Yerden Isıtma Kollektörü

Yerden Isıtma Kollektörü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlerimizde kurulan yerden ısıtma sistemlerinin en önemli parçalarından olan yerden ısıtma kollektörü bu sistemin çalışması için mutlaka bulunmalı. Kollektörler yerden ısıtma sistemindeki sıcak suyun dağıtılmasında kullanılmaktadır. Farklı markaların farklı özelliklere sahip modelleri bulunmaktadır. Kollektör sayesinde sıcak su evin her odasına eşit sıcaklıkta dağıtılmaktadır.

Sıcak suyun ayarının yapılması için kollektörler kullanılmaktadır. Kollektörler içerisinde debi ayarlı olan modeller en çok tercih dilen modellerdir. Yerden ısıtma sisteminin enerji dağıtım elemanı olarak adlandırabileceğimi bu sistem ısıtma borularının da toplandığı ana bölgedir. Yerden ısıtma sisteminde sistemi döşeneceği alanın metre karesine göre kollektör tercihi yapılmalı. Bu tercihte ağız sayısı da önemli olmaktadır.

Yerden Isıtma Kollektörü

Yerden Isıtma Kollektörü Kullanımı

Isınma amaçlı kullanılan sistemlerden biri olan alttan ısıtma sistemlerinin en önemli parçalarından biri de yerden ısıtma kollektörü olarak bilinmektedir. Sulu yerden ısıtma sisteminde bu parçanın kullanılması ile ısınmada çok verimli bir sonuç alınacaktır. Bu sistemler hakkında bilgi almak ve çeşitli marka ve modeller arasında malzeme seçmek için https://desenerji.com/rehau-kollektor/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!