featured

Yükseltilmiş Döşeme Nedir | Yükseltilmiş Döşeme Fiyatları Neye Göre Belirlenir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev ve iş yerlerinde güvenilir tesisat yapılarının kurulmasında önemli bir rol oynayan yükseltilmiş döşeme fiyatları hem ürün türüne hem de uygulanacak zemine göre değişiklik göstermektedir. Özellikle elektrik tesisatının yüksek güvenlikli bir şekilde saklanmasının gerektiği veri merkezi, sistem odası ve elektrik odalarında can ve mal güvenliğini korumak için yükseltilmiş döşeme sistemleri tercih edilmektedir.

Yükseltilmiş Döşeme Nedir

Daha çok plaza ve ofis dekorasyonunda tercih edilen ürünlerden biri olan yükseltilmiş döşeme sistemi elektrik ya da su kaçağı gibi durumlardan korunmakta önemli bir rol oynar. Elektrik tesisatının yoğun bir şekilde yer aldığı ortamlarda, nemin göze alınamayacak kadar tehlikeli olması, yükseltilmiş döşeme nedir sorusunun cevabının önemini de ön plana çıkarmaktadır. 

Yükseltilmiş döşeme sistemleri, var olan döşemenin üzerine yüksek bir zemin daha çıkılması demektir. Uygulamanın yapıldığı alanlarda tesisat işlemleri yapıldıktan sonra yükseltilmiş döşemenin üst panelleri yerleştirilir. Herhangi bir yeni işlemde üst paneller yani döşemeler demonte edilerek tesisat işlemleri tamamlanır ve ardından döşemeler yeniden yerleştirilir. Böylece alt bölümde kalan elektrik ve su tesisatları daha güvenilir bir şekilde saklanmış olur.

Yükseltilmiş Döşeme Fiyatları Neye Göre Belirlenir

Ofis dekorasyonu yaparken sunta özlü paneller hem güvenli hem de dayanıklı olması ile sıklıkla tercih edilmektedir. Montaj sırasında kullanılan kilit sistemi ve çelik kaplama ile hem çok dayanıklı hem de uzun ömürlü bir ürün olan sunta özlü paneller, yükseltilmiş döşeme fiyatları alınırken en çok araştırılanlar arasındadır.

Bir yükseltilmiş döşeme sistemi hakkında fiyat araştırması yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta malzemedir. Kullanılan malzeme ve uygulanan güvenlik sistemleri ürünün fiyatını da yakından ilgilendirmektedir. Döşeme sistemleri fiyatlandırmaları yapılırken dikkat edilmesi gereken ikinci bir nokta da uygulama yapılacak alanın büyüklüğüdür.

Yükseltilmiş Döşeme Fiyatları Nereden Alınmalıdır

Doğru uygulamanın yapılması, güvenilir bir sistemin teslim alınması ve en doğru fiyatın belirlenmesi için döşeme sistemleri konusunda deneyimli bir firmadan bilgi ve hizmet almak önem taşımaktadır.

Dora Floor uzman ekibi tarafından alacağınız güvenilir, doğru ve kaliteli hizmet ile tanışmak ve ürün ve fiyatlandırmalar hakkında bilgi almak için https://www.dorafloor.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Döşeme sistemleri alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uzman ekip arkadaşları ile iş yerleriniz ve yaşam alanlarınızı çok daha güvenli bir hale getirmek istiyorsanız, Dora Floor ekibi ile tanışma zamanınız gelmiş demektir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!