Zehra Argun

Zehra Argun Gerçek Adı Ne?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zehra Argun, Yasak Elma dizisi karakteri ile şöhretine kavuşmuştur. Bu dizi karmaşık olayların döndüğü bir dizidir. İlk yayınlandığı günden beri hala devam etmekte ve seyircileriyle buluşmaktadır. Dizide dikkat çeken Zehra  karakteri ise, dizinin hem neşe hem eğlence kaynağı olmuştur. Zehra hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilirsiniz.

Yasak Elma Zehra Argun Karakteri  Hakkında Merak Edilen Sorular

Zehra Argun
Zehra Argun

Zehra karakteri, Yasak Elma dizisi başlangıcından beri görülen, Halit Argun kızı karakteridir. Çoğu zaman komik ve kolay kandırılacak bir oyuncu tiplemesini canlandırır. Oldukça saf bir yapıya sahip olması konusunda, insanlar tarafından çok daha basit bir şekilde istenilen yöne çekilmektedir. Bunun yanında babası ve onun eşleriyle olan ilginç diyalogları gündemdedir.

1 – Yasak Elma Zehra Argun Gerçek Adı Ne?

Dizi içerisinde Zehra karakteri ile bilinen oyuncunun Zehra Argun real name yani, Yasak Elma Zehra gerçek adı Şafak Pekdemir’dir. Peki Şafak Pekdemir kimdir?

 

Şafak Pekdemir, 19 Haziran 1988’de İstanbul’da doğmuştur. Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü bitirmistir. 2009’da “Tersine Dünya” adlı tiyatro ile çıkış yapmıştır. 2010’da “Savaş ve Barış” adlı tiyatroda oynadıktan sonra, 2012’de ” Leyla ile Mecnun” dizisinde “Nisan” karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında vizyona giren “İncir Reçeli 2” filminde başrol oynamıştır.

 

2 – Zehra Argun Erkek mi?

Zehra Argun eş hombre o mujer? Yani bayan mı erkek mi? Sorusuna cevap almak istiyorsanız bu yazıya göz atmanızda fayda vardır. Zehra sesinin kalınlığından dolayı, erkek olma ihtimaline karşı birçok  araştırma yapılan bir oyuncudur. Son zamanlarda fotoğrafları üzerinden analize bile çalışılmıştır. Ancak cinsiyet değişikliği anlamında bir farklılığa gidilmediği kanısına varılmıştır.

3 – Zehra Argun – YouTube Kanalı Var mı?

Zehra karakterinin bir YouTube kanalı vardır. Burada gün içinde  yaptıklarını paylaşmaktadır. Yemekten makyaja, kişisel gelişim sohbetlerinden modaya dair her türlü konu hakkında videoları vardır. Sizler de Zehra karakterinin günlük hayat serüvenini merak ediyorsanız buradan izleyebilirsiniz.

4 – Zehra Argun Kitabı : Zehra Argun Kendini Kandırma Sanatı

Zehra Argun

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve daha birçok oyuncunun  paylaştığı Yasak Elma dizisinin  58. bölümünde; Zehra karakteri, kitap mağazasında ‘Kendini Kandırma Sanatı’ kitabını imzalamıştır. Bu kitabın konusu kişisel gelişim üzerinedir.

5 – Zehra Argun Karakterini Oynayan Oyuncular Kimler?

Zehra karakteri diziden çıktıktan sonra yerine,Yasak Elma Lila gerçek adı Ayşegül Çınar gelmiştir. Yasak Elma Halit’in kızı Lila, Zehra’ya göre daha sakin ancak, daha asidir. Babası ile karşı karşıya gelmemek için baya uğraş vermiştir. Ender’in oğlu Yiğit ile evlenerek babasına karşı haddini aşmıştır.

 

Ayşegül Çınar’ın diziden ayrılma durumu söz konusu olmuş ve yeni Zehra karakteri Buçe Buse Kahram olmuştur.

6 – Yasak Elma Kadın Oyuncular Kimler?

Zehra Argun

Yasak Elma dizisi yaşanan olayların yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmiştir. Özellikle de kadın oyuncuların entrika çevirmeleri, diziyi başka bir boyuta getirip dizinin sürükleyiciliğini arttırmıştır. Peki bu dizideki kadın oyuncular kimlerdir?

 

Yıldız Yılmaz: Gerçek adı Eda Ece’dir. Bütün hayali zengin biriyle evlenip,güzel bir yaşam sürmektir. Magazin kadınlarına özentisi vardır. Bir gün onlar gibi ünlü olacağına inanır.

 

Asuman: Gerçek adı Melisa Dogu’dur. Yıldız’ın annesi rolündedir. Her zaman kızının yanında duran anne tipini canlandırır. Mutluluğun sırrını zengin olmakta görür.

 

Yasak Elma Kumru: Gerçek adı Biran Damla Yilmaz’dır. Dizide zengin ve kibirli rolündedir. Kaybetmeyi hiç sevmez. Sevilmediğine asla inanmaz. Ukala bir yapıya sahiptir. İnsanları hor görür. Fazlasıyla egoludur.

 

Şahika Ekinci: Gerçek adı Nesrin Cavadzade’dir. Kendini iyi yetiştirmiş, iyi eğitimli biridir. Düşmanına karşı fazlasıyla intikamcıdır. İstediğini elde etmek için yapamayacağı şey yoktur. Tehlikeli ve akıllı bir karakterdir.

 

Ender Argun: Gerçek adı Şevval Sam’dır. Sıfırdan kendi çabasıyla gelmesine rağmen, adını kabul ettirmiştir. Hırs, kibir ve zeka onun en önemli özelliğidir. Kimsenin karşısına almak istemeyeceği bir karakterdir.

 

Zehra : Zehra Argun canlandıran Şafak Pekdemir’dir. Halit’in ilk kız çocuğudur. Alkol problemi vardır. Kıskanç bir yapısı vardır. Zehra Argun Kara, Ender’i sürekli kıskanmış ve onu kompleks haline getirmiştir.

 

Yasak Elma Halitin Kızı Lila : Yasak Elma Lila gerçek adı Ayşegül Çınar’dır. İçten asi dıştan sessiz bir tiptir. Babasıyla savaş vermektedir.

 

Zeynep Yilmaz Kılıç: Gerçek adı Sevda Erginci’dir. Yıldız’ın kız kardeşidir. Daha natürel ve yaşına uygun davranan bir karakterdir. İnsanları etkileyen özellikleri; dürüstlüğü, çalışkanlığı, aile hayatına önem verişi, cesareti, zeki ve akıllı oluşudur. Haksızlığa tahammül edemez. Haksızlık karşısında kim olursa olsun lafını esirgemez.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!