z-pecete-fiyatlari

Z Peçete Fiyatları 2023 ve Z Peçete Nerede Satılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Z peçete fiyatları ayda ambalaj kalitesiyle ürün özelliklerine bağlı olarak; SUFY Z HAVLU 150 Lİ 207,90 TL ila SUFY Z HAVLU 200 LÜ 264,90 TL olacak şekilde değişmektedir.

Z peçete ne demek; bu özel peçete modelleri, restoranlar, kafeler, ofisler ve ev gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullanılmakta olan peçe türlerinden biridir. Katlama şeklinden kaynaklı olarak Z peçete ismini almış bulunan yenilikçi ürün gruplarıdır.

Z katlama peçete

z-pecete-fiyatlari
Z Peçete Fiyatları

Z katlama peçete ismiyle de piyasa koşullarında adlandırılmakta olan bu benzersiz ürünler kendine has katlama aparatları ile kolayca istenen şekle dönüştürülmektedir.

Z şeklinde katlanan özel görünümü, şe şık ve modern bir duruş oluşturur.

Z peçete modellerini diğer peçetelerden ayıran en önemli özellik ise; daha fazla kâğıt kullanımına sahip oluşudur.

Normalden çok daha uzun ömürlü ve dayanıklı olabilme ayrıcalığı ile ön plana çıkarlar.

Özellikle hizmet sektöründe görev yapmakta olan restoranlar ve kafeler, müşterilerine daha hijyenik bir hizmet sunabilmek maksadıyla bu özel peçete seçeneklerini tercih etmektedir.

Yine evlerde de yaygın bir biçimde bu peçetelerin kullanım oranı bulunmaktadır.

Eko Beste Z Peçete, özellikle doğaya dost malzemeler eşliğinde hayata kazandırılmış özel bir seçenektir.

Var olan tüm sıvıları en hızlı şekilde emme özelliği sergileyerek kullanıcıların beklentilerini en hızlı şekilde karşılar.

yumuşak dokusuyla özellikle restoranların en çok tercih edilen ürünü olarak masalarda yerini almaya devam eden kullanıcı dostu seçeneklerin başını çekmektedir.

Z Katlı Peçete 1basklı veya baskısız farkı model ayrıcalıkları ile masa dekorasyonuna en uygun düşecek şekilde üretim sağlanmakta olan ürünlerdir. İşletmelerin ihtiyaçlarına paralel düşecek şekliyle ve ölçüleriyle ön plana çıkmakta olan ürünlerdir.

Z Peçete Kâğıt Kaplama Havlu 12 li Ölçü: 21 x 23.5 cm gibi standart ölçülerden oluşan şekle sahiptir.

Hijyen ürünlerinin en başını çekmekte olan Z katlama peçete çeşitleri, hayat kurtaran tarzıyla ilgi buluyor.

Kalabalık toplanma anlarında geniş masalarda ihtiyaç oluşturan bu yenilikçi ürünler, Z formunda tasarlanan materyalleri ile keyifli anlar geçirmeniz imkan sunar.

Kılık kıyafetlerinizi korumanız büyük bir destekçi olan bu peçete modelleri, masanın farklı noktalarına kutudan kâğıt desteği sağlanması için konumlandırılabilir.

Z peçete ölçüleri özellikle 23 cm’ye 23 cm olarak tasarlanan kare şeklinde tasarlanmış olan ve Z formundaki kağıt materyaller olarak piyasada yerini alır.

Bu ürünleri kullanarak yemek esnasında daha az kirlenme ve değiştirme ihtiyacı ortaya çıkabilir. Dilediğiniz ölçülerden oluşan daha küçük ebatlardaki ince peçete modellerini de z çeşitleri arasından seçerek kullanabilirsiniz.

Özellikle çok sayıda servisin bir arada açılmakta olduğu masalarda, iş yemeklerinde, düğünlerde ve benzer organizasyonların her birinde büyük formlardaki kâğıt z peçete seçenekleri kullanılır.

Bu seçkin masa ürünleri kendi içerisinde ince-tek katlı ürünlerinden yanı sıra 2 ya da 3 katlı, geniş formlardaki malzemeler şeklinde de satışa sunulabilmekte olan ürünlerdir.

Tek seferlik kullanım detayları ile ön plana çıkmakta olan z peçeteler, yüksek emiş gücü ile sıvaları tek hamle de temizleyebilme becerisine sahiptirler.

İş yeri lavabo bölümlerinde de sıklıkla göze çarpmakta olan bu ürünler renkli ayrıcalıklar şeklinde de kullanıma sunulmaktadır.

Z havlu peçete

z-pecete-fiyatlari

Z havlu peçete ismiyle kendinden sıklıkla söz ettirmekte olan bu tasarım harikası ürünler, özel maliyetleri ile çok daha dayanıklı ve uzun vadede tasarruflu seçenlerdendir.

Prestij sağlayan yanıyla seçkin birçok işletmenin en temel mutfak gereçleri arasında yerini almaya artarak devam etmektedir.

Z havlu peçete modelleri, selüloz ve ağaç ana hammaddesinden hayata geçirilmekte olan ürünlerdir.

Masalarda ortaya çıkmakta olan nahoş durumları ber taraf etmek ve bir an önce ortadan kaldırabilmek amacıyla kamp, piknik veya açık alanlarda bu ürünler yaygın bir biçimde tercih edilir.

Z Katlı Peçete

Z katlı peçeteler kalitesi itibari ile memnuniyet oluşturan seçeneklerdir. Bu sebeple her geçe gün tercih edilme oranı giderek artış göstermektedir.

Geniş ölçü seçenekleri ve kullanım alanlarının çok yaygın olmasından kaynaklı olarak;
z katlı peçete tasarımları ilgi bulmaya devam etmektedir.

Z peçete nerede satılır? Z peçete hangi markette var?

Z peçete nerede satılır? Z peçete hangi markette var diye merak edenler için Bütçenizi zorlamadan Ayda Ambalaj üzerinden online olarak temin edebileceğinizden bahsetmek isteriz. Farklı peçete modellerinin yanı sıra KATLAMA HAVLU APARATI ŞEFFAF 200 LÜ şeklinde yardımcı ürünler ile aradığınız ihtiyaçlarını bulunduğunuz noktadan temin edebilirsiniz.

z-pecete-fiyatlari

Z peçete nasıl takılır?

Z peçete nasıl yerleştirilir konunda endişe duyanlar için açıklamak gerekirse; siparişiniz ile gelen ambalajın içerisinden çıkararak aparatının içine kolay bir biçimde yerleştirebileceğinizden bahsedebiliriz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!