerinde çalışıyor. Subaru Forester ile çok fazla benzerlik göstermesi planlanan bu yeni elektrikli SUV otomobiller hakkındaki detaylar gelecek yıl paylaşılacak gibi görünüyor. Ünlü Japon araba markaları arasında büyük bir öneme sahip olan Subaru tam elektrikli SUV otomobil hedefine adım adım yaklaşıyor.

3/10

Subaru Avrupa 2022 Subaru Evoltis EV Modeli Haberlerini Doğruladı

Subaru Avrupa 2022 Subaru Evoltis EV Modeli Haberlerini Doğruladı

2020 yılında Subaru Europe piyasasına çıkarılması planlanan yeni Evoltis EV hakkındaki dedikodular, Subaru Avrupa yetkilileri tarafından doğrulandı. Ünlü . Japon araba markaları arasında üst sıralarda yer alan Subaru 2035 yılında tam elektrikli SUV otomobil modeli hedefine ulaşacağını duyurdu. Subaru Avrupa tam elektrikli otomobil hedeflerine adım adım yaklaştıkları haberini doğrulamış oldu.

4/10

Subaru İlk Elektrikli  Otomobiline Hazırlanıyor

Subaru İlk Elektrikli Otomobiline Hazırlanıyor

Ünlü otomobil markasının gelecek yıl ilk elektrikli otomobilini piyasaya sunması beklenirken, markanın bu yolda biraz yavaş ilerlediğini itiraf etmemiz gerekiyor. Evoltis olarak isimlendirilmesi beklenen Subaru elektrikli araba modelinde Toyota firmasının da imzasının olması bekleniyor.

5/10

Subaru Elektrikli Crossover Konsepti İçin Ön Hazırlığını Yaptı

Subaru Elektrikli Crossover Konsepti İçin Ön Hazırlığını Yaptı

Subaru Türkiye pazarında BRZ, Forester ve XV modellerinden sonra; ilk etapta Avrupa pazarında yer alacak olan Evoltis EV için hazırlanıyor. Henüz resmi bir tanıtım yapılmamış olsa da modelin RAV4 Prime ile aynı boyutlarda olması planlanıyor.

6/10

Toyota RAV4 Prime ve Tesla Cybertruck ile Benzer Bir Model

Toyota RAV4 Prime ve Tesla Cybertruck ile Benzer Bir Model

Dünyanın en iyi SUV otomobil üreticileri arasında yerini alan Toyota ve Tesla’ya ait bazı modeller ile benzerlik göstereceği düşünülen bu model, henüz tanıtım filmi ile gündeme gelmedi. Subaru Evoltis EV Tam Elektrikli SUV Otomobiller listesinde yerini almayı planlarken, otomobilin fiyatı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

7/10

En İyi Elektrikli SUV Otomobiller Listesi 1 : Tesla Model X

En İyi Elektrikli SUV Otomobiller Listesi 1 : Tesla Model X

0 km’den 100 km’ye ulaşma süresi 3.1 saniye olan Tesla Model X dünyanın en şık sunumlarından biri ile tanıtıldı. Elektrikli SUV otomobiller listesine 2019 yılında adını yazdıran Tesla elektrikli otomobil, 542 km menzil ile asfalta inmeyi planlıyor.

8/10

Faraday Future FF91

Faraday Future FF91

CES 2017 ile dünyaya tanıtılan elektrikli SUV modeli, 1050 beygir gücü ile asfalta inmeyi planlıyor. Subaru Evoltis EV modelinin güç ve motor özellikleri henüz açıklanmamışken, Faraday Future modelinin 0’dan 100 km/saat hıza 2.39 saniyede ulaşması planlanıyor.

9/10

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric

482 km menzil ile piyasaya sunulması beklenen Hyundai Kona Elektrikli otomobil, hızlı şarj özelliği ile tasarlanmaktadır. 54 dakika gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 80 dolum sağlanması planlanan bu otomobilin 203 beygir gücünde olması planlanıyor. Bu özelliği ile daha çok bir şehir içi otomobili olması planlanan Hyundai Kona Electric 2021 yılında satışa sunulacak.

10/10

Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE

480 km menzil ile dünyanın en ekonomik elektrikli SUV modelleri arasında yerini almaya aday olan Japuar I-PACE 100 km/saat hıza 4.8 saniyede ulaşacak. Tesla Model X ile önemli düzeyde yarışacak olan bu model, aynı zamanda Subaru Evoltis EV ‘nin de rakibi olmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!